امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    هیچوقت تا این حد احساس حماقت و تحقیر پیدا نکرده بودم.

از اینکه به یک حکومت سر تا پا فاسد اعتماد کردم و امید بستم از خودم خجالت میکشم.
    4-5 ماه پیش که بعضیا میگفتن دوستان بیخودی در باد وعده های این دولت تدبیر و امید نخوابید !!!! همه هجمه میکردن و انگ سیاسی میزدن که نه اینا اینجورن و اونا اونجورن و ....

با این "تدابیر" آقایون همه "امیدوار" شدن توی دنیا به غیر از مردم خودمون !!!

از صف های عزت !!! سبد کالا بگیرید تا صف های امیدواری !!! فروش در بورس !!! اونوقت روحانی میاد توی تلویزیون میگه ببینید چه عزتی ایجاد شده که همه صف کشیدن بیان ایران !!!!

نظر

• broonka60
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 30

امروز فقط تماشا کردم که داره چی به سرم میاد . خدا رو شکر فردا تعطیله و منفی نمیخوریم ! فردا یه استراحت میکنیم و از چهارشنبه به منفی خوردن خودمون ادامه میدیم /:.nono.:/

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        شكست هاي امروز را نردباني براي موفقيت هاي فردا كنيم
        بي شك همه بر كنترل هيجان بسي قلم فرسايي ميكنيم
        من كه حرفه اي نيستم ولي با كمي بررسي دوستان اهل فن سيگنال خروج از بازار را يكشنبه سياه صادر كردند
        ما ميتونستيم تو اون موقع مقداري نقد كنيم
        ولي بعضي از خصلتهاي دروني مانع از اين كار شد
        يكي از ساده ترين اونها طمع بود
        مگه همين بازار 130 درصد بازده در ده ماه اول نداد
        و بعضي از دوستان حرفه اي صحبت از 200 و 300 و بالا تر از اينها را ميكردند
        فكر ميكنم اينگونه رفتار ها كه بعضي از دوستان نسبت به ماهيت بازار ابراز ميكنند
        كمي بي انصافي است
        همين بازار محل معاش خيلي از افراد اين ملكه
        آدم به محيط كسب و كارش كمي هم احترام بگذاره بد نيست
        دوست عزیز در بهترین حالت میانگین 30% سود از اول سال برای دوستان بوده
        تعدای کمی اون سودهایی که شما فرمودید را کسب کردن. حرفه ای هایی که من می شناسم 100-120 درصد سود کردن. . . .
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post

اینم یک یادگاری از 1.5 سال قبل زمانی که هی می رفتیم در مذاکرات بغداد و مسکو و .... (البته خوش به حال اون روزها)

سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
            اینم یک یادگاری از 1.5 سال قبل زمانی که هی می رفتیم در مذاکرات بغداد و مسکو و .... (البته خوش به حال اون روزها)

واقعا خوش به حال اونروزها !!!!
            اون موقع توی همون شرایطی که بود دولت پالایشی ها آورد برای عرضه همه میگفتن اینا داغونن !!! اصلا گرون میفروشن !! دولت آخراشه داره میندازه که بره و .....!!!!

حالا سازمان خصوصی و دولت محترم سهام شرکتهای خودروسازی و بانکها رو دستور میدن که خرد و غیر بلوکی هوار کنن روی سر ملت !!!! بعدش بلوک 95 درصدی !!!! پالایشگاه نفت خوزستان !!! رو برای عرضه بلوکی میذارن ! حتما فردا روز هم یکی میاد البته هماهنگ شده !!! با هزار منت این شرکتو میخره و کلی هم قربون صدقه اون میرن که تو این شرایط داره چه فداکاری میکنه و اوضاع بورس هم که داغونه و .... اونوقت چه بخور بخوری که نمی کنن آقایون!!!!

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

رکود رکود رکود
              کشوری اقتصادش درحال تعدیل وسیاشت کاهش شدید تورم درش حاکم هست رکود شدید رو در پی داره الان تو هر بازاری سرک بکشی رکود هست ماشین خونه بورس طلا دلار هرچی که بگی رکود گرفته
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• خوشحال
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 247

تنها راه نجات بورس استعفای صالح ابادی است

نظر

• salehiar
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 331

به این سایت رفتم و یه متن اعتراضی و البته چون خیلی عصبی بودم یکم تند (خدا بهم رحم کنه /.:blinksmiley.:/!!)در باره حال و روز بورس نوشتم
                  شما هم یک اعتراض کوچیک هم که شده بکنید از هیچی بهتره!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛

امروز امتحان داشتم و خیلی نتونستم پای بازار باشم. فقط 30000 تا شلعاب اضافه کردیم بقیش هم ان شالله منفی چهارشنبه در خدمت فروشنده های عزیز خواهیم بود :)
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                      http://rouhani.ir/
                      به این سایت رفتم و یه متن اعتراضی و البته چون خیلی عصبی بودم یکم تند (خدا بهم رحم کنه /.:blinksmiley.:/!!)در باره حال و روز بورس نوشتم
                      شما هم یک اعتراض کوچیک هم که شده بکنید از هیچی بهتره!!
                      نترس ، منهم خیلی تند هم به سایت ریاست جمهوری شکایت کردم هم به وزیر اقتصاد.

اونها از ما طلب ندارند ، ما از اونها طلب داریم خیلیییی هم طلب داریم.
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 839

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        نترس ، منهم خیلی تند هم به سایت ریاست جمهوری شکایت کردم هم به وزیر اقتصاد.

اونها از ما طلب ندارند ، ما از اونها طلب داریم خیلیییی هم طلب داریم.
                        درود
                        من هم رفتم نوشتم نیمه تند ولی رک
                        اما...
                        به نظر شما کسی این پیاما رو میخونه؟؟
                        فک نکنم

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                          درود
                          من هم رفتم نوشتم نیمه تند ولی رک
                          اما...
                          به نظر شما کسی این پیاما رو میخونه؟؟
                          فک نکنم
                          نه کسی نمیخونه ! حداقل Inbox شون پر میشه !!!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ارزو
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 272

شاخص بورس تهران در معاملات امروز نیز به روند کاهشی خود ادامه داد و با افت بیش از 700 واحدی مواجه شد.

به گزارش ایسنا، شاخص بورس تهران که هفته‌هاست گرفتار بهمن شده است امروز نیز با ریزش همراه شد و بیش از 700 واحد از ارزش خود را از دست داد.

به این ترتیب بورس تهران تحت تاثیر مصوبه افزایش نرخ خوراک توسط مجلس این روزها حال و روز خوبی ندارد و با زیان سهامداران مواجه شده است به طوری که در معاملات امروز نیز روند افت قیمت سهام شرکتها ادامه یافت و شاخص بورس به 80 هزار و 240 واحد رسید.

در حالی بورس تهران در غیاب شرکتهای مطرح پتروشیمی به سر می برد که در بازار امروز شرکتهای بانکی همچون بانک پاسارگاد، ملت، تجارت، پارسیان و شرکتهای مخابرات، پالایشگاه بندرعباس، فولاد خوزستان، کشتیرانی، گل گهر، ایران خودرو، فولاد خوزستان و پالایشگاه نفت اصفهان بیشترین تاثیر را در افت شاخص بورس گذاشتند.

همچنین در بازار امروز شرکت‌های داروسازی زهراوی و تولی پرس از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و شرکت‌های حفاری شمال، ایران خودرو و نیروترانس بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.

علاوه بر این در معاملات امروز حجم معاملات به شدت کاهش یافت و 278 میلیون سهم به ارزش 95 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 396 هزار میلیارد تومان رسید.

نظر

• فدایی
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 710

خرید یک کوچولو ولساپا و یک کوچولو اخابر
                              همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post

اون روزا هم همه چی خراب بود و هیچکس امیدی به بازار نداشت. شبندر 113 صف فروش شد. تازه اونوقتا نقدینگی توی ارز و سکه تاب میخورد. افزایش هر روزه دلار سوهان روح سهامدارا شده بود. اما بعدش بازار چه حرکتی زد؟

یا بعدتر از اون، اسم خلیج فارس کافی بود تا همه بازار صف فروش بشه. میگفتن بازار کشش فارسو نداره. اگه فارس بیاد فاتحه...
                                یا موقع نمایشگاه بورس (اردیبهشت ماه) میگفتن فقط فارس نیست که، تاپیکو هم میاد همه رو به فنا میده!
                                میگفتن دولت داره زورشو میزنه ته نقدینگی بازارم جمع کنه و بعد بره.

بله، این شرایط دفعه اول نیست که بازارو تو خودش حبس کرده، قبلا هم زیاد اینطور بوده ولی عادت داریم فراموش کنیم.

حداقلش اینه که تورم کشور 40% نیست. افق کشور هم روشنه.
                                پس با هر منفی، واسه بازار وفات نگیرید.
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X