کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بستست!
پیش بینی 93 رو هم با تعدیل اعلام کرد،از نوع مثبتش
دقیق یادم نیست، بالای 20% بود
اره...202 بود امسال کرد 253...این سهم از اون روز که یادم میاد همیشه خوب بوده...این سری میخوام بخرمش...چشم اندازه خوبی هم داره صنعت دارو...همیشه هم رشد که می کنه به یک حدی میرسه یه افزایش سرمایه میده دوباره بر میگرده سر جای قبلی اش...
شاخص گروه های: خودرو...نفتی ها...سرمایه گذاری ها...بانک ها...فلزات اساسی...لاستیک به نظر من دارن بر می گردن اما در صورت که نتونن خط روند صعودی گذشته رو رد بکنند خطری است
شاخص ها که برنگشته هنوز فعلا برگردوندن ! اونم تازه باید دید فروشهای وحشیانه! و گروهی ! دوباره شروع میشن یا نه؟؟ نکته دیگه اینکه در اسفند ماه به نظر من نباید انتظار رشد چندانی از بازار داشت باتوجه به شرایط آخر سال و بودجه سال 93 !!!
با این بلایی که سر بازار اومد و یه عده با ترس شدید از بازار فرار کردن میشه گفت بازارو خسته کردن ! جونی برای صعود نیست فعلا !
یه نگاه به صف فروش کپشیر داشته باشید شاید برداشتند یه نوسانی گرفتید.
با رعایت حدضرر و با مسولیت خودتون
دوباره صف فروش شد ولی خیلی اندک هست .نمودارهای من میگند میتونه ،یه نوسانی داشته باشه،البته صددرصد مطمئن نیستم ولی معمولا درست درمیاد.سهم خوبیه پوشش خوبی هم داده .منتظر یه تحرکی ازش هستم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نشد باز شلعاب اضافه کنم . صفه صف!!!!!!!!! laughingsmiley
موندم چرا وقتی میخوام 1 چی بخرم یا بفروشم سیستم و اینترنت و مغز و ابر و ماه و فلک و همه چی هنگ میکنه/:.yead.:/
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
شاخص ها که برنگشته هنوز فعلا برگردوندن ! اونم تازه باید دید فروشهای وحشیانه! و گروهی ! دوباره شروع میشن یا نه؟؟ نکته دیگه اینکه در اسفند ماه به نظر من نباید انتظار رشد چندانی از بازار داشت باتوجه به شرایط آخر سال و بودجه سال 93 !!!
با این بلایی که سر بازار اومد و یه عده با ترس شدید از بازار فرار کردن میشه گفت بازارو خسته کردن ! جونی برای صعود نیست فعلا !
انشالله که مثبت شدن ها تداوم داشته باشه...باز خوبه که ی ذره مثبت شد...به نظرم سهام های با بنیاد دارن راه خودشونو از بی بنیادای حبابی جدا می کنند
چند وقت پیش (البته قبل از گزارش نه ماهه) سود تحلیلی شرکت را 270 محاسبه کردم.انتظار داشتم در گزارش نه ماهه تعدیل داشته باشه که نداد.البته فکر کنم در نه ماهه تعدیل نداد که سود اعلامی سال 93 بیشتر از اخرین پیش بینی سود 92 باشه.اگر چنین فرضی درست باشه، میتونیم شاهد یک تعدیل در گزارش پایانی شرکت باشیم.نکته مثبت دیگر سهم، سود تقسیمی بالا و پرداخت سریع ان است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــ
برنامه پایش شبکه یک - امروز ساعت 23
تحلیل بازار خودرو مسکن طلا و بورس
بررسی مشکلات و افت بازار سرمایه
پیامک برنامه:
به نظر شما کدام بازار جهت سرمایه گذاری برای آینده بهتر خواهد بود؟
بورس طلا مسکن
اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك
دوباره صف فروش شد ولی خیلی اندک هست .نمودارهای من میگند میتونه ،یه نوسانی داشته باشه،البته صددرصد مطمئن نیستم ولی معمولا درست درمیاد.سهم خوبیه پوشش خوبی هم داده .منتظر یه تحرکی ازش هستم
ما یه ناخنکی زدیم و اضافه کردیم به خریدای 1 ماه پیشمون !!
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
انشالله که مثبت شدن ها تداوم داشته باشه...باز خوبه که ی ذره مثبت شد...به نظرم سهام های با بنیاد دارن راه خودشونو از بی بنیادای حبابی جدا می کنند
بله موافقم این فریبی بود که بازار خورد و بی دلیل سهام ضررده رو خرید کرد و بالا برد اما تاوانشو همه بازار داد ! همه گروهها رشد نکردن آنچنان که ضررده ها و حبابی ها رشد کردن اما همه افت رو تجربه کردن ! بارها گفتیم سهم سود ده و محکم بخرید ! برای شرکتهای ضرر ده هم یه بخش کمی از سبد اختصاص پیدا کنه اونم نه برای همه اونها یکی دوتاشون که احتمال تغییر و تحول درشون بیش از بقیه هست !
اما بعضیها در ماههای گذشته هی بنیادی و سود ده فروختن رفتن ضرر ده خریدن ! اینم شد نتیجه کار اشتباه یه عده که البته به نظر من فریب خوردن و به وعده های الکی دل بستن ! مثل بعضی ها که هنوز منتظرن قیمتها کاهش پیدا کنه ! قیمت ماشین نصف بشه ! قیمت زمین نصف بشه !!!! طرف مرجع تقلید هست اومده میگه ما منتظر کاهش قیمتها هستیم ! یعنی اینا نمیدونن دلار توی بودجه امسال 2450 بود توی بودجه 93 قراره 2600 به بالا باشه ! بعدش باز منتظرن قیمتها کاهش پیدا کنه اونم نه چند درصد 100 درصد و 200 درصد و ....
نظر