خرید خبهمن و خزامیا
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خرید دتولیدشادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
-
خوب خرید دیروز دتولید و ولغدر بازده خوبی داددر اصل توسط hector پست شده است مشاهده پستدرود،صبح دوستان بخیر
خرید دتولید در منفی
اضافه کردن ولغدر از صف فروش
منتظر خرید دامین و ولساپا هم هستم
دتولید حدود ۹%
ولغدر هم ۶%
البته بدون محاسبه کارمزد و مالیات
نظر
-
خپارس رو با نوسان نه چندان دلچسب :Dفروختمدر اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستباسلام خدمت دوستان
خپارس نزدیک نقطه ی صفر مرزی خرید شد
غشان فروخته شد شاید بالاتر هم بره خدا را شکر سودمون ازش گرفتیم
فعلا تو نخ فلوله هستم خیلی مشکوکه از طرفی اوضاع شرکت در شش ماهه اول مناسب نبود
نظر
-
خوب این هم صف شددر اصل توسط ارزو پست شده است مشاهده پستوسپه
خرید حقیقی ۴.۹۱۳ M ۴۵.۹%
خرید حقوقی ۵.۷۷۶ M ۵۴.۰%
خرید گروهی ۰ ۰%
فروش حقیقی ۱۰.۱۶۶ M ۹۵.۱%
فروش حقوقی ۵۲۲,۸۳۶ ۴.۸%
خریدار ۲۲۰ فروشنده ۲۲۳
حقیقی ۲۱۵ ۲۱۹
حقوقی ۵ ۴
گروهی ۰
فلوس لا موجود
ولي سهامدار حقيقي اين وسپه گند زده به اين سهم
مانند چند روز پيش سهامدار حقيقي آ. س .پ كه روي ۴۵۰ رنج منفي ميزد
حالا بيا ۴۹۱.۵ تومن تحويل بگير
وسپه هم گزينه خوبيه
بانك سامان هم خوب ميخره
بخشی از اخابر را دیروز تبدیل به وسپه شد
امروز را هم مابقیش رادادم به دتولید
کماکان با ثشاهد فاسمین فرآور و ساخت هستم
نظر
-
۵۰درصد سبد رو تبدیل به اخابر کردم.تا آخر سال هم نگاهش نمیکنم.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان(پترول۱)، شركت صنايع پتروشيمي دهدشت (دهدشت۱)، شركت كود شيميايي اوره لردگان (شلرد۱)، شركت پتروشيمي ممسني (ممسني۱)، شركت پتروشيمي كازرون (كازرو۱)، شركت صنايع پتروشيمي زنجان (زنجان۱) و بانك حكمت ايرانيان (حكمت۱)، به دليل نوسان غيرعادي قيمت، جهت ارائه اطلاعات متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
اخ دلم خنک شدلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
احتمالا مدت طولانی پولشون بلوک بشهدر اصل توسط محمد رحمتی پست شده است مشاهده پستكارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان(پترول۱)، شركت صنايع پتروشيمي دهدشت (دهدشت۱)، شركت كود شيميايي اوره لردگان (شلرد۱)، شركت پتروشيمي ممسني (ممسني۱)، شركت پتروشيمي كازرون (كازرو۱)، شركت صنايع پتروشيمي زنجان (زنجان۱) و بانك حكمت ايرانيان (حكمت۱)، به دليل نوسان غيرعادي قيمت، جهت ارائه اطلاعات متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
اخ دلم خنک شد
دوستان عزیز ذوب فرصتکی داد
نظر

نظر