شاخص سیمان مقاومت 900 را شکست . -4 ستران خریدم الان +4 التماس می کنند .
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط lilium پست شده است View Postخريد ولغدر در منفي. اين سهم بنيادي خيلي خوبي داره. واقعا از پيشنهادهاي جناب شريعت لذت ميبرم.
از خريدم راضي ام :.thumbsupsmileyanim
خودم هم با پيشنهاد دوستان خريدم بخصوص مصطفي و سجاد (orumbourse) عزيزإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postلطف داريد ليليوم جان اما ولغدر رو من هيچ كاره بودم خدايي!
خودم هم با پيشنهاد دوستان خريدم بخصوص مصطفي و سجاد (orumbourse) عزيز
نظر
-
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postهر دارویی منفی فرصت خرید
سیمان تهران صف شد سفارس هم خواهد شد فشار خرید کاملا محسوسه
با این فشار خرید فکر کنم از شنبه گروههای دارو - سیمان - کاشی به سمت قفل شدن برندر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
اضافه کردن وبیمه خرید خبهمن نگهداری داناهای 139 تومانی والبرز 142 تومانیدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postلطف داريد ليليوم جان اما ولغدر رو من هيچ كاره بودم خدايي!
خودم هم با پيشنهاد دوستان خريدم بخصوص مصطفي و سجاد (orumbourse) عزيز
سلام
لطف نبود، حقيقت رو عرض كنم. اينقدر تحليلاتون عاليه، كه من خيلي دلم ميخواد با اينكه تحليل بنيادي رو تو مركز آموزش بازرگاني گذروندم، يه بار هم با شما بگذرونم اما حيف كه فعلا درگير كاراي پايان نامه م هستم.
هميشه موفق، سلامت و پرسود باشين.
نظر
-
اضافه کردن به کسعدی (افزایش سرمایش 52.28 از آورده هست که ...)
خرید ولساپا
خرید وفروش دکوثر 570 - 602
دیروز هم از ونفت خروج کردم و به خبهمن ورود کردمجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر