امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
    تا شب عید شاخص 90000
    باز دوباره تارگت دادنای رو جو شروع شد!

نظر

• einstein
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 360

منفی این روزهای بازار یک طرف، انرژی منفی بعضی از دوستان همون طرف
      بابا بیخیال، روزهایی که بازار منفی است نگران منفی بودن بازاریم و روزهای مثبت نگران روزهایی که قراره منفی شه.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• afshar
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1039

طی نشستی که با کارشناسان خارجیم داشتم گفتن حاج آقا فلانی نزول تموم شد تا شب عید شاخص 250 هزار و محکومه که ببینه!محکوم دوستان!
        خودرو هم 50 هزار تومن تا شب عید !کترام هم که من جم کردم صف شو اونم همین جا محکومش میکنم !
        دوستان اگه دوس دارن اسم سهم و بگن اینجا محکومش کنیم/:.yead.:/
        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

ا سلام
          ميبينم كه تا يه روز بازار هيجاني مثبت شد. همه دوباره دست به روياپردازي زدند. يادمون نره اين روزهاي منفي همه در لاك خود خزيده بودن و همه در حال فرار بودند. به نظرم دوباره به تله نيفتيد. اين جو هيجاني هم نهايت يكي دو روز دوام بياره. در مسير نزول هم بالاخره پله هايي براي استراحت هست كه امروز يكيش است.
          بورس ما مثل بيمار در حال موتي است كه زير تزريق سرم و تحت درمان و تدابير محافظتي قرار گرفته . پس زياد به اين مثبت ها دلخوش نباشيد دوستان. نكنه باز تو اين بازار مثبت بخريد و تو منفي فردا تو صف فروش بريد!
          روز خوش
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10180

این سهامدارند کپشیر خودشون اجازه صعود سهم رو نمیدهند.بابا وقتی می بینید بازار مثبته، از صف فروش خارج شو بذار قیمت کمی بالا بیاد بعد بفروش.براحتی میشه بالای 1000تومن فروخت.چرا صف فروش نشستند واقعا جای تعجب داره.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• farshidn
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 142

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              خب الحمدلله بازار مثبت خورده و بعضی از دوستان از مقدار ضررشون کم میشه و به سرمایه اضافه میشه.
              الان اونهایی که سهامدارند و زیان های بالای 30درصد دارند بهترین کاری که میشه کرد ،ببیند اگر سهم هاشون در مقابل مقاومت ها کم آورد یه پله از سه پله حجمشون رو خروج میکنند ،و دو پله بعدی با منفی شدن فردای سهم خروج خواهد بود.
              اگر سهم ها نتونستند از مقاومت هاشون عبور کنند به احتمال 90درصد این قیمت های امروزی رو خواهند دید
              سجاد جان
              همه کسانیکه سهم دارند نمی تونن مقاومت سهم شون رو تعیین کنن، من که به نوبه خودم اینکاره نیستم و نمی دونم چی کار کنم؟

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10180

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                سجاد جان
                همه کسانیکه سهم دارند نمی تونن مقاومت سهم شون رو تعیین کنن، من که به نوبه خودم اینکاره نیستم و نمی دونم چی کار کنم؟
                در زمانش سهامت رو بگو،من راهنمایت میکنم ولی باید مسولیتش رو خودت بگیری.
                بهرحال من سعی میکنم تا اونجایی که ممکنه درصد خطا رو بیارم پایین ولی بازهم بازار هست و هزار حرف و حدیث.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• fOoLcHaRtiSt
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 129

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  این سهامدارند کپشیر خودشون اجازه صعود سهم رو نمیدهند.بابا وقتی می بینید بازار مثبته، از صف فروش خارج شو بذار قیمت کمی بالا بیاد بعد بفروش.براحتی میشه بالای 1000تومن فروخت.چرا صف فروش نشستند واقعا جای تعجب داره.
                  واقعا همینطوره.....
                  صفش جمع شد باز اومدن تو صف. فک کردن لابد گوشتی مرغی چیزی میدن رفتن تو صف... /:.mellowsmiley.:/
                  [B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                    منفی این روزهای بازار یک طرف، انرژی منفی بعضی از دوستان همون طرف
                    بابا بیخیال، روزهایی که بازار منفی است نگران منفی بودن بازاریم و روزهای مثبت نگران روزهایی که قراره منفی شه.

Sent from my C6802 using Tapatalk
                    دوست عزیز شما سهم رو برای امروز میخری؟ اگه برای امروز میخری که حرفی نیست اما اگه سهم رو برای فردا میخری ! برای پس فردا میخری !! پس باید فردا و پس فردا رو هم در نظر بگیری ! صرف اینکه امروز سبزه بازار پس خوشحال باشیم و همه چیز رو فراموش کنیم یعنی اینکه بازم سرمون کلاه گذاشتن !!! توی همین مدت که شاخص 10 هزار تا اومد پایین چقدر توی روزهایی که بازار سبز بود ملت ضرر کردن ! چقدر پول توی همون روزهای مثبت از بازار خارج شد ! راحت تر و بدون صف ! همه هم خوشحال بودید که بازار مثبته !!!!

نظر

• سیدامیر
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1668

خرید دتولید...

نظر

• مهشید
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 124

یه سوال :
                        در مورد این طرح جدید یعنی هر کد نمیتونه بیشتر از 50 هزار تا درخواست بده ؟حالا چه خرید یا فروش ؟
                        اینجوری پس چجوری صف ها رو جم میکنند؟
                        میشه بیشتر توضیح بدین؟

نظر

• mamadzar
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 396

چرا بعضی سهم ها توی صفحه ی TSeشون پایانی ساعت 12 قید شده ولی بعضی سهما این آیتم رو ندارن ؟!
                          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• پیشرو
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 34

بنظر شما چرا در چنین بازاری که اغلبِ قرین به اتفاق سهام در حداکثر مثبت معامله میشوند ویا صف خرید نسبتا طولانی دارند ،لاستیک بارز(پکرمان) صف فروش ثابت دارد!؟.
                            .
                            .
                            ازگشايي نماد معاملاتي پكرمانح: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي حق تقدم شركت گروه صنعتي بارز جهت عرضه 353ر731ر1 عدد حق تقدم استفاده نشده با محدوديت هر دستور خريد حداكثر 000ر50 عدد ،( بدون محدوديت نوسان قيمت )آماده انجام معامله مي باشد.لازم به ذكراست تنها كارگزار معرف (ناظر)حق تقدم استفاده نشده مجاز به فروش مي باشدوخريداران، حق فروش حق تقدم استفاده نشده را نخواهند داشت(قابليت معامله مجددراندارد).همچنين كارگزارخريدار موظف به پرداخت وجه پذيره نويسي حق تقدم خريداري شده مي باشد، لذا خواهشمندست كارگزاران محترم نسبت به اين موضوع دقت نمايند.مديريت بازار

نظر

• صبا
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 200

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
                              یه سوال :
                              در مورد این طرح جدید یعنی هر کد نمیتونه بیشتر از 50 هزار تا درخواست بده ؟حالا چه خرید یا فروش ؟
                              اینجوری پس چجوری صف ها رو جم میکنند؟
                              میشه بیشتر توضیح بدین؟
                              این محدودیت 50000 تا مال فروش سهمه شما هرچی دلت خواست میتونی بخری ومحدودیتی نداره تا ساعت 12

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
                                درود دوستان چه خبره يعني اميدوار باشيم همچنان سود بخوره تو سرم اصل پولمون در بياد؟
                                وبصادر چه خبره نميفهمم اينهمه صف!!!!!!
                                هنوز صف به اندازه حجم مبناش نرسیده!!!
                                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

در حال کار...
                                X