کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دام اسمیت را بعضی پدر اقتصاد بازار آزاد میشناسند که نظریه «دست نامرئی بازار» از اوست. در یک جمله، این نظریه عقیده دارد که در یک اقتصاد آزاد، فعالیتهای اقتصادی خود به خود و بر اساس عرضه و تقاضا نظم میگیرد و احتیاج به دخالت دولت وجود ندارد. دولت فقط باید قوانین را اجرا کند و آن هم قوانینی حداقلی که دست فعالین اقتصادی را کاملا باز بگذارد.
حالا دولت ما انقد انگلک داد .ای شاخص خیلی بالا رفته. ای حقوقیا باید عرضه کنن.ای دولت باید عرضه کنه .وای خصوصی سازی باید عرضه کنه .وای عرضاولیه بدین تو بازار .فشار که گذارشارو بد بدین تو بازار و.ووووووو......ولی با خودش فکر نکرد این همه عرضه تقاضایم میخاد.به قول یارو شما جیب مارو نزنین کمک نخاسیم/.:biggrinsmiley.:/
من هم امروز هیچ کاری نکردم میخواسنم رو 640 641 تیپیکو بخرم که بیخیال شدم
موندم بعضی سهم ها تا کجا میخواد بیاد پایین
شکربن 470!
ساراب 540!
ولساپا 190!
باید دید آینده چه می شود
من الان بیش از 90درصد نقدم و فعلا دارم نگاه میکنم،البته میشه امروز یه پله خرید ولی من بازهم میخوام آخر معاملات امروز و روز شنبه رو هم ببینم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دیروز شخصی دم در تالار گفت: آقا ببخشید : کجا سهم بخرم و کجا بفروشم. البته کمی وقت گذاشتم و راهنمائی کردم. ولی تودلم گفتم اینجا بخر بازار سید اسماعیل بفروش.
نظر