امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

اضافه کردن وبیمه:.thumbsupsmileyanim
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• majid190cm
      عضو فعال
      • May 2013
      • 202

اضافه کردن ستران و وبیمه
      شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

خرید وبیمه بدون هیچ شکی...

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
          جناب buodan اينطور كه دوستان و مدير سايت درخواست كردند قرار شد شما كمتر توي اين تاپيك پست بزنيد تا اسپم ايجاد نشه و حتي اينجور كه يادم مياد دوستان پيشنهاد كردن براي خودتون تاپيك جدا گانه بزنيد تا دوستان علاقمند نظرات گوهر بار شما رو اونجا بخونن ، ممنون ميشم درخواست دوستان رو اجابت كنيد ، باتشكر
          البته شما من و ياد جناب شبندر ميندازيد ميشه مشتركاً با ايشون هم يه تاپيك بزنيد /:.nono.:/
          لطفاً دوستان موافق زير اين پست تشكر بزنن تا نظر دوستان دست ايشون بياد
          دوست من،
          برخی دوستان عادت دارند بدون توجه به نظر داده شده پست ها را لایک کنن. داستان پست شما هم همینه..... اینجانب هیچ آشنایی از نزدیک با boudan ندارم اما بعضا از نوشته های ایشون بهره بردم...... کار اشتباهی کردین که ایشون رو با کاربر شبندر مقایسه کردین.... من از دوستانی که نوشته ی شما رو لایک کردن دوستانه میخوام تشکرشون رو بردارن...... ایشون حق دارن همون قدری که بنده و شما اینجا پست میزنیم، پست بزنن و گاها هم کمک موثری به خرید و فروش (دستکم) اینجانب کردن...... این تاپیک هم بلند ترین تاپیک فرومه و هر کسی درد و دل روزانه ی بورسی ش رو داخلش مینویسه.....

پ.ن: این نظر بنده ست نه پستهای شما در اینجا اسپم محسبوب میشه و نه پستهای ایشون.....
          برای نمونه ایشون بودن که امروز دست کمم بنده رو از رنج منفی ولساپا خبر دار کردن و خرید خوبی هم بود
          با سپاس از شما
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• hector
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1764

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            دوست من،
            برخی دوستان عادت دارند بدون توجه به نظر داده شده پست ها را لایک کنن. داستان پست شما هم همینه..... اینجانب هیچ آشنایی از نزدیک با boudan ندارم اما بعضا از نوشته های ایشون بهره بردم...... کار اشتباهی کردین که ایشون رو با کاربر شبندر مقایسه کردین.... من از دوستانی که نوشته ی شما رو لایک کردن دوستانه میخوام تشکرشون رو بردارن...... ایشون حق دارن همون قدری که بنده و شما اینجا پست میزنیم، پست بزنن و گاها هم کمک موثری به خرید و فروش (دستکم) اینجانب کردن...... این تاپیک هم بلند ترین تاپیک فرومه و هر کسی درد و دل روزانه ی بورسی ش رو داخلش مینویسه.....

پ.ن: این نظر بنده ست نه پستهای شما در اینجا اسپم محسبوب میشه و نه پستهای ایشون.....
            برای نمونه ایشون بودن که امروز دست کمم بنده رو از رنج منفی ولساپا خبر دار کردن و خرید خوبی هم بود
            با سپاس از شما
            درود و عرض ادب
            اینجا بیشتر تایپیک اعلام خریدو فروش است،نه اعلام نظرات شخصی و تحلیل بازار آن هم پشت سر هم(دیگه کار به جایی رسید که از هر 10 پست 5 پست متعلق به ایشان بوده است)
            کسی به ایشان بی احترامی نکرد،فقط دوستان پیشنهاد دادند که اگر ایشان تحلیل گر هستند و بر بازار اشراف دارند در یک تایپیک جداگانه مطالب خود را بیان کنند،تا هم انسجام این تایپیک حفظ شود و هم علاقمندان از نظرات ایشان بهره ببرند
            و یک نکته دیگه این که ایشان در یک تایپیکی که همه با هر سلیقه ای حضور دارند بعضی سهم ها رو تخریب می کنند،که این باعث ایجاد تنش در تایپیک میشه
            جناب zorba من هم فقط عقیده خودم رو گفتم،عقیده شما و نوشته هاتون و خرید و فروش هاتون بسیار برای بنده قابل احترام @};-

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط zorba پست شده است
              در اصل توسط buodan پست شده است
              در اصل توسط zorba پست شده است
              بودن جان سلام
              امیدوارم خوب باشی
              شپنا رو روش مثبتی؟
              تکنیکالش جطوره؟
              ممنون
              خیلی ممنون دوست عزیز ، شپنا و کل گروه پالایشگاه تکنیکالی باید فردا مثبت بشن در غیر این صورت احتمال ریزش بیشتر وجود دارد .
              ارزش بازاری سهام پالایشگاهی و همچنین شپنا خیلی بالا رفته ، شک دارم بتونن تعدیل بالایی بدن به همین دلیل ممکنه یک مدت نوسانی باشند .
              تاپیکو و پارسان را کم ریسک تر و مطمئن تر می بینم . پارسان مجمع 3 ماه آینده فقط 175 تومان سود نقدی میده و تاپیکو هم بدون ستاره خلیج فارس 100 تومان سود قطعی داره .
              خیلی خیلی ممنون
              با این خبری که از مذاکرات موفقیت امیز ایران و آژانس اومد بازار فردا به احتمال فراوان مثبته
              باز هم تشکر
              این پست مربوط به 40 روز پیش است که بین بنده و جناب zorba در پیغام خصوصی صورت گرفت .

ایشان از بنده تحلیل شپنا را خواسته بود که من پیشنهاد دادم که شپنا را با پارسان و تاپیکو تعویض کنند . برید بازدهی پارسان و تاپیکو را با شپنا در 40 روز گذشته مقایسه کنید ، پارسان حدود 40 درصد و تاپیکو حدود 30 بازدهی داده است ولی شپنا و کل گروه پالایش در جا زدند . و من حدود 40 درصد در کمتر از 2 ماه بازدهی گرفتم ، چندین بار هم نوسان گرفتم که سود خیلی بیشتر می شود . مطمئن باشید من اگر اطلاعات کافی در زمینه بورس نداشتم نمی توانستم چنین پیش بینی بکنم .

متاسفانه بعضی از دوستان مثل بچه هستند و سریع قضاوت می کنند ، فکر می کنند من قصد تخریب و یا تبلیغ دارم . وقتی ونفت ناو 145 تومان داره بد کاری می کنم ناو سهم را بیان می کنم تا دوستان متضرر نشوند . یا وقتی وبصادر 1 میلیارد سهم غدیر داره که هر روز صف خریده یادآوری آن کار اشتباهی است و یا زیرمجموعه های غیر بورسی وبوعلی دارند سود عالی میسازند گفتن آن اشتباه است و...

تایپیک چه کردید و چرا است ؟ نه فقط تایپیک چه کردید ، چرایی هم وجود دارد که باید توضیح داده شود .

من اگر سواد بورسی نداشتم نمیتوانستم در مدت 9 ماه از ابتدای سال تا الان بالای 200 درصد بازدهی کسب کنم .

3 سال در بورس معامله کردم و کمتر سهمی بوده که با ضرر خارج شوم و تقریبا 90 درصد معاملاتم همراه با سود بوده است و اینقدر تسلط بر بیشتر سهمها دارم که در اکثر سهمهای بورس خرید و فروش داشته ام .
              آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/12/08, 14:41.

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                درود و عرض ادب
                اینجا بیشتر تایپیک اعلام خریدو فروش است،نه اعلام نظرات شخصی و تحلیل بازار آن هم پشت سر هم(دیگه کار به جایی رسید که از هر 10 پست 5 پست متعلق به ایشان بوده است)
                کسی به ایشان بی احترامی نکرد،فقط دوستان پیشنهاد دادند که اگر ایشان تحلیل گر هستند و بر بازار اشراف دارند در یک تایپیک جداگانه مطالب خود را بیان کنند،تا هم انسجام این تایپیک حفظ شود و هم علاقمندان از نظرات ایشان بهره ببرند
                و یک نکته دیگه این که ایشان در یک تایپیکی که همه با هر سلیقه ای حضور دارند بعضی سهم ها رو تخریب می کنند،که این باعث ایجاد تنش در تایپیک میشه
                جناب zorba من هم فقط عقیده خودم رو گفتم،عقیده شما و نوشته هاتون و خرید و فروش هاتون بسیار برای بنده قابل احترام @};-
                سلام هکتور جان،
                امیدوارم خوب باشی.... والا من نوشته های حضرتعالی رو هم دنبال میکنم همیشه.... شما هم با اینکه تاپیک تخصصی ندارید، اما اینجا تحلیل و پیشنهاد ارائه میدین..... بنده هم سوای از تملق، از خرید و فروشای عالی شما استفاده میکنم و دیدم وقتی اعلام میکنین فلان سهم امروز صف میشه و یا صف خریدش جمع میشه و یا اینکه امروز میشه از فلان سهم یه نوسان 8 درصدی گرفت بیشتر اوقات درست از کار درمیاد و حتی جنبه ی آموزشی هم داره.
                امروز وقتی دیدم برخی اعضا کلیک تشکر رو برای نوشته ی دوستمون کیتی زدن، ناراحت شدم..... ما همه آزادی عمل داریم ( دست کم اینجا) اما بهتر بود اگر توصیه ای هم کیتی به بودن داشت، در یک پیام خصوصی اینکار رو میکرد....من هم میخواستم پیغام خصوصی به کیتی بدم اما دیدم کار از کار گذشته و جنبه ی عمومی پیدا کرده، پس اینجا نوشتم.....
                همه ی دوستان برای من عزیزن؛ شما، جیدر، وحید، موی عاقل، سید یاسر، سجاد، احسان، شفاف سازی، آنشتاین و و و ..... و همه ی ما به رسم خانواده ی بورسی اینجا کم و پیش پست هایی با شکلک خنده وگریه، با رسم اعتراض و یا شادی میزنیم....من اون پستهای تخریبی که فرمودین رو ندیدم....اما امیدوارم هیچ کسی دست کم در این فروم پست تخریبی و غرض آود نزنه و اگر تحلیلی پست خرید فروش و یا نوشته ش هست، ارائه بده
                با احترام @};-
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• NICOLE
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 523

جناب zorba من هم گفتم تشكر بزنن تا موافق ها و مخالف ها مشخص بشه ، شما موافق نبودي كسي مجبورتون نكرده بود كه لايك كنيد ولي نميتونيد ديگران رو مجبور كنيد لايكشون رو بردارن اين يعني ديكتاتوري و از شما كه تو انگلستان و دموكراسي زندگي ميكنيد اين بعيده
                  منم تاپيك جناب مهرورز و موي عاقل رو تايم معاملات ميخونم بارها هم ازشون خواستم خريد و فروشاشون رو توياين تاپيك بزنن ( نه تحليلاشون رو ) ايشونم تاپيك بزنن شما خيلي علاقه منديد بريد بخونيد
                  بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• javad.ghaderi
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 165

با سلام
                    پیام خصوصی چطور میشه فرستاد؟
                    من هرچی میگردم این آیتم نیست
                    یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• javad.ghaderi
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 165

سلام کیتی
                      من چطور خصوصی باید بنویسم؟
                      آیتم خاصی داره؟
                      با تشکر
                      یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                        جناب zorba من هم گفتم تشكر بزنن تا موافق ها و مخالف ها مشخص بشه ، شما موافق نبودي كسي مجبورتون نكرده بود كه لايك كنيد ولي نميتونيد ديگران رو مجبور كنيد لايكشون رو بردارن اين يعني ديكتاتوري و از شما كه تو انگلستان و دموكراسي زندگي ميكنيد اين بعيده
                        منم تاپيك جناب مهرورز و موي عاقل رو تايم معاملات ميخونم بارها هم ازشون خواستم خريد و فروشاشون رو توياين تاپيك بزنن ( نه تحليلاشون رو ) ايشونم تاپيك بزنن شما خيلي علاقه منديد بريد بخونيد
                        به خاطر گیتیییییی خانوووووووووووووم هم که شده سعی می کنم کمتر پست بزنم ، لطفا دیگه بحث را تمومش کنید .

نظر

• NICOLE
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 523

ميبخشيد بيربطه ولي بخاطره اينكه دوستمو.ن سوال كرده بود عزيرم چون كاربر جديد هستي و زير 100 پست داريد پبام خصوصي نمي تونيد بزنيد
                          آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/12/08, 16:10.
                          بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Spring2020
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 450

نظاره گر صف خرید شاملا. تک سهم شاملا. /:.rolleyessmileyani
                            آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• javad.ghaderi
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 165

سلام کیتی
                              من چطور خصوصی باید بنویسم؟
                              آیتم خاصی داره؟
                              با تشکر

نظر

• محمد حقانی
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 447

سلام بر دوستان
                                اضافه کردن به بانک صادرات
                                واقعا در این شرایط بازار 115 تومان بسیار ارزنده است.افق 200 تومان در بازه شش ماهه دیده میشود.

نظر

در حال کار...
                                X