در اصل توسط Spring2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postامروز
نوسان از دپارس کلا نوسان خوبی میدهد اول صبح منفی آخر بازار مثبت
غشصفا و حفاری کمی البته حفاری خیلی کم
شاراک هم در قیمت های منفی خوبی خرید شد
فردا روز دیگری خواهد بود ،سوئیچ بازار بسیار محتمل است
وپخش/درازک/دابور هم کاملا مثبت بودند
دپارس کمی اذیت کردزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postسلام حیدر جان..... من که فقط یه چند دقیقه ی اول بازار رو بودم و چند ثانیه ی آخر بازار رو...... کار داشتم بیرون...... این سوئیچ به چه سمتی هست حالا؟:)
نمیدونم ;;)
بانکی ها به نظرم استراحت نیاز دارند و همچنین خودرویی
نقدینگی خوبی وارد گروه بیمه شد
گروه بیمه امروز قوی ظاهر شد
معدنی ها هم خوب بودند
پتروشیمی
پتروشیمی نسبت به بازار عقب افتادند و منتظر حرکت این گروه هستم امروز شاراک خریدم
البته گروه ساختمان هم خوب بودند ولی بازار معمولا به این گروه پی به ای پایین داده
نظر
-
اضافه كردن شبندر در 13900 ريال، بنظر مياد فنرش بيش از اين تحمل فشرده شدن نداره!آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
-
سلام دوستان امروز بالاخره بعد از یکماه و اندی سیو سود کردم و دکوثر رو که 50٪ سبدم با میانگین خرید 360 بود با 72 درصد سود و در زمان 40 روز با سیو سود خارج شدم و مابقی اش نوش جون نفر بعدی با اینکه احتمال داره تا 800 تا 900 تومان هم در کوتاه مدت بره ولی طمع نکردم[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
منم بخشي از كاذر رو 850 فروختم ولي فقط نيمي و فردا اخرين منفي سهمه و هنوز رشد كاذر ادامه داره خواهيم ديد
همينطور نيمي از كسعدي
رو و به جاش شدوص خريدم و كمنگز با تشكر از جناب وحيد20 :.thumbsupsmileyanimآخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/11/30, 19:10.بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر
-
نظر