امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

یه چشم به هم زدن دیگه میخواد تا شاخص منفی بشه
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

امروز کمی از سبدم را سبک کردم.
      تنها خرید من ختراک بوده.
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• naruto
        عضو فعال
        • May 2011
        • 1879

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        دوستان گرامی بیشتر سبد خود را به سهام بنیادی اختصاص دهید حداقل در مجمع سود بگیرید
        خودرویی ها،ساختمانی ها سودی تقسیم نمیکنند
        بویژه اون خودرویی هایی که زیان انباشته دارند را فقط برای نوسان بخرید
        خکاوه که فکر کنم ، مجمع دم در صندوق جمع آوری اعانه بگذارد:D
        حیدر جان اینطوریا هم که میگی نیستش
        بهترین کار تو این بازار منفی نقد موندن هست.خرید سهم بنیادی هم نتیجه ای جز ضرر نداره.
        این خودرویی ها هم عین یه زمین بایر خارج محدوده هستن!درسته فعلا بی ارزشن ولی ممکنه خیلی زود بیان داخل محدوده باارزش بشن و چند برابر سهام بنیادی سود بدن;)
        سود و زیان واقعی تو زیرخاکیاست:D وگرنه خرید سهام بنیادی با پی بر ای فعلی بالای 6 توجیهی هم نداره.پی بر ای فعلی سود بانکی برخی بانکها 4 هستش.اونم با پرداخت تا ریال آخر :D

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
          حیدر جان اینطوریا هم که میگی نیستش
          بهترین کار تو این بازار منفی نقد موندن هست.خرید سهم بنیادی هم نتیجه ای جز ضرر نداره.
          این خودرویی ها هم عین یه زمین بایر خارج محدوده هستن!درسته فعلا بی ارزشن ولی ممکنه خیلی زود بیان داخل محدوده باارزش بشن و چند برابر سهام بنیادی سود بدن;)
          سود و زیان واقعی تو زیرخاکیاست:D وگرنه خرید سهام بنیادی با پی بر ای فعلی بالای 6 توجیهی هم نداره.پی بر ای فعلی سود بانکی برخی بانکها 4 هستش.اونم با پرداخت تا ریال آخر :D
          با سلام خرید سهم کم ریسک احتمالا بیش از سود بانک ،سود بده
          بیشتر منظورم این بود که توازن را در سبد رعایت کنند خرید خودرویی و یا عدم خرید منظور نبود
          خراسان به عنوان مثال ضربه گبر خوبی بود که در این بازار به خوبی توانست خودش رو نگه داره
          ارادتمند

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

کسی از دوستان امروز مفاخر خرید داشت؟

نظر

• novin
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 124

www.allinjust.com
              تحلیل افت بازار بورس و شاخص .... اول بهمن ماه 92

نویسنده: علیرضا بهاری (مستعار) سه شنبه 1 بهمن 1392

به نظرتون چه اتفاقی داره برای بورس می افته ؟ به زبان ساده
              دوستان و عزیزان سهامدار واقعا چه چیزی باعث این منفی بازار بورسه ؟؟؟؟ خیلی ساده عرض می کنم : با برداشته شدن تحریم ها و یا اجرایی شدن توافق نامه ژنو ارز و سکه ( بازارهای سنتی متداول ) به شدت ریزشی است لیکن دولت اجازه شوک در این بازارها را نخواهد داد تنها اقدامی که در حال شکل گیریست خرید دلارها و سکه های موجود در خانه ها توسط دولت است. به دلیل جلوگیری از شوک در بازار ارز و طلا ، دولت مجبور است این بازار را کنترل کند پس خرید دلار و سکه در قیمت های کنونی توسط دولت دور از انتظار نیست ...... تنها نگرانی دولت نقدینگی آزاد شده این بازارهاست !!!!! پس با این نقدینگی دست مردم باید چه کند ؟؟؟؟؟ اگر دولت بازار بورس را دستوری کنترل نمی کرد و کاهش نمی داد بازار دیگری غیر از بورس این نقدینگی عظیم را جذب می کرد ...... توجه به اخبار اخیر مبنی بر " نقدینگی جدید در راه بازار بورس است !!!! - می تواند علامت خوبی باشد .... دولت تدبیر فکر این مسئله از قبل بوده پس جذاب شدن قیمت ها در بورس هر نقدینگی را وسوسه می کند تا در این بازار وارد شود ...... فکر کنید اگر قیمت های سهام بازار جذاب نبود اونوقت نقدینگی به کجا می رفت ؟؟؟؟؟؟؟ چند روز دیگر هم دندان روی جگر بگذارید ...... قله های صعود داره سر از ابر در میاره ..... فرصت خرید مثال زدنی در بازار در حال رخ نمایی است .....

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post

بله ی تعداد خریدم اما نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه!!!

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post

بله ی تعداد خریدم اما نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه!!!
                  من هم یه مقدار الان برداشتم
                  خوارزمی تا چه تعداد دیگه میخواد بفروشه؟

نظر

• hassanfateh
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 41

بنظرم یه راهی رو یا نباید رفت یا رفتی تا آخرش باید موند

من که تو ضرر بفروش نیستم

فردا هم که 4 شنبه ست و جای خود داره . فردا رو هم باید تحمل کنید دوستان

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post

457تومن فروش داشتم.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      زیاد جوش نزنید،بازار به پیشواز گزارشات پیش بینی سود سال 93 شرکت ها رفته(که بنظر میرسه محافظه کارانه اعلام بشه).
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• aliabfa
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 147

اضافه کردن یه ذره وبیمه به ذخیره قبلی در -4 ، به امید عاقبت به خیری تا آخر این ماه#:-S

نظر

• arezoosru
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 147

در اصل توسط novin پست شده است View Post
                          www.allinjust.com

دوستان و عزیزان سهامدار واقعا چه چیزی باعث این منفی بازار بورسه ؟؟؟؟ خیلی ساده عرض می کنم : با برداشته شدن تحریم ها و یا اجرایی شدن توافق نامه ژنو ارز و سکه ( بازارهای سنتی متداول ) به شدت ریزشی است لیکن دولت اجازه شوک در این بازارها را نخواهد داد تنها اقدامی که در حال شکل گیریست خرید دلارها و سکه های موجود در خانه ها توسط دولت است. به دلیل جلوگیری از شوک در بازار ارز و طلا ، دولت مجبور است این بازار را کنترل کند پس خرید دلار و سکه در قیمت های کنونی توسط دولت دور از انتظار نیست ...... تنها نگرانی دولت نقدینگی آزاد شده این بازارهاست !!!!! پس با این نقدینگی دست مردم باید چه کند ؟؟؟؟؟ اگر دولت بازار بورس را دستوری کنترل نمی کرد و کاهش نمی داد بازار دیگری غیر از بورس این نقدینگی عظیم را جذب می کرد ...... توجه به اخبار اخیر مبنی بر " نقدینگی جدید در راه بازار بورس است !!!! - می تواند علامت خوبی باشد .... دولت تدبیر فکر این مسئله از قبل بوده پس جذاب شدن قیمت ها در بورس هر نقدینگی را وسوسه می کند تا در این بازار وارد شود ...... فکر کنید اگر قیمت های سهام بازار جذاب نبود اونوقت نقدینگی به کجا می رفت ؟؟؟؟؟؟؟ چند روز دیگر هم دندان روی جگر بگذارید ...... قله های صعود داره سر از ابر در میاره ..... فرصت خرید مثال زدنی در بازار در حال رخ نمایی است .....
                          این قیمت های جذاب به قیمت خالی شدن کیسه ما صورت گرفته. سرمایه های کنونی بورس را مایوس از بازار کنند به امید سرمایه های جدید. نو که اومد به بازار که نیست.

لعنت به فکر معیوبشان. نقدینگی جدید هم بخورد توی سرشان.

لابد این جدیدیهای طماع هم یه رنج منفی به نوبه خود میکشند تا قیمت جذاب تر تر شود و ما باید هر روز چوب خوش فکریهای این نوابغ اقتصاد را بخوریم.
                          [COLOR=#0000ff]
                          [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• صرافی
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 132

بابا مگه کسی یاد داره که بازار دی و بهمن خوب باشه که اینقد عجول هستیت؟:-/

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

در اصل توسط novin پست شده است View Post
                              www.allinjust.com

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
                              این قیمت های جذاب به قیمت خالی شدن کیسه ما صورت گرفته. سرمایه های کنونی بورس را مایوس از بازار کنند به امید سرمایه های جدید. نو که اومد به بازار که نیست.

لعنت به فکر معیوبشان. نقدینگی جدید هم بخورد توی سرشان.

لابد این جدیدیهای طماع هم یه رنج منفی به نوبه خود میکشند تا قیمت جذاب تر تر شود و ما باید هر روز چوب خوش فکریهای این نوابغ اقتصاد را بخوریم.
                              واقعا این اسمش تحلیله!!!!؟؟؟؟؟ البته وقتی تدبیر !!!! دولتمون این باشه حتما تحلیلشم اینجور از آب در میاد دیگه !!! من شخصا از ارایه همچین نظراتی به عنوان تحلیل متاسفم !

نظر

• arezoosru
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 147

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                واقعا این اسمش تحلیله!!!!؟؟؟؟؟ البته وقتی تدبیر !!!! دولتمون این باشه حتما تحلیلشم اینجور از آب در میاد دیگه !!! من شخصا از ارایه همچین نظراتی به عنوان تحلیل متاسفم !
                                دوست عزیز نطرات شما رو هم دیدیم و خواندیم . چنگی به دل نمیزد هیچ یک فرق اساسی داشت.

فرقش این است که آنچه ما گفتیم واقعیت است و آنچه شما گفتید بازی با کلمات و گول زنک .

دنبال یک چیز کاربردی باشید.

اگر شما پیش بینی بهتری داشتید قطعا تا بهتر شدن اوضاع جایی بهتر از این بازار خونین بودید.

موفق باشید.
                                [COLOR=#0000ff]
                                [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X