کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید فاراک از صف فروش...اینم مث فولای چندروز پیشه..حامی نداره..فولای امروز با ۵۳۰۰۰ تا صف خرید شد..چیزی حدود ۵۰ ملیون...
اینم حامی پیدا میشه براش...نابرده رنج...گنج میسر نمیشود..مزد ان گرفت که جان برادرصبر کرد
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
شركت شاهد با انجام تجديد ارزيابي دارائي ها، سرمايه خود را به ميزان 400 درصد، از 180 ميليارد تومان تا حداقل 900 ميليارد تومان افزايش خواهد داد.
مديرعامل شركت شاهد گفت: در راستاي منافع سهامداران، شفاف نمودن وضعيت املاک و دارائي و ارتقاي جايگاهي مالي و اقتصادي شركت شاهد، در حال مطالعه و برنامه ريزي براي افزايش سرمايه شاهد از محل ارزيابي دارايي ها هستيم. زيرا اين شركت حدود هزار ميليارد تومان دارائي دارد و اگر بتواند مجوزهاي لازم را از بورس و ساير مراجع دريافت نمايد، سرمايه خود را با 400 درصد افزايش، از 180 ميليارد تومان به حداقل 900 ميليارد تومان افزايش خواهد داد.عزيزالله عصاري تصريح نمود: انجام افزايش سرمايه 400 درصدي مشروط به اتمام فرآيند تجديد ارزيابي دارائي ها و موافقت سازمان بورس است. ولي برنامه شركت متوقف به اين طرح نيست و درصورتي که افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي ها به نتيجه نرسد اين شركت از محل 120 ميليارد تومان سود انباشته اي که در حساب هاي خود منظور نموده است، افزايش سرمايه داده و سرمايه شركت را از 180 ميليارد تومان به 300 ميليارد تومان مي رساند.
وي همچنين درخصوص وضعيت دارايي ها و املاک شركت شاهد نيز اظهار داشت: از آنجاكه بيشتر دارايي هاي ملكي شركت زمين است، هزينه استهلاكي نداشته و تقريبا سود خالص است. براي مثال در يک مورد زمين 400 هكتاري دهدشت که بهاي تمام شده آن 10 ميليارد تومان بوده، در حال حاضر با انجام تجديد ارزيابي حدود 250 ميليارد تومان ارزش گذاري خواهد شد.
>:D< >:D< >:D<
اين هم از كولاك گروه ث
همچنان با ثشاهد ثشرق و ثمسكن
كمي هم وخارزم اعتباري خريد شد
مفاخر داره مياد
تبدیل وتجارت و نقدینگی به وبصادر
وبصادر -> برای اینکه به نظر می رسه کاملا مطمئن باشه:رشد خوب حتمی و مطمئن داره و کف عالی ساخته
فروش وتجارت-> فقط بخاطر اینکه سهم کمی تو این شرکت داشتم و می خواستم سبد رو خلوت کنم ، همین طور رشد خوبی کرده بود و به قول علما سیو سود کردیم
یا علی
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر