کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با قبول ریسک خرید اخابر
به نظرم روند کوتاه مدت نزولی شکسته شده و دار حال پولبک می باشد
کار درست این بود بعد از اطمینان و تکمیل پولبک خرید کنم اما چه کنیم که نمیتونیم بیکار بنشینیم!;)
میتونستند اخابر رو مثبت نگه دارند و بازار رو کمی کنترل کنند ولی شفاف سازی دیروز هم کاملا مطابق برنامه ریزی انجام گرفته بود تا امروز اون هم منفی بشه.
واقعا موج های 4 خیلی مرموز و موذی هستند و نمیشه کاملا بهشون اعتماد کرد.هر روز مقدار کمی رو اصلاح میکنند تا هم زمان رو اصلاح کنند و هم مقدرا رو و این اصلاح زمان ،در طول روند خیلی فریبنده میشه و فعالین بازار به امید برگشت روند هر روز معامله جدیدی رو انجام میدهند ولی قیمت با اندکی صعود نمیتونه مقامت هاش رو رد کنه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
رفتار بازار جوری هست که انگار توی اکثر سهم ها، حمایت های محکم قبلی تبدیل به مقاومت محکم شده
منفی بودن اعصاب آدم را خورد نمیکنه، منفی هیجانی آدم را بی حوصله میکنه
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
بدون جسارت به سهامدار خیلی خرد.....
همیشه بحث از تاثیر سهامدار عمده ی یه سهمه.... با این حال کاملا مشهوده که بازار رو همین سهام دار هزار، دوهزار، ده هزار میاد و داغون میکنه.....
سهم رو دارن رو منفی 1 میخرن میاد 1000 سهم روی منفی کامل میفروشه....واسه اینکه بلد نیست چیکار کنه و یا اینکه وحشتی برش مستولی شده که قابل درکه....
.....
ولی آخه چرا منفی 4!...این قابل درک نیست!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
وتوشه بالای یه میل صف فروش شده،دیروز عرض کردم میشه پایینتر هم خریدش .به این فکر میکنم که شاید با موج های نوسانی کوتاه به350تومن هم برسه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر