کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
تیپیکو یکیش هس تو منفی کامل گرفتم
فاذر یکیش هس پول نداشتم تو منفی کامل بگیرم
و
خیلی از خودرویی ها
.
.
به نظرم این شرایط بیشتر بستگی به "بچه زرنگا" داره!!! اونایی که الان منتظرن ببینن بازار کدوم وری میره سریع سوار شن. حالا چون تعداد این بچه زرنگا خیلی زیاد شده بازار فقط منتظره و به نظرم جهت بازار رو حقوقی ها مشخص میکنن.
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
جسارت نباشه
اشتباه محضه
تو این بازار سراسر فرصت خرید تو صف خرید!!!!؟؟؟؟
امروز خیلی سهما نوسان 8 درصد خواهند داد!
چی اشتباه محضه؟
اینکه سهامی که تو سود هستم و رو +3.5% مچینگ میدم و الآن سهم صف فروشه !!!!
رانفور سهم مطمئنیه و خرید یه پله من رو مثبت بود و پله دوم تو صف خریدشم.
بازار وارد موج فرسایشی شده
دیگه صعودهای شارپ نخواهیم داشت تا شروع موج بعدی که اسفند باشه
کم کم باید نگاهها از کوتاه مدت به میان مدت بره . ولی سهم بنیادی باید رو حمایت خرید بشه که اونم چندروز دیگه انجام میشه
شاخص فردا به مصاف مقاومت میره
با عرضه های سنگین حقوقی ها در لیدرهای گروه های بانکی ، پالایشی ، پتروشیمی ، معدنی و فلزی و خودرویی ، فردا مراقب سهامتون باشید. اگر این موج b از 4 تموم بشه میریم تو موج c اصلاحی
البته اصلاحی که میگم به شدت موج a نیست که صف فروش سنگین رو شاهد باشیم . روند فرسایشی تر خواهد بود .
انشالله.
بنظر میاد نتونستم منظورم رو برسونم.
پست های یکی دو روز منو رو دیده بودید اشاره ای به مثبت شدن بازار در روزهای اینده بود ولی این برگشت روند اصلی نیست بلکه بنظرمن موج صعودی اصلاحی هست و در مقابل مقاومت هاش کم خواهد آورد محدوده 84هزار تا 85هزار تا.
شاخص جلوی مقاومت کم آورد ولی برخی سهم ها زیاد تمایل به منفی شدن ندارند و این میتونه نقطه تمایز بازار امروز با بازار روزهای اوایل ریزش اخیر باشه.فکر میکنم بعد از این افت شاخص به کندی و با مقدار کم صورت بگیره
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هیچ کجای دنیا بهتر از این بورس ایران برای سرمایه گذاری نیست ( ممکنه یه روز مثبت باشه ، یه روز منفی ، ولی در کل که نگاه کنی هم برای نوسانگیرا هم برای سهادارا بهترین جای دنیاست!)
نه داداش ، موقت این حرفا رو می زنن تا بازار رو نوسان بندازن
نوسان بازار یعنی آب گل آلود
آب گلالود یعنی ماهی برای بی وجدان ها
این زمان و نگاه ما به بازار خواهیم دید
فقط یه حالت داره و اون هم برداشتن شاخص آبادی در این صورت بازار برای طولانی مدت امن خواهد بود
چون از دوستان سرمایه شنیدم به دلیل اینکه این اقا رو قبول ندارند قصد برداشت سرمایه از بورس دارند
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
چی اشتباه محضه؟
اینکه سهامی که تو سود هستم و رو +3.5% مچینگ میدم و الآن سهم صف فروشه !!!!
بازار وارد موج فرسایشی شده
دیگه صعودهای شارپ نخواهیم داشت تا شروع موج بعدی که اسفند باشه
کم کم باید نگاهها از کوتاه مدت به میان مدت بره . ولی سهم بنیادی باید رو حمایت خرید بشه که اونم چندروز دیگه انجام میشه
به نظرم این شرایط بیشتر بستگی به "بچه زرنگا" داره!!! اونایی که الان منتظرن ببینن بازار کدوم وری میره سریع سوار شن. حالا چون تعداد این بچه زرنگا خیلی زیاد شده بازار فقط منتظره و به نظرم جهت بازار رو حقوقی ها مشخص میکنن.
به نظر من تعداد "بچه زرنگا" زیاد نشده اما تعداد اونایی که فکر میکنن "بچه زرنگ" شدن خیلی زیاد شده و دلیل حال و روز بازار هم همینه! اون جریان پولی هم داره از همین توهماتی که در ذهن برخی ها هست نهایت سوء استفاده رو میکنه
فروش ایران خودرو در 2620 ریال و اضافه کردن وحکمت در 1537 ریال با خریدهای قبلی که 1423 ریال بود امروز همشو دادم رفت 1600 ریال
کمی استراحت بد نیست حفظ سرمایه و نقد بودن بهتره فعلا خیلیها که از سه شنبه قبل خرید داشتن تو سود هستن و داره سود شناسایی میکنن
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
800 تا بشهاب در منفی 4 گرفتم مفاخر رو هم از ترسم در +1 فروختم متاسفانه..............این عکسی که توش گاو و خرس داره و یک نمودار چی رو داره نشون میده ؟؟؟؟؟!!..............راستی شاوان بگیرم یا شخارک
نظر