امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط mobina پست شده است View Postجامعه سهامداری دست به کار شد/ درخواست از مجلس برای حمایت از بورس
http://bourse24.ir/articles/8565/
قبلا روی سهم های زیادی که بشدت ریزش میکردند به هر دری زدند نتونستند جوابی بگیرند.
من الان یاد گرفته ام که پایبند به حد ضرر باشم و با بقیه چیزها کاری ندارم.
نمیدونم تقصیر این بود ،کار اون بود ،از این کمک بگیریم ،با اینها کاری درست نمیشه .باید درست ترید کردن رو یاد بگیرید، و البته خودم رو هم میگم ،همین."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبا این جور کارها هیچ قدم مثبتی برداشته نمیشه،اگه بشه هم موقتی میشه.
قبلا روی سهم های زیادی که بشدت ریزش میکردند به هر دری زدند نتونستند جوابی بگیرند.
نمیدونم تقصیر این بود ،کار اون بود ،از این کمک بگیریم ،با اینها کاری درست نمیشه .باید درست ترید کردن رو یاد بگیرید، و البته خودم رو هم میگم ،همین.
سجاد جان بازار راه درستی نمی رود و مجهول است
واقعا نمیشه تشخیص داد بازار برگشت یا نه،خیلی با معاملات دیروز امیدوار شدند و خرید کردند اما بازار دوباره امروز منفی شد
خیلی از این منفی ها نه بنیادی است نه تکنیکال فقط بحث روانی است
پس درست ترید کردن برای کسانی که بلد هم هستند سخت
نظر
-
کمپین حمایت از بورس
ظاهرا با دست روی دست گذاشتن و نشستن سر جای خودمون ، هر چی امسال سود کردیم به باد خواهد رفت و آقایون هیچ حرکتی برای جلوگیری از ریزش بازار انجام نخواهند داد.
در سایت بورس 24 نامه ای برای ارسال به مجلس نوشته شده. دوستان لطفا زیر این نامه رای موافق خودشون رو اعلام کنند. تا با امضای بیشتری به مجلس فرستاده بشه.
لینک مطلب : http://bourse24.ir/articles/8565/%D8...88%D8%B1%D8%B3
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبا این جور کارها هیچ قدم مثبتی برداشته نمیشه،اگه بشه هم موقتی میشه.
نمیدونم تقصیر این بود ،کار اون بود ،از این کمک بگیریم ،با اینها کاری درست نمیشه .باید درست ترید کردن رو یاد بگیرید، و البته خودم رو هم میگم ،همین.
به نظرم یه نفر نمیتونه در مورد همه سهام اشتباه عمل کرده باشه..وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
آخرین ویرایش توسط M@ohammad؛ 2014/02/27, 07:15.[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
-
نقل و انتقال مسکن مهر آزاد شد
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و به استناد اصل 138 قانون اساسی بندهایی از مصوبات قبلی مسکن مهر را لغو کرد تا با عرضه در بازار مسکن و فروش آنها به متقاضیان جدید زمینه حضور گروههای اجتماعی متعدد در سایتهای مسکن مهر را فراهم کند.
این خبر در نوع خودش میتونه به این وضعیت بورس هم مربوط بشه
نظر
-
تنها شوکی که دولت میتونه به بورس وارد بکنه که بازار برگرده، برکناریه صالح آبادیه....
حتی فرض بر اینکه صالح آبادی به حق بود و لیاقت این پست هم داشت باید برکنار میشد تا لااقل این بحران به یه جایی ختم بشه....
.........
دیشب البته از طرز سخنوری و میزان دانش ایشون میشد به میزان لیاقت و به حق بودن مدرک معارف اسلامی و امور مالی ایشون پی برد!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
نظر