کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درسته که به هر کاربر آنلاین فقط 2000 تا دادند، ولی الآن واقعا بازار پر از عرضه های اولیه است، فقط چشم بصیرت می خواد که بری از اونهایی که آتیش به مالشون می زنن بخری
اخابر 3000
ولساپا 1980
وپخش 22700
و ....
یعنی این همه فروش به خاطر نقد کردن یک میلیون تومان بود؟
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
سید عزیز بنظرم وپخش رو میشه پایینتر از قیمت امروز هم خرید،حالا امیدوارم من اشتباه کنم
صف فروش شد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امیدمو از دست دادم ، فکر میکردم بعد از عرضه تیپیکو تمام صف فروشها برداشته میشه و بازار حمایت و رو به بالا میره
ولی هیچ اتفاقی تو سبدم نیافتاد ...
رسما به فنا رفتیم! اصلا نمی تونم درست فکر کنم و مسائل را با هم جور در بیارم ، احساس میکنم شدم یه مبتدی صفر کیلومتر که هیچی از بازار سر در نمیاره ! این به اصلاح زیاد شبیه نیست متاسفانه /:.sadsmiley.:/ اگر کسی تونست منو توجیه کنه ! :((
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
امیدمو از دست دادم ، فکر میکردم بعد از عرضه تیپیکو تمام صف فروشها برداشته میشه و بازار حمایت و رو به بالا میره
رسما به فنا رفتیم! اصلا نمی تونم درست فکر کنم و مسائل را با هم جور در بیارم ، احساس میکنم شدم یه مبتدی صفر کیلومتر که هیچی از بازار سر در نمیاره ! این به اصلاح زیاد شبیه نیست متاسفانه /:.sadsmiley.:/ اگر کسی تونست منو توجیه کنه ! :((
سلام
دوست عزیز پشت بورس رانته نه تحلیل
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
تمام سودهایی که تو این مدت کردیم جلو چشممنون داره میپره.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
دوستان عزیزم
جدا از وضعیت پیش آمده برای دوستانی که متضرر شدن متاسف و ناراحتم
تجربه سنگینی شد . اما یکشنبه گذشته که شاخص اون کندل وحشتناک رو زد ، هشدار جدی خروج بود فرداش که میشد اکثر سهم هارو به صف خرید فروخت
این بازار نیاز به افت داشت . دنبال بهانه بود که تعویض مدیران و عرضه اولیه بهانه بود . تازه عرضه اولیه نفت سپاهان هم در راهه...
برای افت شاخص هزارتا دلیل میشه پیدا کرد. اما برای رشدش فعلا علتی نیست جز اینکه خیلی از سهم ها تو کف هستند دیگه
در این گونه بازارها یا باید نوسان کوچیک زد . یا نقد بود . یا سهم هایی نظیر شبندر - وبصادر و.. که کف هاشون مشخصه رو رو کف خرید و نگه داشت .
تجربه از دست دادن سودهای فروردین سال 90 رو تکرار نکنیم
حمایت 83775 اول. بعد 80000
مثبت شدن بازار بلافاصله همزمان با لغو بخشی از تحریمها زیاد برای وجهه کشور خوب نیست
چون اونوقت یعنی ما قبول می کنیم که تحریمها آثار خیلی زیادی بر اقتصاد ما داشتند در حالیکه
ما این را قبول نداریم .. /:.nono.:/ پس باید کمک کنیم که بازار منفی بشه /:.ph34r-smiley.:/
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
زنگ خطر وقتی به صدا درومد که سهمای زیانده و پتروشیمی های کاغذی مثل فشنگ بالا میرفت و سفته بازا تحلیلای عجیب و غریبشون رو به خورد بازار میدادن. الان هم واقعا هیچ دلیلی نداره همه سهما با هم صف فروش بشن. بهترین زمان واسه اصلاح پرتفو البته اگه بعضیا فرصت خروج بدن!
مثبت شدن بازار بلافاصله همزمان با لغو بخشی از تحریمها زیاد برای وجهه کشور خوب نیست
چون اونوقت یعنی ما قبول می کنیم که تحریمها آثار خیلی زیادی بر اقتصاد ما داشتند در حالیکه
ما این را قبول نداریم .. /:.nono.:/ پس باید کمک کنیم که بازار منفی بشه /:.ph34r-smiley.:/
ظاهرا که تنها دلیل منفی این روزها همینه آدم می مونه توی این وانفسا چکار کنه
نظر