کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میتونستند اخابر رو مثبت نگه دارند و بازار رو کمی کنترل کنند ولی شفاف سازی دیروز هم کاملا مطابق برنامه ریزی انجام گرفته بود تا امروز اون هم منفی بشه.
واقعا موج های 4 خیلی مرموز و موذی هستند و نمیشه کاملا بهشون اعتماد کرد.هر روز مقدار کمی رو اصلاح میکنند تا هم زمان رو اصلاح کنند و هم مقدرا رو و این اصلاح زمان ،در طول روند خیلی فریبنده میشه و فعالین بازار به امید برگشت روند هر روز معامله جدیدی رو انجام میدهند ولی قیمت با اندکی صعود نمیتونه مقامت هاش رو رد کنه
بیشتر بخاطر ارزان شدن 20 درصدی اینترنت هست دوست من
امروز شبندر رو تو یه محدوده 20-30تومنی نگه داشتند و حقوقی میخردش ولی اجازه رشد بهش نمیده فقط تو یه محدوده قیمتی خریداره ،بالاتر نمیاد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بیشتر بخاطر ارزان شدن 20 درصدی اینترنت هست دوست من
درسته منم اون رو شنیدم ولی اگه اجازه میدادند بنظر من ارزش بنیادی اخابر خیلی بالاتر از قیمت های فعلی هست و براحتی میتونست بالای 400تومن هم معامله بشه ،چون توی رشد قبلی بازار اخابر رشدی نکرد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درسته منم اون رو شنیدم ولی اگه اجازه میدادند بنظر من ارزش بنیادی اخابر خیلی بالاتر از قیمت های فعلی هست و براحتی میتونست بالای 400تومن هم معامله بشه ،چون توی رشد قبلی بازار اخابر رشدی نکرد.
به نظر من اخابر از اون دسته سهام هایی هست که هر وقت اراده کنید میتونید بخریدش...من داشتم امروز بخاطر این بازار مسخره گفتم بالا بره پایین بیاد دیگه تا یک ماه دست به خرید نمیزنم و در 3129 ریال فروختم...
با قبول ریسک خرید اخابر
به نظرم روند کوتاه مدت نزولی شکسته شده و دار حال پولبک می باشد
کار درست این بود بعد از اطمینان و تکمیل پولبک خرید کنم اما چه کنیم که نمیتونیم بیکار بنشینیم!;)
اخابر مثبت شد :.thumbsupsmileyanim
مورد حمایت حقیقی قرار گرفت!
خرید آ س پ در کف قیمتی. این سهم خیلی جالبیه. تقریبا تمام همگروهی ها و بیشتر بازار صف بفروشه ولی این شرکت معلومه خریدار داره و به محض برگشت بازار هم پرواز میکنه
نظر