کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من کار اشتباهی کردن پتروها رو بستن..... تصنعی نمیشه جلوی این وضع رو گرفت! بنده نه حمایت و نه دخالت این آقایون رو نیاز ندارم!.........
والا با این وضع باید کلیت بازار رو تعطیل میکردن......
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
آقا مصطفی ازون نشستی که خبرشو داده بودی خبری نشد..؟ هر چند با این وضع فکر کنم خود سهامدارا دم عزیرانو بگیرن از سازمان پرت کنن بیرون نیاز به وزیر نیست../:.yead.:/
[COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]
واقعا اون بنده خدایی که برج هشت، نه، و یا ده وارد بازار شده چه حالی داره؟ اون که صد درصد از سود دیگه تو ضرر نیست و ضررش از مایه ست.....
عجب مملکت وحشتناکی داریم!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
شاخص 1100 واحد منفی
خب اخابر و فولاد و بانکی ها کمک کردن به اصلاح شاخص
واقعا که عجب مملکتی شده. گروه پترو کم و بیش سودشون کم میشه. جورش رو بانکیها و.. باید بکشن
به نظر من کار اشتباهی کردن پتروها رو بستن..... تصنعی نمیشه جلوی این وضع رو گرفت! بنده نه حمایت و نه دخالت این آقایون رو نیاز ندارم!.........
والا با این وضع باید کلیت بازار رو تعطیل میکردن......
درود
اجازه بدید با نظرتون موافق نباشم... به نظرم اتفاقا با بستن نماد پترو ها و مشخص شدن سود و زیانشان با تاثیر پذیری از نرخ خوراک جدید تکلیف سرمایه گذار و سهامدار مشخص میشه و هر روز صحبت از بحث اینکه فلان پتروشیمی سودش چقدر کم شد یا زیاد شد و در مجموع ابهام تا حدود زیادی رفع میشه و موقع باز شدن دیگه تشکیل صف های کذایی را نخواهیم داشت ..
یا سهام گروه ارزشش 1 ريال یا 10000تومان دیگه تکلیف روشن میشه و انقدر سایر بازار چوب این قضیه رو نمیخوره(البته یکی از دلایل ریزش و نه همش) اینجوری شاخص هم یکباره اصلاح (سقوطش:D ) را میکنه .. بهتر از اینه که هر روز یه تعداد حقوقی برن سر خطی صف فروشو بزنن ملت هم بیان پشتشون و بازارو به گند بکشند!
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر