کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینا یه بازی کثیفی روی ولساپا در آوردن که دیدن داره...
صبح روی 2375 ریال خریدار برا سهم بود ....شروع به عرضه روی 2303 ریال کردند
چند دقیقه پیش فقط 34 اردر در منفی کامل سهمو صف فروش کردن.... با سه میلیون و چهارصد هزار سهم!
سی و چهار اردر (دقیقا یا تقریبا 100 هزارتایی)..... از اون ور هم خودشون به 1 دقیقه خریدن!
.......
یعنی این دست کاری نیست؟
مردم هیچوقت از این دزدیای شرافتمندانه مطلع نمیشن!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
چند دقیقه پیش فقط 34 اردر در منفی کامل سهمو صف فروش کردن.... با سه میلیون و چهارصد هزار سهم!
سی و چهار اردر (دقیقا یا تقریبا 100 هزارتایی)..... از اون ور هم خودشون به 1 دقیقه خریدن!
.......
یعنی این دست کاری نیست؟
ای بابا فکر میکنی زنگ بزنی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا تو ایران واسه هیچی صاحب پیدا نمیکنی
بیا الان بانک ملت.دولت محترم داره سهمهاشو میفروشه اونم چی میلیونی.بعد یهو میاد روی منفی و تو 300تومن 11 میلیون سهم میزاره از اونور کسه دیگه میخره.نفهم یعنی گند زده به سهم یاالان فخوز.دوستان کسی میدونه چرا فخوز رو باز نمیکنن؟
من دلیلی پیدا نکردم.نکنه صرفا واسه اینه که فولادیا جوشون خوبه؟
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
.......
یعنی این دست کاری نیست؟
ما هم باهاشون میخریم.
2 میلیون داشتم امروز هم با فروش سایر سهام 1 ملیون خریدم شنبه هم اگر منفی باشه 1 میلیون دیگه میخرم
امروز ومعادن رو فروختم
قشیر خرید و فروش
وبیمه زیر منفی 3 خریدم ،فکر کنم در حال پیاده کردن خیلی ها هستند ،خیلی ها که با امید سود بالا در زمان کم وارد شدند الان در حال پیاده شدن هستند
قسمتی از بازار را دنبال نکردم بعد دیدم قچار صف فروش شد ،تو صف فروش برو هم که نیستم فعلا موند/:.sadsmiley.:/
غبهنوش دیروزی صف خرید شد البته بنده نفروختم چون برای نوسان نخریده بودم
امروز ومعادن رو فروختم
قشیر خرید و فروش
وبیمه زیر منفی 3 خریدم ،فکر کنم در حال پیاده کردن خیلی ها هستند ،خیلی ها که با امید سود بالا در زمان کم وارد شدند الان در حال پیاده شدن هستند
قسمتی از بازار را دنبال نکردم بعد دیدم قچار صف فروش شد ،تو صف فروش برو هم که نیستم فعلا موند/:.sadsmiley.:/
حیدر جان خبر قندی ها ارگ درست باشد(عدم واردات قند و شکر) این گروه تا مدت ها خواهند تازید.....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
با سلام ، خرید : فایرا ( امروز به دلیل عرضه حقوقی سهم منفی کامل بود و در نزدیکی سطح مهم و قدرتمند 61.8 فیبو قرار گرفت! بنابراین پس از فروش روزهای گذشته امروز دوباره خرید شد) فروش : قمرو و شاوان ( قمرو به تارگت مثلثی که تشکیل داده بود رسید و شاوان نیز حقوقی سنگین سهم را خالی کرد)
ابتدا خريد شاراك و بعدش فروش سفارس به صف خريد
فروش دتوليد در 25890 و خريد ذوب و فولاد و كمي هم فارس
اخر وقت هم خريد يك كوچولو 309 ثشرق
فروش فارس و والبر
لذت بردن از معاملات شاراک و ذوب و فولاد
ای
ای
حرص خوردم از حقوقی نابلد و کم فهم ثشرق
سهم خوشگل تا 3.6% مثبت معامله شد
شیر را باز کردن
اخر ساعت معامله روی5% منفی هم فروشنده بود
فکر کنم
جنون لحظه ای بهش دست داده بود
مانند آ س پ قبل از مجمعش که روی 460 رنج منفی میزد
الان روی 600 تومن داره صف خرید میشه سهم
های گفتی-انگار بیست بار این حرفتان را من گفته بودم--چرا باید اینطور بشه--بخاطر افزایش سرمایهبهد مجمع--یا فروشیرای اضافه کردن بیشتر سهم خودشان--عجب حقوقی های داره این سهم
نظر