کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقه شه اساتید گرامی
1 اندیکاتور گوسفندی چیزی بنویسن
تا سیگنال داد 1کاری بکنیم
آخه چه دلیلی داره با ضرر زیاد برن بشینن تو صف؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
حالا باید چوبشو ما بخوریم
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
مهم مهم مهم
یک چیزی میخوام بگم که ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشن ولی چون توی کتاب خارجی ها دیدم و خیلی از دوستان حتما باید اونوری ها ی چیزی بگن تا قبول کنن جرات میکنم راحت بگم
بعضی ها عقیده دارن که وضعیت کرات و ماه و خورشید و دیگر سیاره ها بر زمین و افرادش و غیره اثر داره
یک چیزی تو مایه های همین قمر در عقرب خودمون که اسلام در موردش حرف زده
که نهی شده از کارهای مهم مثل ازدواج و معامله و ....و باید بگم که در هر ماهی یک قمر در عقرب داریم که البته به ماه قمری باید حساب بشه
محض اطلاع برای ماه بهمن از 4 بهمن ساعت 1:17 شروع میشه و تا 8 بهمن ماه ساعت 5:31 دقیقه تمام میشه و قمر از عقرب خارج میشه
گفتم که یک محاسبه بکنین و ببینین چه روزی میشه(امروز2 بهمن بود)و سعی کنین معامله نکنین توی اون روز
البته دوستانی که میخوان خارج بشن تا 6 دقیقه دیگه وقت دارن و الا کلا نه خرید کنین و نه فروش توی این بازه زمانی
موفق و پر سود باشید
باهات موافقم تحلیل چاره ساز نیست باید بزنیم تو کار علم نجوم و هیات البته رمل و استرلاب هم خوبه ها
مهم مهم مهم
یک چیزی میخوام بگم که ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشن ولی چون توی کتاب خارجی ها دیدم و خیلی از دوستان حتما باید اونوری ها ی چیزی بگن تا قبول کنن جرات میکنم راحت بگم
بعضی ها عقیده دارن که وضعیت کرات و ماه و خورشید و دیگر سیاره ها بر زمین و افرادش و غیره اثر داره
یک چیزی تو مایه های همین قمر در عقرب خودمون که اسلام در موردش حرف زده
که نهی شده از کارهای مهم مثل ازدواج و معامله و ....و باید بگم که در هر ماهی یک قمر در عقرب داریم که البته به ماه قمری باید حساب بشه
محض اطلاع برای ماه بهمن از 4 بهمن ساعت 1:17 شروع میشه و تا 8 بهمن ماه ساعت 5:31 دقیقه تمام میشه و قمر از عقرب خارج میشه
گفتم که یک محاسبه بکنین و ببینین چه روزی میشه(امروز2 بهمن بود)و سعی کنین معامله نکنین توی اون روز
البته دوستانی که میخوان خارج بشن تا 6 دقیقه دیگه وقت دارن و الا کلا نه خرید کنین و نه فروش توی این بازه زمانی
موفق و پر سود باشید
/:.happysmiley:./ والا الان عقرب در قمره !!! /:.weirdsmiley.:/
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دوست عزیز چرا جو الکی میدی دوستان این مردم اینقدر ضرر دیدن که تو صف خرید هم می فروشن پس صبر کنید
عزیزم سهامای با ارزش تو این بازار زیاده چرا نخریم؟
حتما باید صف خرید بشه بدوییم تو صف؟
عادت به صف دارین؟
کسی که با تحلیل و عقلانی سهام بخره
مفت نمیفروشه و به قیمت میخره
با ترس که چیزی درست نمیشه
یه زمانی گروههای خاصی فقط رو شاخص تاثیر داشتن الان اونا اینقدر ضرر دادن دیروز بانکی ها تاثیر اصلی رو گذاشتن الان باز جاها عوض شد دارن نوبتی کباب میکنن که قشنگ مغز پخت بشن ملت و فکر کنم این روند ادامه داره تا زمانی که نساجی بروجرد و پشم بافی توس و پلاسکو کار بشن شاخص ساز
امروز خوابیدم تا ساعت 11 دوستانی هم که خرید میکنن به نظرم فقط قماره این کار (خودمم دیروز می خواستم همین کار رو انجام بدم پشیمون شدم /.:biggrinsmiley.:/ )
من و دوستان دیگه که سهم اصلیمون خاور هست امروز حالشو بردیم. حجم مبنا معامله نشد و سهم سرجاش موند. باشد که باز بینیم دیدار آشنا را...
این ارسال شماره 800 منه. یادگاری واسه خاور 800 تومانی تیرماه 93./.:blushsmiley:./
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
عزیزم سهامای با ارزش تو این بازار زیاده چرا نخریم؟
حتما باید صف خرید بشه بدوییم تو صف؟
عادت به صف دارین؟
کسی که با تحلیل و عقلانی سهام بخره
مفت نمیفروشه و به قیمت میخره
با ترس که چیزی درست نمیشه
ببخشید دوست من ولی مگه تو این بازار کار عقلانی جواب میده؟ اصلا مگه بازار عقلانیه که بشه تصمیم عقلانی گرفت؟
بچه ها برید تا روز شنبه خوش باشید،فکر بورس هم نکنید.بالاخره وقتی سهم ها صف فروش هستند و کاری هم نمیشه کرد بهتره زیاد راجبش فکر هم نکیند که خدای نکرده به سلامتیتون لطمه ای بزنه.
تا روز شنبه به بورس فکر نکنید تا ببینم شنبه چه خوابی برامون دیده اند؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر