کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اضافه كردن 14000 تا شلعاب از صف فروش از محل فروش بخشي از پامچال ها
ضمن فرستادن درود بر روح و روان پامچال؛ در اين قيمت ها شلعاب رو ارزنده تر مي دونم >:D<
این بازار امروز هم انگار جونی برای بالا رفتن نداره
بی اعتمادی بر اثر تصمیمات یک شبه آقایان توش موج می زنه
یادش بخیر بازار چند ماه پیش
فکر نکنم دیگه به این زودی ها تکرار بشه/:.negaran.:/
اضافه كردن 14000 تا شلعاب از صف فروش از محل فروش بخشي از پامچال ها
ضمن فرستادن درود بر روح و روان پامچال؛ در اين قيمت ها شلعاب رو ارزنده تر مي دونم >:D<
منم 3000 تا پله اول برداشتم ، نباید بره زیر 1000 تومان ، لا مصب خیلی فروشنده داره .
منم 3000 تا پله اول برداشتم ، نباید بره زیر 1000 تومان ، لا مصب خیلی فروشنده داره .
960تومن
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام دوستان. من سعی می کنم سهمایی رو پیدا کنم که تو منفی امروز حجم خیلی بالایی خوردن و فروشنده هاشون تموم شده برای خرید اول وقت فردا. چون دیگه حمایت و فیبو و اینجور چیزا کشک شده!
ان شالله تا وقتي پامچالي در بساط باقي مونده باشه تو هر منفي 4 شلعاب خريد خواهيم بود :) هر روز بيشتر از ديروز ;)
فقط هم از صف فروش! حتي 1 ريال هم به نوسانگير نخواهيم داد!
نظر