امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

درود؛

تموم شد، ما مرديم :D
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

سلام

40000 ثمسکن -4 خرید شد ، اصلا فکر نمی کردم در این قیمت صف فروش بشه ، این سهم واقعا مفته . ساختمانی ها در آینده بازدهی خوبی خواهند داد و همه را شگفت زده می کنند .

بازار تا پایان سال نوسانی خواهد بود و سعی کنید نوسان بگیرید .البته تا 22 بهمن اوضاع خوب میشه اما بعدش ...

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

نقدینگی داریم ولی فقط بازار رو نظاره میکنیم،تا نشانه های صعود رو نبینیم وارد عمل نمیشویم
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

اگر بسته بودن پکویر و صف وپخش و مثبت یاسا نبود، امروز هم یک عدد منفی چهار خوشگل مهمون بورس بودم!
          کار به جایی رسیده که به منفی 3 هم قانعیم :D
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

همه رو فروختم فقط مونده خكاوه
            سلام
            دوستان دولت براي تامين نقدينگي و بودجه با بورس تونست مقداري از اين عقب ماندگي پولي رو براي خودش جبران كنه.بي شك بعد ز چند ماهه ديگه همين سهم ها رو به قيمت پايين تر از دست مردم ميخره. كاري كه با سكه و دلار كرد و سكه 1600 رو به مردم انداخت و حالا 880 ميتونه بزاره سرجاش. روزي 500 ميليارد نقدينگي كجا رفت. جيبشون پر شد. يادتون باشه اين مردمي كه اين روزها اومدن تو بوس همون هايي هستند كه ساعت 4 صبح ميرفتن صف سكه تو بانك ولي حالا سكه نصف قيمت شده رو نميخرن. همين آدمها هم امروز ميرن تو صفهاي فروش.
            ديدم جناب باربد رتكو خريد ديروز تعجب ميكنم هيمن رتكو رو آقايوني كه خريده بودن و بردن بالا ديروز خالي كردن ولي ايشون خريدن. به نظرم همه ما حتي با تجربه ترين هامون هم تو بورس جوگير ميشيم گاهي. يعني همه ما خالي از اشتباه نيستيم.
            شايد من كه اين هفته فروختم تحليل خودم بود چون ديدم سكه 1500 رو نفروختم و حالا بايد نصف قيمت بفروشم .
            بورس هم تاثير اخابر سياسي از بين رفته
            چون بنيادي تو شركتها خبري نيست. اكثرا ضرر ده هستند. دولت نفس توليد كننده رو گرفته از جمله تحريم ها و نبود مواد اوليه همه كارخونه ها رو به تعطيلي كشونده. بورس هم فقط سفته بازي است ومنفعتي براي توليد و صنعت نداره متاسفانه. نمونش نفله هاي بازار مثل كازرون و دهدشت مگه چي هستن يه تيكه خاك كه فقط گچشون رو ريختن چرا بايد ميرفتن بالا؟! پس تا آخر ماجرا رو بخونيد
            مستدام باشيد
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• علی نظامی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1033

سلام من رفتم یه لیوان گل گاوزبون دم کنم بخورم. شما هرچی خواستین بذارین تو صف. :D

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود؛

هر كسي اينكاره نيست و اومده چند ماه بورس بخره بعد دوباره بره دلار بازي كنه وجدانا همين امروز خالي كنه بره ديگه برنگرده. بگذاريد ما خودمون بمونيم و بازار نصفه نيمه خودمون :)
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• پرسود
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 162

مپنا دوماه بود روزی 40 میلیون صف خرید بود کسی نمی فروخت امروز 12 میلیون صف فروشش کردن مردم بترسونن اگه جنگ هم می شود بازار نباید اینقدر منفی میشود حالا که توافق شده همه چیزگل و بلبله این صف های فروش خیلی مشکوکه
                  [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    بازار در زمان کوتاه بصورت شارپ خیلی بالا رفته بود به این اصلاح نیاز داره تا با کاهش قیمت ها ،خریداران مطمئن تر و با انگیزه تر وارد میدان بشند
                    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    به این پست این رو هم اضافه کنم سعی کنید خریدهاتون رو بصورت پله ای انجام بدید،بدلیل نوسانات شدید بازار تمامی حجم مورد نظر رو یکجا انجام ندید.
                    البته روی سهم های زیاد رشده کرد سعی کنید ترید خرید نداشته باشید تا کمی بازار از این حالت خارج بشه ولی در مورد بقیه سهام بنیادی و صعودی هم حدالمقدور پله ای بخرید و یا با گرفتن سیگنال های قطعی خرید یکجا بخرید.البته اگه نقد هستید بنظرم یه چند روزی همینطور نقد بودن نمیتونه شما رو از سود زیاد محروم کنه،ولی ترید برای نوسان گرفتن یکی دو روزه با این نوسان شدید بازار ممکنه بشما زیان برسونه.
                    به اونایی که فکر میکردند شاخص ممکنه اصلاح هر چند اندک داشته باشه ،انگ هوچیگری رو زدند ولی زمان همه چیز رو ثابت کرد
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• soroush
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 561

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود؛

/.:blinksmiley.://:.sadsmiley.:/

کی درست شه خدا میدونه
                      امیدوارم زودتر جریان عوض شه
                      و دوستان در سطح آب شنا کنند
                      احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

کار ماهم تموم شدست.کل سهمها تو ضررم.نقدینگی هم صفر.تو این بازار سهامداری میچسبه/:.weirdsmiley.:/
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• arezoosru
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 147

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
                          منفی رو به مثبت /:.Heart.:/

معمولا حرف الکی نمیزدم یه زمانی

حیف اون کلاسای یوگا و تکنیکالی که رفتم.

/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
                          [COLOR=#0000ff]
                          [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• DJANGO
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1701

فروش وبملت و البرز با ضرر
                            خرید پردیس/1110 سود.قیمت 2594
                            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

وقتی خساپا با این خبر فروش املاک نمیتونه خودش رو تو مثبت نگه داره،واقعیتش نباید از بقیه سهام خودرویی انتظاری داشت.دیروز که من اون خبر رو دیدم فکر کردم خساپا حتما فردا صف خرید خوبی خواهد داشت ولی با این اردرهای خرید قبل معاملات فهمیدم امروز ،روز خونینی برای گروه خودرو خواهد بود.تو سایت همسایه هم دیروز نوشتم برای خرید در گروه خودرو حداقل امروز عجله نکنید

نظر

• فدایی
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 710

سرود خواندم- ببخشید خریدم
                                همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

در حال کار...
                                X