امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postیعنی تا دو هفته پیش اصن فکرشم نمیکردم بعضی سهما رو دوباره بشه به قیمت سه ماه پیش خرید. ساختمونیا بیچاره کردن یه عده رو. معدنیا همینطور. خودرویی رو که دیگه نگو. چند نفرو خوبه بگم با تحلیل اساتید ...... رو 160 خریدن الان مثل اهو تو گل موندن. تقصیر خودمون هم هست که اجازه میدیم تو این فروم ها هر سهم بی صاحب و درپیتی رو تبلیغ کنن و باد بشه بعد اینجوری به غلط کردن بیفتیم.
خکاوه رو من شب برگشت سهم از 130تومن یه نظر مثبت روش دادم که تا 167 رفت.البته اونجا هم نوشتم اینها برای بلند مدت بالای یکسال خوبند برای کوتاه مدت درجا زدن یا اصلاح.
ضمن اینکه شما تو نگهداری و سهامداری از سهم تون باید تمامی اتفاقات رو زیر نظر داشته باشید شما وقتی می بینید سهم تعدیل منفی میده و پایین باز میکنه ،بدونید یه اتفاق منفی تو سهم افتاده و باید شما برابر اون اتفاق یه تصمیمی بگیرید.ضمن اینکه همون لحظه از من سوال میکردید ،بخدا یه جواب سودآور بهتون میدادم البته اگه عمل میکردید
همین ثغرب یه نفر از دوستان حوالی 400تومن بود از من سوال کرد گفتم از روندش خوشم نمیاد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
به امور سهام خاور زنگ زدم.
گفتند افزايش سرمايه 100درصدي از اورده تاييد شده است.
و منتظر نظر حسابرس نسبت به افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي 380درصدي هستيم.گفت کار حسابرس تموم شده است.
.................................................. ..............
فقط سهامداري
فقط صبر و استقامت
توکل بر خدا داشته باشيم.
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخودرویی کدوم سهم بود؟خکاوه؟
خکاوه رو من شب برگشت سهم از 130تومن یه نظر مثبت روش دادم که تا 167 رفت.البته اونجا هم نوشتم اینها برای بلند مدت بالای یکسال خوبند برای کوتاه مدت درجا زدن یا اصلاح.
ضمن اینکه شما تو نگهداری و سهامداری از سهم تون باید تمامی اتفاقات رو زیر نظر داشته باشید شما وقتی می بینید سهم تعدیل منفی میده و پایین باز میکنه ،بدونید یه اتفاق منفی تو سهم افتاده و باید شما برابر اون اتفاق یه تصمیمی بگیرید.همون لحظه از من سوال میکردید ،بخدا یه جواب سودآور بهتون میدادم البته اگه عمل میکردید
شما از معدود افرادی یودید که به موقع خروج کردبد و الحق و الانصاف تصمیم بسیار حرفه ای بود
نظر
-
حباب مثبت داشتیم ، حباب منفی هم غوز بالا غوز شد ، آدم نمی دونه به کی شکایت کنه!!X-(
دولت دست به قمار بدی زده ، باید فکر این بی اعتمادی را می کرد.[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postبه امور سهام خاور زنگ زدم.
گفتند افزايش سرمايه 100درصدي از اورده تاييد شده است.
و منتظر نظر حسابرس نسبت به افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي 380درصدي هستيم.گفت کار حسابرس تموم شده است.
.................................................. ..............
فقط سهامداري
فقط صبر و استقامت
توکل بر خدا داشته باشيم.
(_در صورت امکان از خپارس هم خبر بگیرین)انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش
نظر
-
در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Postچرا فکر میکنید این اتفاقی که در بورس داره میوفته از دید دولتمردان و مجلسیون و یا حتی بزرگتران مملکت پوشیده است؟
فکر نمیکنید یک سناریوست که در حال اجراست؟
ضمنا شکایت چی رو به چی و یا به کی میخایید بکنید؟
به نظر من شرایط الان با دوسال پیش خیلی متفاوته ولی چون چندین بار این اتفاق در بورس ما افتاده و یکسری سهامه یه کله ریزش داشتن مردم ترس تو جونشون مونده و به بورس بدبین شدند سهامداری با سهامهای بنیادی بیشترین سود نصیب سهامدارش می کنه
بهتر دستکاری در روند اصلاح شاخص نشه تا روال خودش طی کنه وگرنه بعدا دوباره دچار مشکل میشه[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
[QUOTE="heydar";447472]فکر نمیکنم منظور علی آقا شما بودید
شما از معدود افرادی یودید که به موقع خروج کردبد و الحق و الانصاف تصمیم بسیار حرفه ای بود[/QUOTE]
[COLOR="#008000"]اتفاقا میدونم منظورش من نبودم بصورت کلی گفتم.
بهر حال واقعیت اینه که تا اونجایی که من از اهالی با تجربه این سایت میدونم همگی بفکر سود رسوندن هستند ولی خب بعضی وقتها تحلیل ها درست درنمیاد و اون موقع سریع باید سهامدارنش یه حرکتی بکنند.همه اشتباه میکنند ولی تو این سایت فکر نکنم تحلیل عمدی و هدفمندی برای رد کردن سهم خودشون بزنند.البته جای دیگه من دیده ام[/COLOR]"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخودرویی کدوم سهم بود؟خکاوه؟
ضمن اینکه شما تو نگهداری و سهامداری از سهم تون باید تمامی اتفاقات رو زیر نظر داشته باشید شما وقتی می بینید سهم تعدیل منفی میده و پایین باز میکنه ،بدونید یه اتفاق منفی تو سهم افتاده و باید شما برابر اون اتفاق یه تصمیمی بگیرید.ضمن اینکه همون لحظه از من سوال میکردید ،بخدا یه جواب سودآور بهتون میدادم البته اگه عمل میکردید
همین ثغرب یه نفر از دوستان حوالی 400تومن بود از من سوال کرد گفتم از روندش خوشم نمیاد.
نظر
-
در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Postحباب مثبت داشتیم ، حباب منفی هم غوز بالا غوز شد ، آدم نمی دونه به کی شکایت کنه!!X-(
دولت دست به قمار بدی زده ، باید فکر این بی اعتمادی را می کرد.
تغییر سیاسی در کشور برای این اصلا طراحی شد که دیگه بازار ارز و طلا جا نداشت برای اون کاری که آقایون میکردن و داد همه در اومده بود و حساسیت زیاد شده بود و دولت هم با فروش سکه ارزان قیمت تلاش کرد تا مردم ضعیف هم یه چیزی گیرشون بیاد که خیلی هم باهاش مخالفت کردن و حتی بهمنی چند روز بازداشت بود بخاطر این کار!!!!. بعد از تغییر سیاسی و انتخابات بورس برای ادامه اون کار انتخاب شد و تا اینجا هم می بینید که خیلی خوب جواب داده برای آقایون و داد و بیداد کسی هم اینجا به جایی نمیرسه همونجوری که سال 82-83 داد و فریادها به جایی نرسید و اونایی که خساپا خریده بودن 1800 تومان و 2000 تومان هیچوقت به هیچ جا نرسیدن.
متاسفانه این پروژه ها با سوء استفاده از مردم و کارهای امنیتی و اطلاعاتی انجام میشه و کسی هم پاسخگو نیست.
نظر
-
جامعه سهامداری دست به کار شد/ درخواست از مجلس برای حمایت از بورس
وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
نظر