امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    منتظرم دیتای جدید بیاد ببینم وضع معاملات امروز چطوری بوده ؟
    فردا صف خرید خودرو بالای 30 میل یا 40 میل باشه بقیه گروه خوردو رو هم میتونه دنبال خودش مثبت کنه،قبل از گشایش بازار حواسها به تعداد و حجم خریدارها روی نماد خودرو باشه،هرچقدر قویتر باشه اونقدر برای بقیه بازار هم خریدار با اعتماد بنفس بالایی میاد.
    گروه خوردو و بانکی و مسکن این اواخر لیدر بازار بودند و با روند اونها شاخص هم مثبت و منفی میشد.
    اگه فردا بازار مثبت بشه باید قشنگ حجم بخوره،حداقلش باید یه 800تایی بخوره تا نشون بده که برای چند روز مثبت نگه داشتن اشتها داره و گرنه با مقدار کم باشه به هیچ دردی نمیخوره. دوباره چشم درد گرفته ام
    سجاد جان چارت پالایشی ها رو دیدی؟! روند جالبی دارن...

به نظرت نمیتونن لیدری رو پس بگیرن؟!

دیدم تو بیشتر سایتها طرفداران پالایشی خودرو رو میکوبن و بر عکس،به نظرت نمیشه هر دو رو همزمان مثبت دید؟!

یا حتی یادمه سر شبندر و اخابر هم همین داستان بود!!!برا این دو تا هم همین سوال پیش میاد...

الان دارم چارت شاخص رو میبینم،هنوز امید به بازگشت وجود داره،البته باید حداقل نشونه های بازگشت رو نهایتا تااخر وقت فردا ببینیم به نظرم...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• پرسود
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 162

در اصل توسط onia1423 پست شده است View Post
      سلام دوستان بورس باز من,یه خبر رانتی از کارگزاری ها دارم گفتم بگم تا بیش از این پولاتونو نریزین حلقوم اقا زاده ها
      قراره تا۲۲ بهمن هر جوری شده حمایت بشه,دستوری یا تزریق پول ,,,
      بعدش ول میشه و همون رکورد هایی که تو دولت قبل با رشد اقتصادی منفی زده بود همش پنبه میشه!!
      سقوط ازاد در راه است, بشتابید دوستان جلوی ضرر رو هر جایی بگیری منفعته! منکه تو دو سه روز اینده نقد میشم اگه این حرف هم درست نبود منم شنیدم شاید شایعه است!
      به هر حال تصمیم با خودتونه
      منفی بازار به خاطر جو روانی چون قبلا در محدودیه 86000 بازار منفی شده و شاخص تا حدود 80000 پایین آمده با نزدیک شدن به محدوده 86000 حتی زودتر معامله گران مخصوصا نوسانگیرها شروع به فروش سهم می کنند اگر گفته شما درست باشد و تا 22 بهمن حمایت بشه به راحتی شاخص از 86000 عبور کرده وبازار نفسی راحت می کشد
      [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• negah
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 250

خریدخاورهای فروخته شده در 272 از صف فروش
        بی رمق خاور که باعث شکستن صف شد.
        [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• hamid888
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 1207

به نظر من این چندتا سهم تو این هفته صف خرید خواهند شد
          1-وسينا
          2-فجام
          3-وتوسم
          4-خشرق
          5-وپخش
          6-كماسه
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بخشی از نقدینگی رو زدم به تیپیکو ( برای مدت دو ماه )
            و وساپا ( برای 1 سال نگهداری )
            -----
            یه مقدار دیگه نقدینگی دارم که می خوام باهاش فردا از همین دو تا بخرم ( اگه قیمتش خوب بود )
            ----------
            اگر قیمت بصادر خوب شد حتما یه مقدارش رو می فروشم و باهاش برای کوتاه مدت وارد خگستر و خودرو و امثالهم میشم

یا علی
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سیگنال
              Banned
              • Nov 2012
              • 714

مهمترین هدف سفر هیت اقتصادی کشورهای اروپایی به ایران بستن قراردادهای نفتی می باشد . این سفر هیئت اروپایی بعد از سالهای زیاد به ایران خود میتونه بیشترین تاثیر مثبت رو رو بازار داشته باشه.

دوستان تحرکات پالایششی ها خیلی جالب شده. فاکتورهای مهم و محرک پیش روی این گروه بسیار است. در بد ترین شرایط بازار هم افتی نداشتند و این نشان از بنیاد قوی این گروه است. شبندر امروز کمک کرد به کمتر منفی شدن شاخص

حقوقی ها هم در اکثر پالایشی ها خریدارند.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10181

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                سجاد جان چارت پالایشی ها رو دیدی؟! روند جالبی دارن...

به نظرت نمیتونن لیدری رو پس بگیرن؟!

دیدم تو بیشتر سایتها طرفداران پالایشی خودرو رو میکوبن و بر عکس،به نظرت نمیشه هر دو رو همزمان مثبت دید؟!

یا حتی یادمه سر شبندر و اخابر هم همین داستان بود!!!برا این دو تا هم همین سوال پیش میاد...

الان دارم چارت شاخص رو میبینم،هنوز امید به بازگشت وجود داره،البته باید حداقل نشونه های بازگشت رو نهایتا تااخر وقت فردا ببینیم به نظرم...
                درود

نمودار پالایشی ها رو دیدم،بیشترشون نزدیک مقاومت های مهمی معامله میشند،اونقدر ها قدرت نزول بالایی ندارند. دو سه روز حواسم بهشون هست،بنظر میاد یه تحرکاتی هم توشون دیده میشه،الان وضعیت تکنیکالیشون بد نیست فقط مشکل اینه که دارای روند نیستند و باید مقاومت هاشون رو بشکنند تا توجه بازار رو جلب کنند.
                احتمالا اگه موج صعودی رو بتونند شروع کنند موج پنجمی خواهد بود که نوسانات زیادی خواهد داشت ولی تا مقاومت هاشون رو پرحجم و با قدرت نشکستند نمیشه مطمئن بود که روند صعودی شروع شده.ممکنه فردا مثبت هم باشند ولی باید بالای مقاومت هاشون یکی دو روز جوندار معامله بشند.
                یه خبر مثبت بنیادی مکتوب از سوی پالایشی ها میتونه مقاومتشون رو بشکونه.باید هر روز رصد بشه.من از این گروه شبندر و شپنا رو بیشتر می پسندم
                .
                .
                .
                یکی از دوستان در مورد سیستم سوال کرده بود .باید عرض کنم نمودارش بدک نیست تا وقتی زیر 500تومن نیومده همچنان پتانسیل صعود داره.
                من برای میان مدت نظرم روش مثبته ،روند صعودی بخودش بگیره با شکست 700تومن ،براحتی 900تومن رو هم میبینه
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/02/03, 23:32.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

درود

نمودار پالایشی ها رو دیدم،بیشترشون نزدیک مقاومت های مهمی معامله میشند،اونقدر ها قدرت نزول بالایی ندارند. دو سه روز حواسم بهشون هست،بنظر میاد یه تحرکاتی هم توشون دیده میشه،الان وضعیت تکنیکالیشون بد نیست فقط مشکل اینه که دارای روند نیستند و باید مقاومت هاشون رو بشکنند تا توجه بازار رو جلب کنند.
                  احتمالا اگه موج صعودی رو بتونند شروع کنند موج پنجمی خواهد بود که نوسانات زیادی خواهد داشت ولی تا مقاومت هاشون رو پرحجم و با قدرت نشکستند نمیشه مطمئن بود که روند صعودی شروع شده.ممکنه فردا مثبت هم باشند ولی باید بالای مقاومت هاشون یکی دو روز جوندار معامله بشند.
                  یه خبر مثبت بنیادی مکتوب از سوی پالایشی ها میتونه مقاومتشون رو بشکونه.باید هر روز رصد بشه.من از این گروه شبندر و شپنا رو بیشتر می پسندم
                  .
                  .
                  .
                  یکی از دوستان در مورد سیستم سوال کرده بود .باید عرض کنم نمودارش بدک نیست تا وقتی زیر 500تومن نیومده همچنان پتانسیل صعود داره.
                  من برای میان مدت نظرم روش مثبته فروند صعودی بخودش بگیره با شکست 700تومن ،براحتی 900تومن رو هم میبینه
                  سجاد جان تو این بازار وانفسا شراز از این گروه بدجوری چشمک تکنیکالی میزنه،مقاومتش رو هم شکسته و در حال پولبکه ظاهرا...

البته قبول دارم که هم شاخصشون و هم همشون به جز شراز نزدیک مقاومت هستن اما جنس معاملاتشون علی الخصوص شبندر این ایده رو تو ذهنم تقویت کرد که علاقه به شکست مقاومت ها وجود داره...

در هر صورت ممنونم از توجه و اعلام نظرت/:.Heart.:/
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10181

سجاد جان تو این بازار وانفسا شراز از این گروه بدجوری چشمک تکنیکالی میزنه،مقاومتش رو هم شکسته و در حال پولبکه ظاهرا...

البته قبول دارم که هم شاخصشون و هم همشون به جز شراز نزدیک مقاومت هستن اما جنس معاملاتشون علی الخصوص شبندر این ایده رو تو ذهنم تقویت کرد که علاقه به شکست مقاومت ها وجود داره...

در هر صورت ممنونم از توجه و اعلام نظرت/:.Heart.:/
                    شراز یه مقاومت خیلی قوی در محدوده 2140تا 2170تومن داره،بعد اون هم یه مقاومت قوی روی 2400تومن داره
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

شراز یه مقاومت خیلی قوی در محدوده 2140تا 2170تومن داره،بعد اون هم یه مقاومت قوی روی 2400تومن داره
                      وجود مقاومت رو قبول دارم مخصوصا مقاومت 2170 که به نظر خودمم خیلی جدیه،منتهی چیزی که من رو خوشبین کرده تغییر فاز سهمه،به نظرم فازش از نزولی خارج شده لا اقل...

خوب تو همین بررسی های که داشتم برا درک بهتر اوضاع بازار به یه چارت خیلی زیبا برخوردم!شراز...

تو این بازاری که چارت ها ادم رو وحشت زده میکنن،چارت شراز جدا خودنمایی میکنه،به نظرم سیگنال خرید خوبی رو صادر کرده...

اگه سهم بتونه خودش رو بالای 1900-2000 تومن حفظ کنه میشه گفت که صعودش اغاز شده،به ار اس ای دقت کنید،مقاومت خوبی رو شکسته و در حال پولبکه،امیدوارم برنگرده زیر اون خط...

در صورت صعود جدی ترین و مهم ترین مقاومتش رو 2200 قرار داره حدودا که اگه از پسش بر بیاد میتونه یه صعود خیلی شیرین رو به همراه داشته باشه...

تمام سال من بی تو...

نظر

• sadeghmousavi
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 484

سلام. یه سوال فنی!
                        گاهی وقتا اردر خرید میذارم بعد میبینم فروشنده اومده تو قیمت پایین تر گذاشته برای فروش و قیمت من نمایش داده نشده(ساعت 830 تا 9) و گاهی هم بالعکس، میام قیمت فروش میذارم پایین تر از خرید (که ببینم حالت قبلی رخ میده باز!) میبینم که بازم قیمت پایین تر من نمایش داده نمیشه. حالا مشکل از کجاست؟ این اولویت بندیا چجوریه؟ من همیشه اولویت دومم آیا؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10181

آخه یکی نیست بگه حتما باید گزارش نه ماهه خودرو رو امروز می دادید رو کدال؟! از یه طرف میگند از باز حمایت میکنیم از یه طرف دیگه هم چوب لای چرخ لیدر بازار میذارند.
                          نه ماهه 495ریال زیان

نظر

• mnasr
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 23

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

دیروز رانفور. خنصیر : به جهت افزایش سرمایه ------- مداران : به جهت حمایت حقوقی و امروز هم شکسنت مقاومت
                            امروز شبندر + صف فروش وتوشه
                            فردا و پس فردا بازار سبزه. اگر بازار بتونه لیدری مثل شبندر رو انتخاب کنه خیلی به بازار میشه امیدوار بود

سلام آقای مهرورز
                            میشه بفرمایید شما از کجا متوجه شدید که بازار روزهای سه شنبه و چهار شنبه مثبت میشه؟
                            ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

آ س پ بنیادی خوبه

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011