کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این کگاز هم حمایت مهمی رو شکونده و از اون حال و هوای صعودی اخیر دور شده.به گمانم تو موج 4 اصلی باشه.
شاید بشه زیر 800تومن هم خریدش کرد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ولله چه عرض کنم قطعا در میان مدت میتونه براتون سودآور باشه ولی برای نوسان چند روزه،اگه امروز صف فروش بشه با توجه به اینکه نتونسته به حداکثر قیمت تماسی داشته باشه،من از صف فروش نخواهم خرید ولی منفی روزهای دیگه با توجه به پایانی اون میتونه در خور توجه باشه.
ولله چه عرض کردم قطعا در میان مدت میتونه براتون سودآور باشه ولی برای نوسان چند روزه،اگه امروز صف فروش بشه با توجه به اینکه نتونسته به حداکثر قیمت تماسی داشته باشه،من از صف فروش نخواهم خرید ولی منفی روزهای دیگه با توجه به پایانی اون میتونه در خور توجه باشه.
منم با شما موافقم اما تو این بازار که چندان به حمایتها و مقاومتها احترام نمیذاره، به نظرم ریسک جا موندن وجود داره.
منم با شما موافقم اما تو این بازار که چندان به حمایتها و مقاومتها احترام نمیذاره، به نظرم ریسک جا موندن وجود داره.
اینم خودش دلیل خوبیه.
بعله همین طوره اما اکثر نمادهای گروه صف دارن و خودرو هم داشت متمایل میشد که حمایتش کردن البته. به هر حال به نظرم اگر امروز صف هم نشه فردا بشه تو منفی خوب خرید کرد، نظر دوستان چیه؟
فقط در بازار هردمبیل ایران اتفاق می افتد که سهمی از مثبت 4 تا منفی 4 و دوباره از منفی 4 تا مثبت 4 تغییرات قیمتی داشته باشد. یعنی خریدار و فروشنده هر دو گیج و مات شده اند.یعنی اینکه باید فریاد بکشیم : خدایا ملت ایران را از شر این مسئولین بی لیاقت و احمق نجات بده. آمین
ملت خودشون هم باید یه تکونی به خودشون بدن دیگه ....الان رفتار ملت خیلی هم بهتر از مسئولین نیست متاسفانه !!!!!!!!
نظر