امروز دوباره مفید همون مشکل روزای پیش رو داره...کندی....قطعی....قیمت های "آپ دیت نشده ی تاخیری" و احتمالا سر ظهر با یه پوزش ، اون هم دقیقه ی 90 بازار یه پیام پوزش خواهند فرستاد مبنی بر اینکه " ما شق القمر فرموده و مشکلات سامانه را رفع نموده ایم؛ میتوانید بدون دغدغه معامله کنید"! ساعت 12.29.28!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
درود؛
اضافه كردن باهنر، كچاد
خريد فخوز از صف فروش پله اول
براي تامين نقدينگي كمي خگستر به صف داديم و دتوليد رو هم روند كرديم مقدارش روإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من اول یه کارگزاری بودم که رایان هم افزا داشت اذیتم کرد کارگزاری رفتم مفید.انقد حال به هم زن بود آنلاینش نه میدونستی چند تا سهام داری نه پورتفوی آپدیت همه چی مزخرف.آخر برگشتم همون کارگزاری قبلیم.این رایان هم افزا ها هم از یه کارگزاری تا یه کارگزاری فرق داره بعضی از این ها هم پورتفوی آپدیت ندارن!در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Postکارگزاری مفید بازم قاط زده یا مشکل از اینترنت منه ؟/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
دوستانی که از خبهمن و خگستر جا موندن.... پیشنهاد میکنم نگاهی به ولساپا داشته باشن..... صبح تا الان حقوقی داره صف رو به طور مرتب جمع میکنه و تا الان بیش از 9 میل سهم معامله شد و صفه.....
میتونین روش فکر کنین ..... اگرچه صف نشینی جالب نیستزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر

نظر