امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلچی
    ستاره دار (2)
    • Jul 2013
    • 1945

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

تالار کرج شلوغ شده
    دوستان کسی می تونه از این موضوع بهمون اطلاعات بیشتری بده؟ اصلا کسی از بچه ها الان تو تالار کرج هستش؟
    راستی از تالار تهران چه خبر؟
    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

اخابر اضافه شد.
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
        اخابر اضافه شد.
        اگر حجم بالا کار می کنی از الان باید بر داری تا پایین اومد خریدت کامل بشه...

اگر می بینی دوست من حقوقی داره خرید می کنه اون میخواد حجم بالا برداره از الان استارت خرید رو زده که شاخص رسید به 77 هزار بازار خواست برگرده دیگه خیالش راحت باشه

نظر

• afshar
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1039

دوستان خرید پکویر رو صلاح میدونین؟
          اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
            دوستان خرید پکویر رو صلاح میدونین؟
            ببین به نظر من بعد مجمع 1300 باز میشه...اگر بخریش باید تا گزارش 3 ماهه سال بعدی سهم صبر کنی که بگی 300 تومن هر سهم سود کردم...سهم شفافیه و البته صنعت خوبی هم هست چراغ خاموش داره میره جلو

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 2124

نوشته اصلی توسط -------
              تالار کرج شلوغ شده کارگزارها دارند با هم هماهنگ میشن دست جمعی از پشت استشن بلند بشن و تالار کرج رو تعطیل کنند حالا که صداها به گوش مسئولین نمیرسه با این حرکت صد در صد به تالارهای دیگه هم منتقل میشه و استارت میخوره اینطور صالح آبادی چه بخواد چه نخواد یا باید استفا بده یا عوضش میکنند خواهشا کارگزارهای تالار کرج با هم هماهنگ بشن حالا که این حرکت استارت خورده این انقلاب رو ایجاد کنند و با هم هماهنگ باشند و دست جمعی از پشت استشن بلند بشن و عملا تالار کرج رو تعطیل کنند
              این موضوع رو تو سایتهای دیگه هم کپی کنید تا به گوش فعالان بازار برسه این بازار و این مردم دیگه حتی تحمل یک منفی رو هم ندارند برای یکبار هم شده باهم باشید
              دوست عزیز من کاری به خوب و بد صالح ابادی ندارم میخواهم ربطش رو به صالح ابادی بدونم یعنی این همه هیجان مثبت و منفی و نداشتن فرهنگ سهامداری که بعضا خودمان هستیم با عوض شدن ایشان درست میشه؟
              نمنونش اینه که با عوض شدن صالح ابادی ایا eps فلان شرکت تغییر میکنه بنیادی سهم عوض میشه و الان که در حال حاضر برای شرکتها مشکل خاصی پیش نیامده و روابط سیاسی بهبود پیدا کرده و ...چرا صف های فروش داریم این ضعف از خود سهامداران سرچشمه نمیگیرد؟!
              امتحانش مجانی شما الان صف فروش رو بردار ،عرضه رو صفر کن صف خرید میشه!پس ضعف اصلی بورس ما نا اگاهی و هیجان کاذب سهامداران میباشد.
              البته مخاطب من اول خودم و بعد هم همه میباشد...
              آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2014/02/12, 12:24.
              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• K.S
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 113

[QUOTE=K.S;455173]این روند یکماهه اخیر که بصورت مهندسی شده اول افزایش وام مسکن و بعد عرضه های زیاد و بعد اخراج چند نماد به بازار پایه و بعد افزایش نرخ خوراک پتروها و بعد افزایش سود اوراق مشارکت و ...... به چه منظور بوده ؟ آیا مسئولین از جمله وزیر اقتصاد خواستن به هدف کنترل نقدینگی ، پول مردم رو در تله بندازن ؟
                هر کی که خارج شده باشه یه درصدی از پولش سوخت شده در نتیجه یک مقدار از نقدینگی از بین رفته و ما بقی رو هم میره به سمت اوراق مشارکت و هر کس هم که مونده باشه تا چند ماه گیر افتاده تا به اصل پولش برگرده . در آخر هم به هدفشون که پایین آوردن نرخ تورم در چند ماه آینده است ، خواهند رسید . آفرین به پدر ضد تورم ایران جناب آقای طیب نیا که در این مدت ناپدید بود .[/Q

و روزی که بخوان بازار رو برگردونن با یک خبر خوب مثل برکناری صالح آبادی یا عدم تصویب نرخ خوراک پتروها در شورای نگهبان این کار رو انجام خواهند داد .

نظر

• mjtb
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 527

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                  دوست عزیز من کاری به خوب و بد صالح ابادی ندارم میخواهم ربطش رو به صالح ابادی بدونم یعنی این همه هیجان مثبت و منفی و نداشتن فرهنگ سهامداری که بعضا خودمان هستیم با عوض شدن ایشان درست میشه؟
                  ما سهامداران خوب و صبور روزهای رشد هستیم!

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

شنبه در صورت منفی شاخص به روند صعودی کوتاه مدت خودش برخورد می کنه و در صورت شکسته شدنش وای به حال ملت

نظر

• afshar
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1039

سلام دوست عزیز من فقط مطلب دوستی رو نقل قول کردم
                      همین
                      میدونید بنظر من همونطور که شروع فعالیت در اداره یا شرکت یا هرجای دیگه ای 1 سری شرایط و مدارک باید باشه برای دادن کد سهامداری هم باید 1 سری فاکتورایی قرار میدادن مثلا لااقل طرف 1 دوره کلاس آموزشی چیزی رفته باشه که حداقل بتونه بفهمه 1 شبه سودی در کار نیست و.....
                      همین میتونست جلوی عمده هیجان موجود و بگیره بنظرم
                      اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• sajjad1
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 57

با نظر دوستمون که میگه فر هنگ سهامداری نداریم موافقم برای همینه که تو ایران مخدودیت /4 گذاشتن گله ای عمل میکنن تواین بازار داره میپرسه فلان سهم بخرم یا بفروشم واقعا به این افراد باید چی بگی؟؟؟

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

نمنونش اینه که با عوض شدن صالح ابادی ایا eps فلان شرکت تغییر میکنه بنیادی سهم عوض میشه و الان که در حال حاضر برای شرکتها مشکل خاصی پیش نیامده و روابط سیاسی بهبود پیدا کرده و ...چرا صف های فروش داریم این ضعف از خود سهامداران سرچشمه نمیگیرد؟!
                          امتحانش مجانی شما الان صف فروش رو بردار ،عرضه رو صفر کن صف خرید میشه!پس ضعف اصلی بورس ما نا اگاهی و هیجان کاذب سهامداران میباشد.
                          البته مخاطب من اول خودم و بعد هم همه میباشد...
                          دوست عزیز آخه مشکل اینه که بیشتر بازار دست حقوقی هاست و اونا هم دارند می فروشند البته نه در همه سهمها
                          سلام

نظر

• mjtb
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 527

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                            دوست عزیز آخه مشکل اینه که بیشتر بازار دست حقوقی هاست و اونا هم دارند می فروشند البته نه در همه سهمها
                            بخش بزرگی از فروختن حقوقی ها مربوط به ابطال صندوقهاست

نظر

• fOoLcHaRtiSt
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 129

[QUOTE=K.S;455221]
                              در اصل توسط K.S پست شده است View Post
                              این روند یکماهه اخیر که بصورت مهندسی شده اول افزایش وام مسکن و بعد عرضه های زیاد و بعد اخراج چند نماد به بازار پایه و بعد افزایش نرخ خوراک پتروها و بعد افزایش سود اوراق مشارکت و ...... به چه منظور بوده ؟ آیا مسئولین از جمله وزیر اقتصاد خواستن به هدف کنترل نقدینگی ، پول مردم رو در تله بندازن ؟
                              هر کی که خارج شده باشه یه درصدی از پولش سوخت شده در نتیجه یک مقدار از نقدینگی از بین رفته و ما بقی رو هم میره به سمت اوراق مشارکت و هر کس هم که مونده باشه تا چند ماه گیر افتاده تا به اصل پولش برگرده . در آخر هم به هدفشون که پایین آوردن نرخ تورم در چند ماه آینده است ، خواهند رسید . آفرین به پدر ضد تورم ایران جناب آقای طیب نیا که در این مدت ناپدید بود .[/Q

و روزی که بخوان بازار رو برگردونن با یک خبر خوب مثل برکناری صالح آبادی یا عدم تصویب نرخ خوراک پتروها در شورای نگهبان این کار رو انجام خواهند داد .
                              قشنگ بود. مرسی...
                              [B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

سلام دوست عزیز من فقط مطلب دوستی رو نقل قول کردم
                                همین
                                میدونید بنظر من همونطور که شروع فعالیت در اداره یا شرکت یا هرجای دیگه ای 1 سری شرایط و مدارک باید باشه برای دادن کد سهامداری هم باید 1 سری فاکتورایی قرار میدادن مثلا لااقل طرف 1 دوره کلاس آموزشی چیزی رفته باشه که حداقل بتونه بفهمه 1 شبه سودی در کار نیست و.....
                                همین میتونست جلوی عمده هیجان موجود و بگیره بنظرم
                                بله واقعا یکسری اقدامات لازمه که بخشی از آن به سوء مدیریت برمیگرده
                                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

در حال کار...
                                X