کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نه تنها نفروختم بلکه اعتباری هم خاور و ÷ارس خودرو و سای÷ا اضافه کردم.
هیات اقتصادی المان هم میخواد بیاد ایران.
نماینده شرکت بنز هم تو هیات المانیها میاد برای خاور.
از منفی ها در نمادهای بنیادی استقبال میکنم
بذار ببینم تا کجا میخواد منفی بخور،پول تو بازار زیاد منتها خیلی ها نقد شدند رو بقیه رو ترسوندند که این جوری و اون طوری
بعد یک اصلاح بازار با قدرت بر خواهد گشت
به نظرم از 2 شنبه کلیت بازار مثبت میشه
این پول ها فعلا جایی برای رفتن نداره باز بر می گرده تو بازار،
یادتون باشه هنوزم بعضی نمادها p/e=5 دارند;)
حالا که داریم دعا میکنیم چرا دعای خوب نکنیم. میدونستی اگه امروز 5000 تا افت کنه یه زیگزاگ خشکل با هدف 84500 یا 83200 خواهد زد.
دوستانی که فروختند یا توصیه به فروش دارند. الان دیگه تو این وضعیت نمیشه کاری کرد تواین صف های فروش. خواهشا وضعیت مارو درک کنن.
/:.Heart.:/
چشم ،حتما.قصد عصبی کردن سهامدارها رو نداریم،کاری نیست تو بازار انجام بدیم مجبوریم نظر بدیم ولی حتما رعایت میکنیم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
[QUOTE=KITY;441633]دوست عزيز قطعاً كفپارس رشد ميكنه ولي الان نياز به اصلاح داره منم مترصد ورود هستم ولي زوده در ضمن به خريداي صندوق مشترك رفاه زياد نبايد اميدوار بود چون 5.5 مليون ثتران بالاي 400 تومن هم خريد
عـزیز بـرادر . قـطعتآ فرمایش شـما صـحـیـح .. ولـی شـما فـکر میکنید زمانی که بـنـظـر شـما اصلاح تـمام شــده...... بـا ایـن حـجم مـبـنا اجـازه ورود یک سهمو بــده ؟؟؟
دیـروز عـرض شد این عرضـه های گـوسفـندی در ذات اینگـونـه بازی حـقـو قیهاست آنهم در سهمهای کوچک...
در گـذشته 30 تا کفرا را تـو همین بازیها گـم کـردم . الـبته اون موقـع کلاس سـوم بودم و پـنیرم رو لـو دادم ولی الان ....
نظر