امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postآروم بورس عزیز راجع به پردیس همچنان نگران سرمایه دوستانی! اولین سهمی که جلوتر از بازار برگشت و فعلا حجم مبناشم نمیدن ...
از اون روزی که بنده گفتم حساب کنی فردا هیچ کس در ضرر نیست تو این سهم حتی با این ریزش بازار ...
شاهین جان اگه اینجا کنارم بودی یه چپ بهت نگاه میکردم اینجوری B-)
خودت که میدونی اصل اول تکنیکال هم جهت بودن با روند هست،وقتی روندی 100درصد از موج جهتدار خودش رو میشکنه اولین کار خروج از سهم و منتظر بودن برای برگشت می باشد.255تومن یه سیگنال خروج قطعی داده ولی دیروز اگه صف خرید اجازه میداد و جلوی قیمت پایانی رو برای پیشرفت نمیگرفت یه الگوی شمعی ستاره صبحگاهی ایده ال برای ورود و خرید رو صادر میکردو باید ورود میشد.
سیگنال خروج دریافت کردیم خارج میشیم ،سیگنال ورود دریافت کردیم ورود میکنیم. و اجازه زیان و وارد اومدن استرس رو به خودمون نمیدیم.
اون زمان که شما فرمودید سیگنال ورود نمیداد ولی دیروز سیگنال ورود داده.
در ضمن من همیشه نگران سرمایه دوستان هستم.اینو از صمیم قلب میگم شاید برای شما شوخی باشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
بنظرم کف شاخص رو 79000 بسته شد ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبازار خيلي خوب داره ضررها را جبران ميكنه ولي دوباره بايد دست بدامن حقوقي ها بشن تا چند روزه ديگه حجم ها را بدن
بررسی ایرادات بودجه هم که در مجلس شروع شده ، و هنوز ریسک زیادی در کمین بازار هست !!!
نظر
-
یعنی دمش گرم پکویر چه وقتی بسته شدشاااااا...خدا کنه همین چند روز آینده باز بشه یه 20 درصد سود بگیریم صفاااااا
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاین میتونه یه نشانه خوبی برای برگشت باشه،توی نیم ساعت 100واحد مثبت خوردیم.روزهای قبل خیلی کند و کم حجم مثبت میخوریم .امیدوارم تا آخر وقت یه حداقل 400-500 واحد مثبت بخوریم[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبازار خيلي خوب داره ضررها را جبران ميكنه ولي دوباره بايد دست بدامن حقوقي ها بشن تا چند روزه ديگه حجم ها را بدنأَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postدوست عزیز یه روز مثبت شده همچین میگی داره ضررها رو جبران میکنه ! صبر کن حداقل دو روز بشه ببینیم اصلا روند پایدار هست یا نه !
بررسی ایرادات بودجه هم که در مجلس شروع شده ، و هنوز ریسک زیادی در کمین بازار هست !!!
هنوز خیلی زوده که بگیم که بازار برگشته.[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postبنظرم کف شاخص رو 79000 بسته شد ...
نظر
-
شاخص گروه های: خودرو...نفتی ها...سرمایه گذاری ها...بانک ها...فلزات اساسی...لاستیک به نظر من دارن بر می گردن اما در صورت که نتونن خط روند صعودی گذشته رو رد بکنند خطری است
نظر
نظر