کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاید بهترین خرید در این روزها خرید خودرو باشه البته شاید
من امروز کمی نقدینگی داشتم و خودرو اضافه کردم.
انشالله که سود بکنی،ولی من امروز نمیخرمش ،شاید بشه پایینتر هم خریدش.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بازار طوریه که کمی اشتباه تو خرید داشته باشی ،سریع میری تو صف فروش.
امیدوارم عرضه اولیه روز دوشنبه یه کمکی برای مثبت شدن این بازار قرمز بکنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ارزش معاملات روزانه در بورس داره کمتر و کمتر میشه امیدوارم مسئولان بورس بدونن و بفهمن دارن چیکار میکنن ؟!
مشخص نیست چیکار دارن میکنن.گیر عجب احمقهایی افتادیم یه روز میان کلی تبلیغ و نمیدونم اموزش توی تلویزیون راه میندازن یه روز هم میان اینطور گند میزنن به همه کارهایی که کردن و اعتماد همه رو خاک میکنن.
واقعا دیگه هر چیزی حد و اندازه داره.حرام خوری تا کی.
اینم دیگه نوبرشه والا
سکارون پی بر ای 4.85
بعد اونوقت احمقهایی هستن که دارن بازم سهمشونو میفروشن.
طرف هیچ معنی کلمه خود حباب رو نمیدونه اونوقت میاد میگه بازار حباب داره/:.zzzzzz.:/
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
والا این گزارشای نه ماهه که من دارم الان از کدال میبینم، همچین بد هم نیست.... با این حال بازار منفیه....شاید اشتباه بگم ولی به نظرم کم بودن حجم معاملات به نوعی میتونه نشونه ای بر نبود فروشنده ی قوی تو این بازار باشه که این به نظرم بد هم نیست..... همین خبهمنی که 40 میلیون و 80 میلیون حجم میخورد الان با 10 میل حجم بسته میشه....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
مشخص نیست چیکار دارن میکنن.گیر عجب احمقهایی افتادیم یه روز میان کلی تبلیغ و نمیدونم اموزش توی تلویزیون راه میندازن یه روز هم میان اینطور گند میزنن به همه کارهایی که کردن و اعتماد همه رو خاک میکنن.
واقعا دیگه هر چیزی حد و اندازه داره.حرام خوری تا کی.
اینم دیگه نوبرشه والا
سکارون پی بر ای 4.85
بعد اونوقت احمقهایی هستن که دارن بازم سهمشونو میفروشن.
طرف هیچ معنی کلمه خود حباب رو نمیدونه اونوقت میاد میگه بازار حباب داره/:.zzzzzz.:/
دوست عزیز سوای بحث حباب رفتاری که توی بازار هست رفتار سیاسی هست و اینم از 5-6 ماه پیش شروع شد ! اونموقع چند تا از کارشناسان بازار مصاحبه کردن و گفتن این رویه برای بازار خطرناکه اما عبده تبریزی اومد مصاحبه کرد و گفت صالح آبادی حتی اگر بخواهد هم نمیتونه جلوی این روند رو بگیره !!!! معنای این حرف یعنی اینکه فشار سیاسی داره وارد میشه !
اونا دنبال تعدیل و صورت مالی و گزارش 9 ماهه و سود و زیان نیستن یه موقع دستور خرید میدن به تیمشون یه موقع هم دستور فروش . این وسط یه عده حقیقی و حقوقی هم زیر دست و پای اینا له میشن به راحتی
نظر