کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پارسال 405 ریال سود ساخته بود که از این مبلغ380 ریال رو توزیع کرد یعنی حدود 93 درصد امسال توی 9 ماهه 671 ریال پوشش داده که پارسال تو نه ماهه 224 ریال(12 ماهه 401 ریال ) پوشش داده بود یعنی 201 درصد افزایش سود نسبت به نه ماهه پارسال >>> حالا اگه فرض کنیم مثل پارسال بتونه نسبت نه به دوازده ماهه رو پوشش بده که اصولا با این بازار امسال باید بتونه بنده انتظار سود حدود 1270 ریالی رو دارم و باز اگه مثل سال قبل سود رو توزیع کنه باید حدود 1190 تومن توزیع کنه قیمت هر سهم الان 2600 ریاله یعنی بعد از مجمع هر سهم برای ما در میاد 140 تومن نا قابل این سهم الان با پی بر ای حدود 1.2 داره معامله میشه حالا ملت چرا ناز میکنن واقعا نمیدونم یا من خیلی رویایی فکر میکنم که هر جور بالا و پایین میکنم به سود بالای 120 میرسم یا .................. ضمنا سود سال قبل رو تا 15 بهمن واریزش رو اگهی کرده بود
همه میرن سراغ وبصادر چرا؟الان حدود 1ماهی هست که سهم تکون نخورده و روی همین قیمته
منم زیاد دارم ولی سرمایم خوابیده
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
دقیقا یکی از دلایل رشد احتمالیش همین درجا زدنشه!!!
سهمی که پدر مادر دار باشه و در ضمن چندین وقت بی جهت در جا زده باشه واقعا برای خرید عالیه و هر روز که بیشتر در جا می زنه بیشتر ارزنده میشه.
خیلی از تحلیلگرای بزرگ این سهم رو پیشنهاد دادن.
قیمت خیلی کمی داره
احتمال افزایش سرمایه داره ( و با افزایش سرمایه واقعا قیمت عالی ای خواهد داشت و زیر 95 تومن نخواهد ماند )
=================
اگر دلیل پایین ماندنش رو نگاه کنید متوجه میشید که یک دلیل بیشتر نداره : عرضه ی دولت!
بعضی از دوستان مدام در حال تبلیغ دتولید هستن که بنظر میاد اکثر رشدش رو دیگه پیش خور کرده باشه
فروش وبیمه (البته نه صف خرید) و جمع اوری نقدینگی برای خرید روز بعد
دوست عزیز یه نگاهی به گزارش شرکت برای افزایش سرمایه بیانداز/ دتولید براحتی سود 400 تومانی را در دل خود نهفته است/ حال شما....
دقیقا یکی از دلایل رشد احتمالیش همین درجا زدنشه!!!
سهمی که پدر مادر دار باشه و در ضمن چندین وقت بی جهت در جا زده باشه واقعا برای خرید عالیه و هر روز که بیشتر در جا می زنه بیشتر ارزنده میشه.
خیلی از تحلیلگرای بزرگ این سهم رو پیشنهاد دادن.
قیمت خیلی کمی داره
احتمال افزایش سرمایه داره ( و با افزایش سرمایه واقعا قیمت عالی ای خواهد داشت و زیر 95 تومن نخواهد ماند )
=================
اگر دلیل پایین ماندنش رو نگاه کنید متوجه میشید که یک دلیل بیشتر نداره : عرضه ی دولت!
خرید ثتران و بانک دی- بنظرم آخر اصلاحشونه
فروش وبیمه
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر