کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دكتر اگه به 1000 برسه شلعاب ميشه 30 درصد سبدم. اگه به 800 برسه ميشه 50 درصد سبدم اگه به 500 برسه ميشه 100 درصد سبدم و چشم روي همه اصول سرمايه گذاري خودم خواهم بست >:D<
مي دوني كه خالي نمي بندم ;)
.....فعلا تو لیست سبزی سید....اون هاله نور سیدی ضامن جونت شده....
....نه میدونم سهم خوبیه ولی بنظرم رسید اصلاح بازار تموم نشده و ممکنه باز یه نزول دیگه داشته باشیم و به تبعش شلعاب....ما دوست داریم سید....
...با اینسهم معرفی کردنت.../:.wubsmiley.:/.
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
دكتر اگه به 1000 برسه شلعاب ميشه 30 درصد سبدم. اگه به 800 برسه ميشه 50 درصد سبدم اگه به 500 برسه ميشه 100 درصد سبدم و چشم روي همه اصول سرمايه گذاري خودم خواهم بست >:D<
مي دوني كه خالي نمي بندم ;)
تعصب در موقع نزول خیلی میتونه فاجعه بار باشه.
برای من سهمی که اصلاح میکنه تا زمانیکه نشانه های برگشت رو نداده فقط تماشا کردن رو میتونم براش سرمایه گذاری کنم ولی با مشاهده نشانه های برگشت میشه پله ای واردش شد.روش خرید پله ای در موقع نزول نه میتونه درست باشه نه میتونه کم کردن میانگین محسوب بشه. خرید در اصلاح فقط با دیدن نشانه های برگشت میتونه بصورت پله ای قابل قبول باشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اعصابم خورد بخاطر فروش اخابر در دیروز اما عیبی نداره دوباره گیرم میاد...یک مقدار وسپه اضافه کردم برم مجمع
;) .
.
.
.
شاخص هم کم کم مثبت هاش رو کم میکنه.بدترین موج همین موج 4 هست.یک نفر سرمایه گذار نمیتونید پیدا کنید که تو این موج زیان نداده باشه.زمانبرترین و حوصله برترین موج
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
;) .
.
.
.
شاخص هم کم کم مثبت هاش رو کم میکنه.بدترین موج همین موج 4 هست.یک نفر سرمایه گذار نمیتونید پیدا کنید که تو این موج زیان نداده باشه.زمانبرترین و حوصله برترین موج
بعد دو سال شتولی جانمون اومد...326 نشستن برای خرید...
موج 20 رو هم رد کرده بود نامرد یعنی یه چیزی فراتر از صبر :.thumbsupsmileyanim
این تحلیل البته چیز جدیدی نیست.
اما در مورد زمانش بنظر میتونه اشتباه باشه.چون من فکر میکنم حداقل یه یک ماهی میهمان این موج هستیم.ممکنه صعود های دو سه روزه ای هم داشته باشه ولی همگی داخل این موج خواهد بود
این اصلا خوب نیست که شاخص ما 400یا 500واحد منفی بخوره ولی در مثبت خوردن بسختی به 130تا برسه این نشون دهنده اینه که هنوز اعتماد به بازار برنگشته.دیروز گفتم شاخص اگه میخواد بالا بیاد باید بالای 800واحد حداقلش بخوره وگرنه با این 130تا هیچی نمیشه مگر اینکه زمان اصلاح رو بیشتر میکنه
نظر