امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

منفی این روزهای بازار و به خصوص طولانی شدن آن باعث ناراحتی های بسیار برای همه سهامداران شده است فارغ از نوع سبد
    اما یادمان باشد این نیز بگذرد و بهار در راه است
    امیدوارم به زودی شادی به خانواده سهامداران بورس برگردد و شاهد اعلام سود همه عزیزان باشم

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
      کیوان عزیز سلام
      البته زیره به کرمان می برم با بیان این نکته خدمت استاد گلم
      به نظر من تا سهمی را نفروخته ام سود و یا ضرر شناسایی نمی کنم
      البته این یکی از مشکلات بازار سرمایه است که انسان همیشه با خودش می گوید به عنوان مثال اگر مثلا خاذین را 460 می فروختم که نفروختم و الان که 350 است مثلا اینقدر ضرر کرده ام
      اما همین سهم را مثلا شما 200 خریده اید حالا آیا شما در سودید یا ضرر
      من می گویم بازهم مشخص نیست شاید چند ماه دیگر شما همین سهم را 1500 فروختید آن موقع است که باید سود شناسایی کنید حالا آیا در عدم فروشتان در 460 ضرر کرده اید یا سود
      هر چند منکر این موضوع نیستم که این موارد کمک می کند به انسان برای اصلاح نحوه سبد گردانیش
      شاد و سلامت باشید
      سلام ظفر جان .بله دقیقا تا سهمی را نفروشیم ضرر شناسایی نکردیم.
      اتفاقا من اصلا دیدگاهم این نیست که ایکاش در فلان قیمت می فروختم و نفروختم چون هدفم خیلی بالاتر از فلان قیمت بود و هست ، منتهای مراتب وقتی وضعیت غیر طبیعی بازار و افت شیبدارش آنهم در بهترین زمان و وضعیت همزمان با کاهش شدید سودهای کسب شده ای که به سختی و تقلا بدست آمده را میبینم ، با روح و روان آدم بازی میشه! چیزی که اذیتم میکنه از دست دادن زمانه اونهم به خاطر اینکه افراد لایق و شایسته بر سر جای خود ننشسته اند!
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2014/02/05, 23:28.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

امروز کار من پاک کردن برنامه متا تریدر از روی لپ تابم بود....
        حمایت ها شدن کشک ....اعصابم خرد میشد می دیدم به حمایت ها جواب نمیده....

ضرر24% طی دو ماه اخیر ضربه سنگینی برای من بود...
        خیر سرمون گفتیم امسال میان مدتی کار کنیم!!!

دیشب تا مرز سکه توی خواب پیش رفتم.....
        ضمیر ناخداگاهم بد ج.ری صدمه دیده بود.....
        قبل انتخابات خوب بلدن نماینده بفرستن تالار ...حالا که بهشون نیاز داریم سرشونو مثه کبک کردن توی برف....
        صد رحمت به مموتی برای خودشم که شده بود یه کارایی می کرد....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

در اصل توسط Dr.bou[I پست شده است
          rsi;452435]امروز کار من پاک کردن برنامه متا تریدر از روی لپ تابم بود....

قبل انتخابات خوب بلدن نماینده بفرستن تالار ...حالا که بهشون نیاز داریم سرشونو مثه کبک کردن توی برف....
          /:.nono.://:.nono.:/
          شاد و سلامت باشید
          پول بازهم به دست می آید
          امضای کیوان عزیز خیلی مفهوم دارد
          بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم (دکتر جانسون)

نظر

• فرید
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 160

سلام
            60 تومن از دست دادن اصلا سخت نیست...تاریخ 15 دیماه ارزش سبدم بوده 272 ملیون....با اجازتون امروز شد حدود 205 ملیون!!!!!
            اصل پولو فرع و ایناهم نداره .....
            من به این میگم زیان....نمیشه که 10 سال دیگه هم بگیم اصل سرمایمون خدارو شکر حفظ شده.....

نظر

• hamid888
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 1207

دوستان امروز رفتم یک کارگزاری
              می خواستم برای کسی تسه خرید کنم کارگزار برام خرید کرد بعد از خرید گفت پولش رو واریز کن ما واریز کردیم بعد گفتم یک زنگ بزنم کار گزاری شعبه تهران یک آمار بگیرم آمار گرفتم دیدم 20000 تومان از من بیشتر گرفته.......... خودتون قضاوت کنید حالا من فهمیدم چقدر بالا کشیده نمی دونم .........
              یک نصحیت برادرانه از من داشته باشید هر وقت هر چیزی می خواهید بخرید از شعبه مرکزی آمار بگیرد چون یکی از آرمانهای انقلاب فرا گرفتن روش دزدی بوده
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                60 میلیون تومان! که نسبت به سرمایه بنده حساب میشه

البته از سودم کم شده ولی این برای من ضرر محسوب میشه ، به هر حال معنیش از دست دادن 60 میلیون تومان پوله
                واقعا این روزها پی بردم تشخیص صحیح از داشتن هر علمی بالاتر دوست من

چند روز پیش بابام زد رو شونه من گفت: پسر جان خر نشو بفروش...در لحظاتی که اون می فروخت من خرید کردم...

منم از سودم کم شد اما در اومدم...جونت سلامت نفست حق

نظر

• A-Mohammadi
                  کاربر فعال
                  • Feb 2013
                  • 341

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  امروز کار من پاک کردن برنامه متا تریدر از روی لپ تابم بود....

امیدواریم در آینده جبران شود برای شما و دیگران.
                  و اما نمایندگان اکثراً سیاهه لشگر هستند یکی مثل توکلی نقش لیدر را بازی میکنه وقتی قرار به انجام کاری باشه باید انجام شود به نوعی باند هستند و لاریجانی هم برای حفظ خود باید همکاری کنه این حداقل برداشت من هست.
                  تنها کسی که جلوشون ایستاد احمدی نژاد بود که در جلسه علنی با مدرک رسواشون کرد.
                  در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• masoud ramezani
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 587

آخ جون امروز پنجشنبه هست حداقل امروز دیگه منفی نمیخوریم
                    دیشب تا صبح خواب بد میدیدم/:.sadsmiley.:/

نظر

• KAMRAN BOURSI
                      عضو عادی
                      • Jan 2014
                      • 31

چرا خوشبین باشیم الکی و بشینیم به امید واهی:

1- بورس ی کشوری مثل ما که صنعت و تولیدش تکون نخورده و اینطور رفته بالا قطعا حباب شدیده!

تبصره:(گروه های واقعا سود ده مثل پالایشی ها هم هستم اما اونها هم موقع ریزش بازار داغون میشن و سودی نمیدن. اصولا امسال بیشترین رشد قیمتو سهمای زیانده داده به امید آینده ای که هنوز نیومده(!) دادن-یعنی پیش خور اینکه میخواد 2 سال دیگه سود سازی کنه بشرط برنگشتن تحریمها تازه!!!!! الان سود دوسال دیگه را بازارپیش خور کرد!!!!)

2-مسولین برای ایجاد تعادل در بازارهای موازی مثل مسکن نمیذارن بورس به این شکل صعودی بمونه تا سرمایه ها همه جا پخش بشه؟

3-خود حقوقی ها که از رشد بنیادی خودشون ناامید و خسته شدن اومدن تو نوسانگیری. سهما ی روز -کامل و فرداش +کامل!!!!

4-تصویب نرخ خوراک که هرچی باشه به نسبت 2.5-3 سنت چندبرابر داره میشه و به گفته خود مسولین علی رغم اینکه به ضرر بورسه واسه اقتصاد ملی و سیانت از بیت المال لازمه! پس این گروه هم فعلا ضعیف میشن و به طبع جو کل بازار را خراب خواهند کرد!

5-مذاکرات و توافق نامه متزلزله و ممکنه به همت تندروهای داخلی ممکنه همه چیز برگرده به نقطهصفر. که تریکدن بورس اون موقع دیدنی خواهد بود!!

6-درسته که نمیشه همه بورسو به یک چوب روند و ممکنه برخی سهم ها بازدهی خوبی بدن اما وقتی جو خراب باشه تر و خشک با هم میسوزه! همونطوری که وقتی بیخود داشت میرفت بالا سهمایی مثل تکمبا با زیاندهی 3 برابر شدن! و غبشهر با اون بنیان قیمت بازگشایش تو خردادو ندیده! این بازار تحلیل نداره که!

7-فساد شدید خود بزرگان بازار سرمایه و رئوس داستان که فقط به دنبال صفته بازین!!

8-الان کارشناسای اقتصادی همه دارن میگن که رشد بورس بیمورد بوده و حالا باید تعدیل بشه زو نباید سرمایه گزاران این توقع براشون بجودبیاد که ال دیگه هم بازر همینه! (این هشداره و واقعا چه معنی پشتشه؟!؟!؟! (تو برنامه پایش خودم شنیدم اینو دیشب!) {{این یعنی خونده شدن فاتحه بورس تا ی مدت!!}}

9-غیرشفاف بودن بیش از حد شرکتها و نبودن هیچ ارگانی که نظارت کنه!! جریمه کنه و نمادو واسه شفاف سازی ببنده! نمونه کحافظ خیلی جالب واسه این مثال! یا خفناور که 100% تعدیل و 85% پوشش میده و تو 13- صف فروش میشه و ازقیمت بسته شدنش کمتر باز میشه!! (هرج و مرجی بی انتها در این بازار دیده میشه!) پس امسال هیچ تحلیلی جواب نمدیه و فقط اطلاعات رانتی باید باشه که ما نداریم!!

پس سرمایه حقیقی ها مثل ما بسیار در معرض خطر قرار داره و درادامه به نظر نمیرسه بازدهی بورس حتا به سود بانکی برسه چون دولت باید بتونه اوراق مشارکت با سود 20%یشو به ملت بندازه دیگه......درسته؟

با تماما ین اوصاف نظر شما دوستان را به عنوان ی کارشناس و باتجربه فراوان تو این بازار میخوام بدونم. واقعا میخوام بین موندن و رفتن تصمیمو بگیرم و قاطعانعه عمل کنم!

من الان خیلی کلی نگری کردم و به اینکه اگه شاخص 80000 را به پایین بشکونه سیگنال خروجه یا ... کاری ندارم! خیلی کلان و کلی دارم به بورس نگاه میکنم!

نظر

• mohsen66
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 181

آینده بازار از نگاه فعالان/ نگاه ویژه رئیس‌جمهور به بورس/ دوران طلایی بورس

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

به احتمال زیاد بازار تا دوشنبه متعادل رو به مثبت باشد به مناسبت 22 بهمن !!
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کامل
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 558

تا زمانیکه سهامداران از این شاخه به آن شاخه بپرند بازار همینه وماحصلی جز تلف شدن سرمایه ندارد.
                            اکثر سایتها سهامداران را این آخر هفته به طرف سهام پالايش نفت بندرعباس و بانك پاسارگاد ارجاع میدهند .
                            این کارگزاری ها به فکر کارمزدن تا منافع سرمایه گذاران

بنده مخالف هیچ صنعتی نیستم بلکه مخالف آدرس غلطم .

نمونه آدرس غلط :
                            نظرسنجی کارگزاری تدبیرگران فردا از فعالان حقوقی‌ بازار سهام درباره آینده بورس

/

نظر

• 151678
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 112

به نظرتون مخابرات امروز برای خرید جذاب نیست؟

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

اون روز که عزیزان خودرو و سهام های خودرویی خریدن اگر دقت می کردن شاخصشون خورده بود به ابر کومو و اگر امروز منفی بشه وارد ابر کومو میشه و بعدش شکست روند صعودی...بهتر بدونیم شرکت های ورنا و خرینگ هم برای اعلام سود 93 بسته شدن و چناچه اونها هم سودشون رو بد اعلام کنند وضع بدی پیش خواهد آمد

نظر

در حال کار...
                                X