امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

همچین یک حرکت خرکی در وسپه زدیمو یک مقدار خریدیم...بقیه بازارو هم رفتم کارگزاری و ملتتو می دیدم و صفا می کردم...همه ناراحت...ممسنی و خیلی سهامای دیگرو در اوج خریدنو همچین بی حال وایستادن تا یک حقوقی بیاد جمع کنه... /:.yead.:/

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3237

​من هنوز هم به برگشت بازار امیدوارم
      Honesty is the best policy

نظر

• مازیار
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 258

فروش لبوتان خاذین حسینا
        خرید تکمبا
        وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          جناب شبندر ، سهمی که حدودا 3.5 برابر رشد داشته باید هر لحظه منتظر ریزش باشه
          اگر بنا بر ریزش بود باید امروز بعد از 6 مییلیون معامله و پایانی +2 و شفاف سازی مدیر عامل و جو فوق منفی بازار صف فروش سنگین می شد که نشد!
          اصلاح هم ذات و لازمه بازاره
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• arezoosru
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 147

حاضرم تو جوراب آب بخورم ولی پستای رو اعصاب این بشر رو نبینم، این چی میگه دیگه این وسط
            [COLOR=#0000ff]
            [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              کیوان جان حالا کاری به این دوست متوهممون ندارم،اما به نظرت اگه دوشنبه منفی باشه خطری نمیشه؟!

به نظرم الان بالای کانال صعودی تقریبا یک سال و نیمه هستیم،منتهی منفی دوشنبه منفی باشیم برمیگردیم تو کانال مجدد و خدا نکنه که بخوایم تا کف کانال بریم پایین،چون اونوقت... /.:blinksmiley.:/
              حقیقتش من از منفی چهارشنبه احساس خطر کردم! منفی چهارشنبه باعث شد یکسری از حمایتهای سهمهای گروههای مختلف شکسته بشه و منفی امروزو میتونستم پیش بینی کنم.
              در حال حاضر با یک مثبت دوشنبه اعتماد من یکی بر نمیگرده به نظرم حداقل 3 روز مثبت کامل لازم داره یا یک کندل خیلی بزرگ!!!

و البته من یک برگ سهم هم نفروختم.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                حقیقتش من از منفی چهارشنبه احساس خطر کردم! منفی چهارشنبه باعث شد یکسری از حمایتهای سهمهای گروههای مختلف شکسته بشه و منفی امروزو میتونستم پیش بینی کنم.
                در حال حاضر با یک مثبت دوشنبه اعتماد من یکی بر نمیگرده به نظرم حداقل 3 روز مثبت کامل لازم داره یا یک کندل خیلی بزرگ!!!

شاخص را دارند میارن پایین که کندل دهه فجر بهش آسیب نزنه /:.coolsmiley02:./
                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• پرسپولیس
                  عضو جدید
                  • Jan 2014
                  • 8

حمید
                  داداش کلا سهم دیگه هم بود ننوشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p

نظر

• یولداش
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 101

حسن روزهای منفی اینه که هر سهمی که دلت میخواد رو میخری
                    اضافه کردو ولساپا روی 205 تومان و
                    شتران روی 82000 تومان
                    منتظر بازگشایی قلرست بودیم که ناظر اجازه نداد

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

کاملا موافقم منفی 2 شنبه 3شنبه خطرناکه....
                      در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

نظر

• minoo
                        عضو جدید
                        • Dec 2013
                        • 1

خرید فباهنر

نظر

• soldier
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 111

من که شانس آوردم سبدم شد وبصادر که یه قرون میره بالا یه قرون میاد پایین و امیدوارم بعد از برگشت بازار با بازار بالا بره و شپدیس هم که بخاطر مجمع مثبت میخوره البته اگه وضع اینجور نبود که مثبت بیشتری داشت اما همینکه ضرر نکردم خوبه امیدوارم شپدیس که بسته بشه تا بعد از ثبات بازار بازش نکنن /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

من بعضی از پست ها رو میخونم و تعجب میکنم از قیمت های خرید و فروش برخی کاربرها.
                            البته به گمانم اینها تازه وارد هستند،دو سه هفته پیش گفتم تو خرید و فروش هاتون زیاد دقت کنید و حدالمقدور بصورت پله ای خرید کنید.
                            خیلی از این تازه واردها بازار منفی ندیده اند،اینها فکر میکنند سهم فقط میتونه درجا بزنه و فرصت خرید بده و سپس بالا بره ولی یه روی دیگه سکه افت سهم همراه با فشار روانی که اصلاح سهم به آدم وارد میکنه،هست.
                            حتما و حتما اونهایی که تازه وارد هستند تریدهاشون رو برابر پیش بینی خودشون انجام ندهند بلکه اینها دنباله رو بقیه تریدرهای حرفه ای و یا بازار باشند .
                            خلاصه بازهم تاکید میکنم دوستان تازه وارد و بنظر هم میاد بیشترشون هم مونث باشند بیشتر مراقب سرمایه شون باشند.حتما بصورت پله ای و با گرفتن سیگنال های تکنیکی و بنیادی خرید و فروش کنند.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

امروز یکی از دوستان تو همین تاپیک گفت ارزش معاملات امروز کم شده و ناراحت بودن. مگه در روند صعودی با کاهش قیمت حجم معامله کم نمیشه؟ مگه این نشونه خوبی نیست؟ :-/

نظر

• arezoosru
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 147

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                من بعضی از پست ها رو میخونم و تعجب میکنم از قیمت های خرید و فروش برخی کاربرها.
                                البته به گمانم اینها تازه وارد هستند،دو سه هفته پیش گفتم تو خرید و فروش هاتون زیاد دقت کنید و حدالمقدور بصورت پله ای خرید کنید.
                                خیلی از این تازه واردها بازار منفی ندیده اند،اینها فکر میکنند سهم فقط میتونه درجا بزنه و فرصت خرید بده و سپس بالا بره ولی یه روی دیگه سکه افت سهم همراه با فشار روانی که اصلاح سهم به آدم وارد میکنه،هست.
                                حتما و حتما اونهایی که تازه وارد هستند تریدهاشون رو برابر پیش بینی خودشون انجام ندهند بلکه اینها دنباله رو بقیه تریدرهای حرفه ای و یا بازار باشند .
                                خلاصه بازهم تاکید میکنم دوستان تازه وارد و بنظر هم میاد
                                بیشترشون هم مونث باشند بیشتر مراقب سرمایه شون باشند.حتما بصورت پله ای و با گرفتن سیگنال های تکنیکی و بنیادی خرید و فروش کنند.

چطور به این برداشت رسیدید. من کاربر مونث بی کفایتی تو این فروم ندیدم. اتفاقا دخترها چون ریسک گریز تر هستند وسواس بیشتری تو انتخاب سهم دارند. تعجب میکنم !!
                                [COLOR=#0000ff]
                                [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X