کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بازی خطرناک
دود این لج و لجبازی میره تو چشم سهامدار حقیقی.
من جای رییس سازمان بودم سهم هایی که توشون حقوقی ها عرضه دارند به بهانه ابهام در صورتهای مالی یه مدت متوقف میکردم.
کاری که این حقوقی ها انجام میدهند یه کار قلدرانه محسوب میشه و نباید بنای تغییر رییس سازمان با ریزش و یا صعود شاخص کل انجام بشه.
اگه اینها این پروژه رو با موفقیت به سرانجام برسونند برای خودشون تو بورس و ریاست بعدی سازمان خدایی خواهند کرد و شاخص رو ابزاری برای خواسته های بعدی خودشون خواهند کرد باید جلوی اینکار اینها رو بگیرند.
حالا کاری ندارم صالح ابادی خوبه یا بده ،رفتنیه یا موندیه،کاری که اینها انجام میدهند یه کار کثیف و استفاده از زور محسوب میشه.امیدوارم به نتیجه دلخواهشون نرسند که اگه برسند وای به حال ما که باید بعد از این علاوه بر ساز سازمان ،به ساز این حقوقیها هم برقصیم.
فکر کنم به حرف شما گوش کردن مپنا بسته شد:.thumbsupsmileyanim
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
سلام. الان دارم به صف فروش بعضی از ساختمونیا نیگا میکنم و قاه قاه میخندم. ثغرب که تو ساختمونیا بیشترین ای پی اس و تقسیم سودو داره این بلا رو دارن میارن سرش. خدایا توبه.
دوستان بیاید با متحد شده و با خرید وفروش نکردن و نرفتن در صف های فروش هرچند زورمان به حقوق ها نمی رسد ولی به آنها دررسیدن به اهدافشان کمک نکنیم
اینقدر افراد تازه وارد به بازار امده اند که نمیشه جلوی هیجانشان چه مثبت چه منفی رو گرفت مگه صف های خرید هیجانی و احساسی یادتون رفته الانم جوابش.........!!
بهترین کار را انجام دادند چون مپنا داشت کل بازار را به گند میکشید ، سهم 500 تومانی را با سفته بازی تا 1300 بردند و انداختند به ملت .
در ارزندگی مپنا شکی نیست با برداشته شدن تحریم باید قیمت این سهم خیلی بالاتر 1300 باشه ولی متاسفانه این سهم شد ه محل تسویه حساب بعضی ها وبا صف فروش کردن آن سعی می کنند به سهامداران القا کنند که وضعیت خیلی بد است وشرایط را به نفع خود پیش ببرند مطئمن باشید بارگشت بازار و مثبت شدن بازار این سهم همواره صف خرید چند میلیونی خواهد داشت
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]
ولی خوشم میاد بعضی از سهمها خوب در رفتن از این بازار مثل شبندر/ستران/لسرما/حسینا/ثاخت/بکام/فسرب/و......
اینم از سهمهای ما همشون مثل مرد جلوی منفی های بازار ایستادن.
اخه من به فروشنده های پردیس با پی بر ای 3.5 و مجمع پیش رو چی بگم خدایی؟ها؟
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر