امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arezoosru
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 147

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    اتفاقاتی که همه بازار رو در بر میگیره نمیشه با تحلیل تکنیکال بررسی کرد، الانم اتفاق برای همه بازار داره میفته و برای همینه که اکثر شرکتها درگیر این روند شدن. اما در شرایط عادی و طبیعی تکنیکال میتونه از رفتار سهم در گذشته یه مدلی ارائه کنه و با توجه به اون رفتار پیش بینی هایی رو برای فعالان بازار ارائه میکنه. اما کلا باید بگیم مسایل بنیادی و عمومی رو نمیشه با تکنیکال پیش بینی کرد
    اگر میدونستید که کل قضیه یازده سپتامبر تو نمودار یورو/ دلار با تشکیل الگوی مثلثی بود که اگر از ضلع پایین مثلث شکسته میشد اقتصاد آمریکا رو فلج میکرد و به 70 سال قبل بر می گردوند، هیچ وقت نمی گفتید مسایل بنیادی و عمومی رو نمیشه با تکنیکال پیش بینی کرد.
    آخرین ویرایش توسط arezoosru؛ 2014/01/21, 13:49.
    [COLOR=#0000ff]
    [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• arezoosru
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 147

در اصل توسط mnasr پست شده است View Post
      سلام
      من چندین پست از پستهای 2-3 هفته پیش را خوندم
      هیچ کدام از افرادی که همیشه سیگنال خرید یا فروش میدهند حتی ذره ای اشاره نکرده بودند که این وضعیت ممکنه پیش بیاد.
      حتی در روزهای اول و دوم منفی شدن ها.
      پس به نظر شما تحلیل تکنیکال به چه دردی می خوره؟؟
      جدا از حمایت مقاومت هایی که با یک کانال ساده هم می توان به آن پی برد و حتی خرده تکنیکال ها به آن اشاره کردند دکتر کنی که رشد شاخص تا 89000 و اصلاح موقت آن را پیش بینی کرده بود.

منتها مشکل این جاست که حتی به قدر ترین تکنیکالیست ها هم اعتماد نمیکنند و فقط زمانی که پیش بینی ها درست در می آید می گوییم " دیدی فلانی راست می گفت"

در ضمن در بازار پدیده ای وجود دارد به اسم " ان شا الله فردا برمی گرده" که مطمئنا تمام کسانی که در بازار بورس فعالند با هر تجربه ای با این پدیده آشنا هستند.

این پدیده ملعون، تریدر را ماه ها در ضرر نگه میدارد و فقط وقتی شخص متقاعد میشود بفروشد که دیگر برای جبران دیر است.
      laughingsmiley
      [COLOR=#0000ff]
      [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• پرسود
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 162

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        نمیدونم چرا چند روزه من نمیتونم پستی رو "نقل قول کنم".اینو در جواب اروم بورس عزیز، سجاد جان مینویسم.اولا ایشالا به 10 هزار پست برسی و همیشه بچه های فروم از تحلیلات بهره ببرنثانیا دیگه واسه فروش دیر شده و من حتی تا 10 درصد دیگه ضرر هم خارج نمیشم.... کار درست رو دوستانی کردن که همون اوایل منفی خوردن نقد شدن، ولی دیگه الان واسه من توجیهی نداره خروج..... سهامم بعضا پی به ای پنج و شش و یا حتی 4.5 دارند و آینده ی خوبی در انتظارشونه....اگه واقعا به این اصل" وقتی همه میخرند تو بفروش وقتی همه میفروشند تو بخر"، پایبند باشیم، الان دیگه وقت فروش نیست..... حتی بازار امروز هم در جمع بد نبود.... دوستان هم نسبی بررسی کنند میبینند که در قیاس با روزهای گذشته بازار بهتر عمل کرد....بانک صادرات هم خریدم چون تو منفی روزای پیش حقوقی میخرید و شایع شده که تعدیل خوبی خواهد داشت..... ارادتمندزوربا
        من بانک صادرات ندارم ولی میگن تو گزارش نه ماه 100 درصد پوشش داده یعنی 30 درصد تعدیل مثبت قصد فروش نیروگاهش داره که از محل آن 150 درصد تعدیل
        میده
        [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• NICOLE
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 523

سهمي مثل فايرا بيش از يك سال رشد نداشته بلكه ريزش هم داشته بااون پي به ايي و بنيادي تو باز خراب اول همه هم صف فروش ميشه اينم از بنيادي
          بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

ماشالله به این روحیه،ماشالله.:D
            .
            .
            .
            .
            دوهزارمین پست از ما برای سایت بورسی.دو هزار تا پست! هر کدوم یه دقیقه طول بکشه میشه 2000دقیقه.خودش عمری ها.

خسته نباشید و خدانگهدار
            :*

آقا سجاد عزیز تبریک . ضمن اینکه هر کدام از پستهای شما ارزش ویژه ای برای من یکی داشته و در ادامه خواهد داشت.
            موفقتر باشی.
            اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.
            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• هوای آفتابی
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 184

به اعتقاد من جلوگیری از برگشت سهامها و افزایش ناگهانی شاخص بطور کامل انجام شد ، که بهر حال می تونه در راستای نگاه کلان اقتصادی باشه ، ولی در این میان چند نکته برام جالب بود :

1. بانکی ها بعنوان آماده ترین سهام ها جهت برگشت قیمتشون اونهم با این اخبار خوب سیاسی بشدت کنترل شدن و این موضوع در ساعات پایانی کمی سهامداران رو نگران کرد ، در نمادهای وبصادر و وبملت کاملاً مشهود بود.
              2. هجوم عده زیادی بجهت نوسانگیری (حتی خود من هم اقدام کردم) برای مثال خیلی راحت در نمادهای مختلف می شد حتی تا 8 الی 10 درصد نوسان گرفت و قاعدتاً برای مال باختگانی مثل من وسوسه کنندست. این موضوع از اون جهت برای من جالبه که اکثر نمادهایی که در ساعت پایانی وضعیت قرمز رو شاهد بودن با خرید خوبی همراه شدند مثالش هم وساپا
              در مجموع من یکی فردا رو بد پیشبینی نمی کنم بنظرم در ساعات اولیه اگر هم کمی برای فروش هیجانی عمل بشه در کلیت بدلیل خریدها امروز و نیز خروج خیلی از حقیقی ها احتمال به ثبات رسیدن بازار در ساعات پایانی هست.
              البته موافقم که در این مرحله تحلیل اصلاً به اندازه صبر کار آمد نیست.
              [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

خريد از قطعاتي ها خصوصا ختراك چون ختراك سهمي است كه در روزهاي رشد به هيچ وجه فروخته نميشه بنابراين در اين روزهاي منفي بايد خريد كرد
                آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2014/01/21, 14:41.
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• nudnik
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 224

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  دوستان عزیز
                  یه نکته ای به ذهنم رسید گفتم بگم شاید به کار آید
                  تا زمانیکه از برگشت سهم مطمئن نشده اید میانگین کم نکنید
                  میانگین کم کردن در روند نزولی به مانند غرق شدم در باتلاق است
                  دوستان تکنیکالیست چرا نتوستند این وضعیت رو حدس بزنند؟!!!/:.rolleyessmileyani

واقعا ... تو همه بازارا .. من تو طلا سر همین میانگین کم کردنا ضررم سنگین تر شد ...
                  تو بورسم یه کوچولو این اشتباهو کردم .. ترسیدم دیگه .. مرسی از یاد آوری ..:)

نظر

• وقت شناس
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 160

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    دوستان عزیز
                    دوستان تکنیکالیست چرا نتوستند این وضعیت رو حدس بزنند؟!!!/:.rolleyessmileyani
                    با سلام
                    باتلاق داریم تا باتلاق دوست عزیز...
                    بنظر شما کسی که پولشو میذاره بانک خودشو تو باتلاق یک ساله غرق کرده؟
                    در مورد سهام زیانده یا پی بر ای بالا (چه تحلیلی و چه غیرتحلیلی) حرف شما درست هست...ولی سهامی هم تو بازار پیدا میشه که حتی اگه جنگ هم بشه از سود بانکی بیشتر سود میده...از طرفی هر لحظه که بازار نوسان بده میتونی روشون نوسان بگیری ولی تو بانک نمیتونی/:.rolleyessmileyani/:.yead.:/....فقط احتمال کاهش ارزش سهم تو کوتاه مدت وجود داره....موفق باشید...
                    مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• soldier
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 111

من 40% پولم تو شپدیس و وبصادره و 60% نقد
                      تو این وانفسا تصمیم گرفتم 60% بقیه رو قمار کنم سهامای زیر 300 تومن بخرم (مثل ممسنی کازرو اخابر وملت و ... ) سهامهای تا حدودی بی بنیاد که انگار این سهاما بهتر جواب میدن
                      ترشی بخوابونم باشون شایدم فردا صبح اگه پردیس منفی شد پردیس بگیرم
                      دوستان لطفا نظر بدن یا پیشنهاد سهام تو این مایه ها یا اینکه همینجور نقد بمونم نظاره کنم

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

در اصل توسط arezoosru پست شده است View Post
                        جدا از حمایت مقاومت هایی که با یک کانال ساده هم می توان به آن پی برد و حتی خرده تکنیکال ها به آن اشاره کردند دکتر کنی که رشد شاخص تا 89000 و اصلاح موقت آن را پیش بینی کرده بود.

منتها مشکل این جاست که حتی به قدر ترین تکنیکالیست ها هم اعتماد نمیکنند و فقط زمانی که پیش بینی ها درست در می آید می گوییم " دیدی فلانی راست می گفت"

در ضمن در بازار پدیده ای وجود دارد به اسم " ان شا الله فردا برمی گرده" که مطمئنا تمام کسانی که در بازار بورس فعالند با هر تجربه ای با این پدیده آشنا هستند.

این پدیده ملعون، تریدر را ماه ها در ضرر نگه میدارد و فقط وقتی شخص متقاعد میشود بفروشد که دیگر برای جبران دیر است.
                        laughingsmiley
                        این خرده تکنیکالیست ها که گفتید یعنی چه؟؟؟!!!!!!!
                        خود بنده چند نفر تکنیکالیست که به قول شما همچین خرده هم نیستند می شناسم که نتونستند روند درست و ریزش را تشخیص دهند و خودشون هم اعتراف کردند
                        تو تشخیص های تکنیکالی همیشه احتمالات نقش زیادی دارد و نمیشه گفت که صددرصد پیش بینی درست از آب درمی آید
                        مطمئن باشید هر کسی که گفت صد درصد پیش بینی من درست است چرند داره میگه

بعد هم اگه میشه پیش بینی آقای کنی را در سایت قرار دهید من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
                        سلام

نظر

• arezoosru
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 147

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          این خرده تکنیکالیست ها که گفتید یعنی چه؟؟؟!!!!!!!
                          خود بنده چند نفر تکنیکالیست که به قول شما همچین خرده هم نیستند می شناسم که نتونستند روند درست و ریزش را تشخیص دهند و خودشون هم اعتراف کردند
                          تو تشخیص های تکنیکالی همیشه احتمالات نقش زیادی دارد و نمیشه گفت که صددرصد پیش بینی درست از آب درمی آید
                          مطمئن باشید هر کسی که گفت صد درصد پیش بینی من درست است چرند داره میگه

بعد هم اگه میشه پیش بینی آقای کنی را در سایت قرار دهید من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
                          دوست عزیز اگه قرار بود که پیش بینی ها صد در صد درست در بیاد که ما باید سال 2012 به بعد رو در جوار حوریای بهشتی می بودیم.

فکر کنم دوستان تکنیکالیست شما هم مثل شیوه سرچ کردن شما ضعیف عمل کردند. راه دوری نیست همین آدان

مقاومت حمایت های شاخص دیگه ورد زبون همه شده بود .
                          [COLOR=#0000ff]

نظر

• Mesbah68
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 346

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            اگه جنگ میشد بازار اینقد داغون نمیشد ظاهرا جنگ داخلیه بین اقایون و ......
                            دلیلش نه اعتباریا بودن نه اخر ماه نه بهره مالکانه ونه ....(دستهای پلیدی در کار هست )چون همیشه حمایت میشد و صف فروشی نبود

این هم از دولت اقای روحانی که قرار بود حمایت کنه (مقصر نیست اما باید پیگیر باشن ایشون )
                            حکم باعث و بانی این بازی ها کم از مفسد فی الارض نیست و مسببینش باید اعدام بشن(دقیقا مثل بقیه دزدهایی که در این مملکت نتنها دستشون قطع نشد بلکه چنتا دست کمکی هم بهشون اضافه شد
                            ) :(
                            درود بر شما و تحلیل واقع بینانه خودتان................ما باید جلوی ساختمان بورس تجمع کنیم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط heydar";444968]دوستان عزیز
                              [COLOR="#FF0000
                              پست شده است
                              دوستان تکنیکالیست چرا نتوستند این وضعیت رو حدس بزنند؟[/COLOR]!!!/:.rolleyessmileyani

نگو ،لطفا شما دیگه این حرف رو نزنید.
                              اول اینکه تکنیکالیست ها تا بخواهند در مورد ریزش سهمی یا سقوط شاخص مطلبی بزنند،جماعت متعصب از هر طرفی براش با کنایه تیکه میندازند ،بیچاره دیگه از گفتنش پشیمون میشه این یک.دومش مگه تا حالا به چند درصد از پیش بینی تکنیکالیست ها عمل کرده اید؟
                              همیشه حرفتون این بوده ما سهامداریم نه سهامباز!خب سهامداری اینها رو هم داره.
                              اونی که اون بالا نشسته میدونه نظر من در مورد شاخص قبل از اصلاح چی بوده،حالا چرا اینجا بطور واضح از اصلاح حرفی نزدم دلیلش برمیگرده به خیلی مسایل که نمیخوام اینجا بازگو کنم ولی حدالمقدور پست های اخطاری زیاد زدم.

اولین اخطار مربوط به روز پنچ شنبه 19دی ماه شاخص 88700واحد

این روزها بیشتر تو تریدرهاتون دقت کنید.حتما حد ضرر تو سهام زیاد رشد کرده رو رعایت کنید و بی محابا معامله نکنید،اون چیزی که تو بورس زیاده ،فرصته.
                              این نشد با اون یکی سود میکنید، قبل از هر خریدی حتما سهم رو از نظر بنیادی و تکنیکی تحقیق و تحلیل کنید
                              دومین اخطار روز شنبه 21 دی ماه شاخص 88080واحد

به این پست این رو هم اضافه کنم سعی کنید خریدهاتون رو بصورت پله ای انجام بدید،بدلیل نوسانات شدید بازار تمامی حجم مورد نظر رو یکجا انجام ندید.
                              البته روی سهم های زیاد رشده کرد سعی کنید ترید خرید نداشته باشید تا کمی بازار از این حالت خارج بشه ولی در مورد بقیه سهام بنیادی و صعودی هم حدالمقدور پله ای بخرید و یا با گرفتن سیگنال های قطعی خرید یکجا بخرید.البته اگه نقد هستید بنظرم یه چند روزی همینطور نقد بودن نمیتونه شما رو از سود زیاد محروم کنه،ولی ترید برای نوسان گرفتن یکی دو روزه با این نوسان شدید بازار ممکنه بشما زیان برسونه.
                              سومین اخطار یکشنبه 22دی ماه ساعت 9:40دقیقه

بازار در زمان کوتاه بصورت شارپ خیلی بالا رفته بود به این اصلاح نیاز داره تا با کاهش قیمت ها ،خریداران مطمئن تر و با انگیزه تر وارد میدان بشند
                              چهارمین اخطار 23 دی ماه قبل از شروع معاملات

بعضی ها خیلی مطمئن از برگشت شاخص حرف میزنند ولی بنظرمن هنوز نمیشه بطور کامل مطمئن بود ،باید دید فردا و پس فردا خریداران چقدر قدرت دارند؟
                              اینکه امروز صف های فروش برخی سهام رو جمع کردند و حتی تا صف خرید بردند این رو مثبت میدونیم ولی تاثیر منفی امروز بازار در روزهای آینده خودش رو نشون خواهد داد.
                              منفی امروز بازار ممکنه برخی سهامداران رو به نقد کردن سهامشون در روزهای آینده واداره و این یعنی فشار فروش در مثبت و اگر خریداران نتونند در مثبت پرقدرت ظاهر بشوند ممکنه شاهد رنج های منفی از سوی فروشندگان کم طاقت باشیم
                              پنجمین اخطار روز سه شنبه 24دی ماه

بازار خیلی ترسو شده.خریداران در مثبت مردد ،فروشندگان در مثبت عجول و نتیجه ،عقب نشینی خریداران و رنج منفی فروشندگان
                              ششمین اخطار برای گروه خودرو روز 25دی ماه

وقتی خساپا با این خبر فروش املاک نمیتونه خودش رو تو مثبت نگه داره،واقعیتش نباید از بقیه سهام خودرویی انتظاری داشت.دیروز که من اون خبر رو دیدم فکر کردم خساپا حتما فردا صف خرید خوبی خواهد داشت ولی با این اردرهای خرید قبل معاملات فهمیدم امروز ،روز خونینی برای گروه خودرو خواهد بود.تو سایت همسایه هم دیروز نوشتم برای خرید در گروه خودرو حداقل امروز عجله نکنید
                              از من دیگه اینقدر. حالا هر کسی عمل کرد سود کرد عمل نکرد دیگه لطفا به تکنیکالیست ها ایراد نگیره
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/01/21, 17:04.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

سلام..............اضافه شد ونفت.........................600-700 تومان شب عید-فروردین93
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X