امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
    چطور به این برداشت رسیدید. من کاربر مونث بی کفایتی تو این فروم ندیدم. اتفاقا دخترها چون ریسک گریز تر هستند وسواس بیشتری تو انتخاب سهم دارند. تعجب میکنم !!
    خانم آرزو من از واژه بی کفایت استفاده نکردم.تازه وارد با بی کفایت ،زمین تا آسمون تفاوت داره.
    شما نسبت به هم جنس های خودتون از واژه نامناسب استفاده کردید.خلاصه کلام افراد تازه واردها باید بیشتر مواظب باشند،چه مذکر چه مونث.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رامین حیاتی
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1321

اگر یادتون باشه حدود یک ماه پیش چنین روزی رو اخطار داده بودم خودمم حدود ۳۰درصد سرمایم بلوک شده
      همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• arezoosru
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 147

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        خانم آرزو من از واژه بی کفایت استفاده نکردم.تازه وارد با بی کفایت ،زمین تا آسمون تفاوت داره.
        شما نسبت به هم جنس های خودتون از واژه نامناسب استفاده کردید.خلاصه کلام افراد تازه واردها باید بیشتر مواظب باشند،چه مذکر چه مونث.
        مطمئنا این واژه از صحبت های شما برداشت شد. چرا که من تازه وارد هایی را دیدم که تریدرهای خوبی هستند .

چقدر خوبه اگه به صلاح یه عده حرفی میزنیم طوری بیان نکنیم که دید از بالا توش مشهود باشه.

به هر حال من هم منظور بدی نداشتم و عذر میخوام.
        [COLOR=#0000ff]
        [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

من بعضی از پست ها رو میخونم و تعجب میکنم از قیمت های خرید و فروش برخی کاربرها.
          البته به گمانم اینها تازه وارد هستند،دو سه هفته پیش گفتم تو خرید و فروش هاتون زیاد دقت کنید و حدالمقدور بصورت پله ای خرید کنید.
          خیلی از این تازه واردها بازار منفی ندیده اند،اینها فکر میکنند سهم فقط میتونه درجا بزنه و فرصت خرید بده و سپس بالا بره ولی یه روی دیگه سکه افت سهم همراه با فشار روانی که اصلاح سهم به آدم وارد میکنه،هست.
          حتما و حتما اونهایی که تازه وارد هستند تریدهاشون رو برابر پیش بینی خودشون انجام ندهند بلکه اینها دنباله رو بقیه تریدرهای حرفه ای و یا بازار باشند .
          خلاصه بازهم تاکید میکنم دوستان تازه وارد و بنظر هم میاد بیشترشون هم مونث باشند بیشتر مراقب سرمایه شون باشند.حتما بصورت پله ای و با گرفتن سیگنال های تکنیکی و بنیادی خرید و فروش کنند.

با تشکر از سجاد جان
          بنده این نکته رو هم اضافه کنم که از هر تریدری هم دنباله روی نکنند
          بنده گاها درباره بعضی تریدرها صحبت های میشنوم
          اون تریدری که هر روز یه سهم معرفی میکنه و سهم قبلی دیگه فراموش میشه
          اون تریدری که صاحبان سرمایه دور و برشو گرفتن
          اون تریدری که خودش میخره بعد سگنال میده
          اون تریدری که تحلیلش و سیگنالاش پولیه
          این ها ارزش دنباله روی ندارن
          از طرفی به نظر بنده هر کی که وارد بورس شد برای اوایلش میتونه دنباله روی کنه اونم از بعضی اساتید ولی به مرور زمان خودش باید یاد بگیره.بالاخره تا کی باید دنباله روی کنه یه زمان باید خودش رو پا خودش بایسته
          دوستان تازه وارد هم خیلی به این فروم و اون فروم و این سایت تحلیلی و اون سایت سرک نکشن چون ناخوداگاه روی ذهنشون اثر میزاره و از انجایی که قدرت تحلیل ندارن نمیتونن درست و نادرست رو تشخیص بدن
          من خودم شخصا بجز بورسی در جایی دیگر عضو نیستم چون بورسی رو بدون اغراق بهترین فروم بورس میدانم چرا که مدیریت لایق آن اجازه هیچگونه سفته بازی و تشکیل گروه و بازی کردن با سرمایه مردم رو به احدی نداده و نخواهند داد و از طرفی بورسی و اساتیدش و اعضاء خوب و فهیمش رو خیلی کامل میبینم پس احتیاجی نمیبینم به جای دیگر مراجعه کنم
          بجز بورسی هم فقط به سایت های خبری و بورس نیوز مراجعه میکنم
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
            مطمئنا این واژه از صحبت های شما برداشت شد. چرا که من تازه وارد هایی را دیدم که تریدرهای خوبی هستند .

چقدر خوبه اگه به صلاح یه عده حرفی میزنیم طوری بیان نکنیم که دید از بالا توش مشهود باشه.

به هر حال من هم منظور بدی نداشتم و عذر میخوام.
            منظورتون از دید از بالا چیه؟تمامی تایپک ها برای این ایجاد شده که انتقال اطلاعات انجام بشه حال در مواقعی من اطلاعات میدم در مواقعی هم از دوستان و یا خود شما اطلاعات میگریم.نمیدونم این دید از بالا رو شما ازکجا در آوردید؟
            ای کاش اون موقع که من تو هر سهمی برابر پیش بینی غلط خودم میرم تو ضرر ،یکی بیاد و قبل زیان رفتن من ،بقول شما دید از بالا داشته باشه و نذاره من زیان کنم، این برای من خیلی بهتر از اینه که به زیان برم.

بازار در زمان کوتاه بصورت شارپ خیلی بالا رفته بود به این اصلاح نیاز داره تا با کاهش قیمت ها ،خریداران مطمئن تر و با انگیزه تر وارد میدان بشند
            این روزها بیشتر تو تریدرهاتون دقت کنید.حتما حد ضرر تو سهام زیاد رشد کرده رو رعایت کنید و بی محابا معامله نکنید،اون چیزی که تو بورس زیاده ،فرصته.
            این نشد با اون یکی سود میکنید، قبل از هر خریدی حتما سهم رو از نظر بنیادی و تکنیکی تحقیق و تحلیل کنید

به این پست این رو هم اضافه کنم سعی کنید خریدهاتون رو بصورت پله ای انجام بدید،بدلیل نوسانات شدید بازار تمامی حجم مورد نظر رو یکجا انجام ندید.
            البته روی سهم های زیاد رشده کرد سعی کنید ترید خرید نداشته باشید تا کمی بازار از این حالت خارج بشه ولی در مورد بقیه سهام بنیادی و صعودی هم حدالمقدور پله ای بخرید و یا با گرفتن سیگنال های قطعی خرید یکجا بخرید.البته اگه نقد هستید بنظرم یه چند روزی همینطور نقد بودن نمیتونه شما رو از سود زیاد محروم کنه،ولی ترید برای نوسان گرفتن یکی دو روزه با این نوسان شدید بازار ممکنه بشما زیان برسونه.

بعضی ها خیلی مطمئن از برگشت شاخص حرف میزنند ولی بنظرمن هنوز نمیشه بطور کامل مطمئن بود ،باید دید فردا و پس فردا خریداران چقدر قدرت دارند؟
            اینکه امروز صف های فروش برخی سهام رو جمع کردند و حتی تا صف خرید بردند این رو مثبت میدونیم ولی تاثیر منفی امروز بازار در روزهای آینده خودش رو نشون خواهد داد.
            منفی امروز بازار ممکنه برخی سهامداران رو به نقد کردن سهامشون در روزهای آینده واداره و این یعنی فشار فروش در مثبت و اگر خریداران نتونند در مثبت پرقدرت ظاهر بشوند ممکنه شاهد رنج های منفی از سوی فروشندگان کم طاقت باشیم
            بازار خیلی ترسو شده.خریداران در مثبت مردد ،فروشندگان در مثبت عجول و نتیجه ،عقب نشینی خریداران و رنج منفی فروشندگان
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• rahnama
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 770

جناب سجاد عزیز و جناب رحمتی عزیز فقط می توانم عرض کنم : سپاسگزارم. خالصانه و صادقانه تجربیات خود را در اختیار ما قرار می دهید.
              اینستاگرام من :
              منتظر شما عزیزان هستم.
              www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• arezoosru
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 147

نیاز به این همه زحمت نبود. نظر شخصی من و شما بود و یک گفتگوی معمولی

ولی کلا اگه فردی اهل جبهه گرفتن باشد جرات نمیکنم در موقع زیان هشدار بدهم.
                [COLOR=#0000ff]
                [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
                  تنها دلخوشیم اینه که فردا تعطیله سبدم لااقل فردا منفی نمیخوره !!!:.thumbsupsmileyanim

پ.ن:حالا من که حدود 90 درصد سبدم کچینیه،شکر خدا امروز برگشت...
                  سلام
                  داداش از خودت تعریف کردی و بدتر شد
                  کچینی که حداقل باید 9 ماهه 30% به بالا تعدیل میداد ، تعدیل منفی داد . در اولین فرصت نقد شو که الان چنین گزارش داده ، گزارش پیش بینی سال بعدش دیگه از این بدتره

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

فردا گروه خودرو و بانكي وپالايشي و دارويي خصوصا خودرو روند رشد را آغاز خواهند نمود
                    براي خريد از قطعات خودرو و كلا گروه خودرو فردا فرصت مناسبي مي باشد
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

بهترين سهام گروه خودرويي عبارتند از : خودرو-خساپا-زامياد
                      قطعات :خاذين-خوساز- خرينگ-خكمك-خشرق-ختراك-ختوقا-ختور-...
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

ختراك در تمام گروه خودرو وقطعات درخشان ترين سهم است زيرا در اوج قيمتش تا 3500تومان رشد كرده اگر فردا باز بشه با هر قيمتي فرصت خريده خواهد داد

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

ضمنا افت شاخص تا مرز 74000همچنان ادامه خواهد داشت البته گروه خودرو وبانك روندي مثبت خواهد داشت

نظر

• mohsen66
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 181

خبر خوب محرک فردای گروه ساختمان همراه با پایان اصلاح جانانه گروه
                            ششمین نمایشگاه بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری در مسکن ، انبوه سازی ، عمران و شهرسازی
                            قابل ذکر است : متخصصین و علاقمندان ارجمند از تاریخ 29 دیماه لغایت 2بهمن ماه ازساعت 9 صبح الی 4 بعدازظهر می توانند از این بخش از صنایع کشورمان درمحل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید نمایند .

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

دوستان امروز هم بازار منفی
                              Honesty is the best policy

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                                دوستان امروز هم بازار منفی
                                امروز باید از پایین به بالا بریم وگرنه دسته جمعی واسه خودمون فاتحه بخونیم !
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X