کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
....بله خواهش میکنم....بزار یه نیگا به این نمودارام بندازم...این برگه چرا افتاده زیر میز...به اون خط کندل روش احتیاج داریم برا محاسبه....
...سهم از فیبو 136 خودش نتونسته برگرده و مک دی رفته زیر 40 فشار اورده به مومنتوم بقیه جاهاش....نتیجه اینکه آر اس ای رفته اشباع خرید و باعث شده بزنه شاتون سهمو نتیجتا یاتاقان زده....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
درود؛
وحيد جان معادله خيلي ساده ايه سال قبل 5 درصد از شمش بايد بهره مي دادند كه ميشد حدود 50 درصد از كنسانتره الان 30 درصد از كنسانتره رو بايد بهره بدند :)
بازار اما شعورش در همين حده، مثل بچه هايي كه 2 تا پول 200 توماني بهشون ميدي با خوشحالي 1دونه 10000 اي بهت ميدن چون 2 از 1 بيشتره ;)
....بله خواهش میکنم....بزار یه نیگا به این نمودارام بندازم...این برگه چرا افتاده زیر میز...به اون خط کندل روش احتیاج داریم برا محاسبه....
...سهم از فیبو 136 خودش نتونسته برگرده و مک دی رفته زیر 40 فشار اورده به مومنتوم بقیه جاهاش....نتیجه اینکه آر اس ای رفته اشباع خرید و باعث شده بزنه شاتون سهمو نتیجتا یاتاقان زده....
الان 239 تا گذاشتن صف فروش شلعاب
که بیشتر شد باز
حیف میخواستم صف و جم کنم /:.yead.:/
که نخواستن حیف زیاد شد وگرنه 1 حس عجیبی بهم دس داده بود لامصب 1 لحظه فکر کردم حقوقی ام
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
دیدم وبشهر صف فروشه،گفتم یه کم بردارم.همین که اردر گذاشتم، صف جم شد و به ما ندادن.غبشهر هم که در منفی 3 معامله میشد، همین که اردر گذاشتم، کشید بالا.به این نتیجه رسیدم که از فردا میتونم یک تنه از بازار حمایت کنم و نیازی نیست اینهمه ناز حقوقی و سازمان و امثالهم را کشید.فقط کافیه برای هر سهم یک اردر بذارم.:-)
اضافه کردن خکاوه ، من قبل از اینکه بخواد با ولوو قرارداد ببنده شروع به خرید کردم
به نظرم اگه بتونه تولید خودش رو افزایش بده به راحتی از زیان خارج میشه و بعد اون هم قیمتش حداقل 500 خواهد بود
قیمت این سهم در سال 85 تقریبا 1 دلار بوده ، اون زمان FH تولید می کرده به تعداد 33 هزار تا ، حالا اگه بتونه دوباره به این تعداد برسونه و قیمتش یه دلار باشه به نظرتون چن میشه ؟
نظر