در اصل توسط کارآمد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
معاملات امروز خگستر در نوع خودش یه معادله چند مجهولیه،بعضی وقتها فاصله دو تا خریدار به بالای سه درصد هم میرسه!
صف فروش امروز منو متعجب کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نظاره گر بازار هستم امروز
ثاباد در حد حجم مبنا داد
دیران هم که اکی هست
ونفت هم که عالی داره پیش میره جند بار صف خرید رو دادن بازم صف شد
دتولید هم بزودی همه نوسانگیرا رو جا میزاره>:)یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
نظر
-
خداشاهده من که موندم این دیگه چه بازاریه؟!!!
صف خرید 50میلیونی دیروز دی صف فروش 20میلیونی امروز را در پی دارد./:.wacsmiley.:/
خگستر سهامی با 40درصد ناو(حلا نه 50درصد) منفی معامله میشه./:.wacsmiley.:/
صفهای خرید ساعت 9 به صفهای فروش ساعت9:15تبدیل میشه./:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
با عرض معذرت از دوستان من میخام از فردا کریزیکال یاد بگیرم. یکی کمکم کنه!!!!!!!!
با این اوصاف وبملت را تا خرخره خریدم چون حقوقی بی حد و اندازه خرید میکنهآخرین ویرایش توسط dr.hamid؛ 2013/12/09, 10:30.
نظر
-
در اصل توسط dr.hamid پست شده است View Postخداشاهده من که موندم این دیگه چه بازاریه؟!!!
صف خرید 50میلیونی دیروز دی صف فروش 20میلیونی امروز را در پی دارد./:.wacsmiley.:/
خگستر سهامی با 40درصد ناو(حلا نه 50درصد) منفی معامله میشه./:.wacsmiley.:/
صفهای خرید ساعت 9 به صفهای فروش ساعت9:15تبدیل میشه./:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
با عرض معذرت از دوستان من میخام از فردا کریزیکال یاد بگیرم. یکی کمکم کنه!!!!!!!!
خوبی بازار اینه که همه نظرات یکسانی ندارند،یه تعداد قیمت سهمی رو ارزشمند برای خرید و یه تعداد همون قیمت رو ارزشمند برای فروش میدونند و تقابل این نظرات باعث شکل گیری عرضه و تقاضا و همچنین سود و زیان اونها میشه ولی برد با کسانی خواهد بود که تفکر منطقی و به دور از هیجان بر بازار داشته باشند"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
خوبی بازار اینه که همه نظرات یکسانی ندارند،یه تعداد قیمت سهمی رو ارزشمند برای خرید و یه تعداد همون قیمت رو ارزشمند برای فروش میدونند و تقابل این نظرات باعث شکل گیری عرضه و تقاضا و همچنین سود و زیان اونها میشه ولی برد با کسانی خواهد بود که تفکر منطقی و به دور از هیجان بر بازار داشته باشندلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
نظر
نظر