امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    امروز وبصادر خریدم و حالا گزارشش رو دیدم........این شیرین ترین خرید من تو بورس بوده و با اینکه تعداد خیلی زیادی نخریدم...این خرید، احتمالا ضرر دو رو روز بازار برای من رو صفر میکنه.....
    باسلام
    180درصد تعدیل رو اشتباه نمیکنید؟

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

سلام حیدر جانوقتی نوشتم اصلاح کردم که دوستان اشتباه نکنن ولی با این سودی که ساخته حدود 16 تومن تو 6 ماه احتمالن 12 ماهه همون 180 تا 200 درصد پیشبینی سودش رو تعدیل کنه....این یعنی الان این سهم با پی بر ای 3.5 داره معامله میشه و هیچ سهم بانکی نزدیک به این پی بر ای هم نداریم.....گزارشش رو ببینین......
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

سلام حیدر جانوقتی نوشتم اصلاح کردم که دوستان اشتباه نکنن ولی با این سودی که ساخته حدود 16 تومن تو 6 ماه احتمالن 12 ماهه همون 180 تا 200 درصد پیشبینی سودش رو تعدیل کنه....این یعنی الان این سهم با پی بر ای 3.5 داره معامله میشه و هیچ سهم بانکی نزدیک به این پی بر ای هم نداریم.....گزارشش رو ببینین......
        سلام
        16تومان با سرمایه قبلی ساخته
        حسابرسی 6ماهه است

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

دوستم ، این گزارش حسابرسی شده قبلی هست ، اتفاقی تو سهم نیافتاده!
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

اشاره کرده " سود هر سهم بعد از کسر مالیات"........ اشاره ای به سرمایه ی قبلی و فعلی نکرده..... با سرمایه ی قبلی سود باید بیش از این میبود......شما گمان میکنین با سرمایه ی قبلی بوده؟.....

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

الان دیدم آقای محسن مهرورز هم از گزارش خوب و تعدیل سود وبصادر نوشتن.... من نمیدونم چرا چند روزه نمیتونم نقل قول کنم..... توی صفحه ی ایشون هم میتونین ببینین...

نظر

• esi1332
                عضو جدید
                • Jan 2013
                • 16

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                من کلا با این واِژه "نقدینگی سرگردان" مشکل دارم. به نظر من این واژه کاملا اشتباهه ! صرفنظر از این مورد شما گفتید ما 500 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان داریم !!!؟؟؟ اینو میتونید اثبات کنید یا سندی براش بیارید؟ کل نقدینگی که توی کشور وجود داره حول و حوش همین عددی هست که نوشتید، اما همه نقدینگی سرگردانه به نظر شما؟ نقدینگی کارکرد خودش رو در اقتصاد داره. متاسفانه در این سالها اینقدر به بهانه کوبیدن دولت قبلی از این نقدینگی سوء استفاده شده که بعضی ها فکر میکنن نقدینگی باید به صفر برسه !

به نظر من نقدینگی هیچوقت سرگردان نیست و نمیتونه باشه. در ضمن اونی که باید کنترل بشه بیشتر حجم پول هست نه نقدینگی. بعضیا میگن نقدینگی توی کشور زیاده، خوب اگه این نظر رو قبول کنیم یعنی پول در کشور زیاد هست پس وقتی پول زیاد هست مفهومش اینه که عرضه پول زیاده وقتی عرضه پول زیاده پس باید نرخ بهره پایین باشه یا روندی کاهشی داشته باشه !! اما در کشور ما درست برعکسش صادقه. ولی بازم یه عده توی رسانه ها هر روز میگن نقدینگی زیاده !!!!

نکته دیگه این که با افزایش قیمت دلار در سال گذشته و افزایش قیمت ها در بازار در واقع اگه دلاری به قضیه نگاه کنیم نقدینگی نه تنها افزایش نداشته بلکه کاهش هم داشته. در واقع با نگاه از منظر قدرت خرید نقدینگی کاهش هم داشته، یعنی شما پارسال قبل از افزایش قیمت دلار میتونستی با حداقل 7 میلیون تومن در بازار خودرو صفر یک تقاضا ایجاد کنی اما الان با 19 میلیون تومن میشه همون یک تقاضا رو ایجاد کرد و همینطور سایر بازارها
                منابع کشور اعم از فروش نفت و صادرات غیر نفتی وتولید ات داخلی و مالیاتها +پس اندازهای عمومی=حجم پول درگردش که اگر بیشتر از هزینه های جاری و هزینه های سرمایه ای باشد موجب افزایش پس انداز ها واگر کمتر باشد (چاپ اسکناس) و تورم. نقدینگیهای خارج از کنترل بانک مرکزی به صورت ساده = حجم پول درگردش منهای منابع +سپرده هامیباشد . نقدینگی تا جایی مفید است که هدفمند بوده و بسرعت تبدیل به عوامل تولید و سرمایه گذاری و ایجاد زیر ساختهاشود. حجم بزرگی از نقدینگی سرگردان در اختیار ارگانهایی است که در ایجاد منابع بودجه ای نقشی ندارند ومترصد ورود به بعضی بازارهای دلالی وغیر مولد و جمع آوری سود های کلان میباشند. متاسفانه دولت و بانک مرکزی هم به سبک خودشان مقابله به مثل میکند.در مثال بازار خودرو در واقع انتقال نقدینگی از دست مردم به سوی غول های قانون گریز است.سامان یافتن شرایط فعلی در وحله اول فقط از طریق ورود بنیادها و استان قدس و اوقاف و.... به ضوابط قانونی و پرداخت مالیات امکان پذیراست.

نظر

• پرسود
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 162

دولت شاخص بورس را دستکاری نمی‌کند/ توصیه به سهامداران بورسی

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران امروز هم مانند روز گذشته معاملات را در رقم 83 هزار واحد به پایان برد و در رقم 83 هزار و 252 واحد متوقف شد.روز گذشته در پی بروز شایعاتی در بورس و احتمال تغییر رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، شاخص کل افت بیش ز 1300 واحد را تجربه کرد، اما امروز با وجود اینکه در پایان معاملات شاخص دوباره به مرز 83 هزار واحد بازگشت اما صعود به کانال 84 واحد را نیز تجربه کرد.بر این اساس گزارش وزارت اقتصاد و اظهارات معاون اقتصادی این وزارتخانه در مورد رد هرگونه شایعات مبنی بر احتمال تغییر رئیس کل سازمان بورس و اوراق بهادار به شایعات بازار سرمایه پایان داد و پیش بینی می شود که بازار و شاخص سهام در روزهای آینده روند مثبتی را در پیش بگیرد.شاپور محمدی معاون اقتصادی طیب نیا با تاکید بر تثبیت مدیریت بازار سرمایه، گفت: در حال حاضر هیچگونه عزمی برای ایجاد تغییر در راس بازار سرمایه در دستور کار دولت وجود نداشته و حتی بحثی هم در این مورد مطرح نشده است.وی اظهارداشت: از مدتی قبل این شایعه در برخی سایت های غیر رسمی مطرح شده بود که به نظر من طرح این شایعات با مقاصد خاص صورت می گیرد.محمدی با بیان اینکه طرح این موضوعات اصلا به نفع بازار سرمایه نیست، به سهامداران خرد توصیه کرد، تحت تاثیر این قبیل شایعات یا افت کوتاه مدت شاخص بازار، اقدام به فروش سهام خود نکنند، زیرا ممکن است بعدها نتوانند دوباره با قیمت مشابه، همان سهام را بخرند.معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه بهتر است سرمایه گذاران در بورس، افقی بلند مدت را مد نظر داشته باشند، گفت: یقینا سهم های زیادی وجود دارد که دارای پتانسیل سودآوری بلندمدت باشند و من توصیه می کنم سرمایه گذاران بورسی به سمت این گونه سهم ها بروند.وی در پاسخ به برخی گمانه زنی ها مبنی بر دستکاری احتمالی شاخص های بازار بورس از سوی دولت به منظور هدایت بخشی از سرمایه ها به سمت بازارهای دیگر از جمله مسکن اظهار داشت: دولت همواره خواهان تقویت و رونق بازارهای مختلف است و هرگز چنین سیاست هایی را در دستور کار ندارد، ضمن اینکه این شایعات بدون توجه به این موضوع منتشر شده اند که اغلب، جنس سرمایه گذاران بازار مسکن با بازار سرمایه با هم فرق می کند.محمدی افزود: واحد سرمایه گذاری در بورس، ممکن است بسیار خرد باشد ولی هر یک واحد سرمایه گذاری در بخش مسکن، دست کم بالای چند 10 میلیون تومان است که خرید و ورود به آن از عهده بخش بسیار بزرگی از سهامداران خرد بر نمی آید و با این تفاسیر، این دو بازار گر چه مکمل هم ولی هرگز جانشین کامل همدیگر نخواهند بود.
                  [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• رامین حیاتی
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1321

چند وقت قبل هشدار دادم دولت ب دنبال از بین بردن سرمایه مردم وتزریق ب بخش تولید هست نقدینگی در دست مردم زیاد شده بود دولت ب فکر چاره افتاد
                    منکه بهتون گفتم این سیاست در پیشه وخارج شدم درسته مقداریش از دستم پر کشید ولی جلو ضرر رو هرجا بگیری سود ومنفعته
                    خواهشا مثل اون موقع کسی نیاد چرند جوابم بده وبگه توی بورس پول کسی نمیسوزه و...
                    دیگه کاملا حرفم براتون اثبات شد
                    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

عجب حمایتی از بازار شد:O
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• NICOLE
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 523

امروزم كه بازار خرابه ؟
                        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• arezoosru
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 147

حمایت یعنی همه سهمها صف فروش
                          [COLOR=#0000ff]
                          [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                            چند وقت قبل هشدار دادم دولت ب دنبال از بین بردن سرمایه مردم وتزریق ب بخش تولید هست نقدینگی در دست مردم زیاد شده بود دولت ب فکر چاره افتاد
                            منکه بهتون گفتم این سیاست در پیشه وخارج شدم درسته مقداریش از دستم پر کشید ولی جلو ضرر رو هرجا بگیری سود ومنفعته
                            خواهشا مثل اون موقع کسی نیاد چرند جوابم بده وبگه توی بورس پول کسی نمیسوزه و...
                            دیگه کاملا حرفم براتون اثبات شد
                            تله نقدینگی
                            با سقوط اکثر سهام و رفتن اکثر سهامداران در ضرر سنگین نه تنها نقدینگی زیادی از سطح جامعه جمع میشه بلکه به راحتی کاهش هم پیدا میکنه و همینطور از جریان هم میافته(چون به دلیل زیان سنگین اکثر افراد قید فروش سهمو میزنن)
                            امیدوارم این فرض اشتباه باشه.چون غیر از این دیگه دلیلی برا افت بسیار غیر عادی بازار نمیبینم

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

مرده شور خودشون و بورسشون رو هر در با هم ببره
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

مردم از بس ترسیده اند ،دارند از صف خرید تیپیکو بسرعت خارج میشند
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X