خرید خبهمن و خزامیا
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید دتولیدشادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
-
-
در اصل توسط ارزو پست شده است View Postوسپه
خرید حقیقی 4.913 M 45.9%
خرید حقوقی 5.776 M 54.0%
خرید گروهی 0 0%
فروش حقیقی 10.166 M 95.1%
فروش حقوقی 522,836 4.8%
خریدار 220 فروشنده 223
حقیقی 215 219
حقوقی 5 4
گروهی 0
فلوس لا موجود
ولي سهامدار حقيقي اين وسپه گند زده به اين سهم
مانند چند روز پيش سهامدار حقيقي آ. س .پ كه روي 450 رنج منفي ميزد
حالا بيا 491.5 تومن تحويل بگير
وسپه هم گزينه خوبيه
بانك سامان هم خوب ميخره
بخشی از اخابر را دیروز تبدیل به وسپه شد
امروز را هم مابقیش رادادم به دتولید
کماکان با ثشاهد فاسمین فرآور و ساخت هستم
نظر
-
50درصد سبد رو تبدیل به اخابر کردم.تا آخر سال هم نگاهش نمیکنم.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان(پترول1)، شركت صنايع پتروشيمي دهدشت (دهدشت1)، شركت كود شيميايي اوره لردگان (شلرد1)، شركت پتروشيمي ممسني (ممسني1)، شركت پتروشيمي كازرون (كازرو1)، شركت صنايع پتروشيمي زنجان (زنجان1) و بانك حكمت ايرانيان (حكمت1)، به دليل نوسان غيرعادي قيمت، جهت ارائه اطلاعات متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
اخ دلم خنک شدلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postكارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان(پترول1)، شركت صنايع پتروشيمي دهدشت (دهدشت1)، شركت كود شيميايي اوره لردگان (شلرد1)، شركت پتروشيمي ممسني (ممسني1)، شركت پتروشيمي كازرون (كازرو1)، شركت صنايع پتروشيمي زنجان (زنجان1) و بانك حكمت ايرانيان (حكمت1)، به دليل نوسان غيرعادي قيمت، جهت ارائه اطلاعات متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
اخ دلم خنک شد
دوستان عزیز ذوب فرصتکی داد
نظر
نظر