کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منم دارم به شاخصشون نگاه می کنم...همین روزاست بخوره کف این ابر کومو
ابر کومو که از اسمش هم پیداست خاصیت ابری داره ، یعنی مرز یا لبه نداره و مثل یک خط مقاومتی عمل نمیکنه که کف یا سقفش به طور موثری عمل کنه ، بلکه اون ناحیه میتونه باعث ایجاد فرسایش و گرفتن زمان بشه ، یک محدوده ای هست که به دلیل غلظتی که داره میتونه مدتی حرکت سهم را کند کند و یا برعکس باعث سر خوردن سهم و روان شدن حرکتش بشه
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
درود
فکر کنم سبد اکثر دوستان مثل من مشکل حجم مبنا داره
البته به قول سید بگذار بازار تشنه باشه چند روز
و به قول خودم بگذار همونهایی که میرفتن تو صف فروش حالا تو صف خرید سهم گیرشون نیاد
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام ودرود
چرا با اینکه نمادهای سبز زیاد هستند اما شاخص به ارامی بالا میره نکته آموزشی اش چی هست؟
ممنون
احتمالا به خاطر لحاظ کردن نقدینگی در فرمول شاخص کل هست
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
برادران وتوشه دار...و علاقمند به وتوشه وقت کردید یک نگاه به پورتفو وسپه بندازید :D...بدون شک خواهید خرید
وسپه پرتفوی قویی نسبت به وتوشه داره ولی وسپه حامی درست و حسابی روی تابلو نداره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
تیم اقتصادی دولت باهوشتر از ان است که در مقطع کنونی زیر بار اجرای فاز دوم هدفمندی برود.اقتصاد ایران در حال حاضر دارای موقعیت شکننده ای است و تحمل شوک دیگری ندارد.
اما با توجه به جلسه غیر علنی امروز با معاون اول رئیس جمهور احتمالاً برای ابتدای سال 93 قطعی خواهد شد.
سلام سجاد جان صبح بخیر
به نظرتون اگه این مقدار مثبت بخوره میشه گفت وارد فاز صعودی شدیم؟
ممنون
نه.شاخص اگه میخواد وارد روند صعودی بشه بالای بیاد بالای 86هزار و روزانه هم همین 500-600واحد مقدار بخوره.هنوز ما در اصلاح هستیم
از بازار شگفت زده شدم.همه چيز مثبت همه چيز عالي.
.................................................. .................................................. .....
سازمان بورسي که تا چند وقت پيش دنبال پايين اوردن قيمت سهام بود حالا بشدت دنبال بالا بردن قيمت سهام هست.
قبلا به حقوقيها ميگفتند بفروشيد حالا ميگند نفروشيد.
.................................................. .................................................. ......
پول زيادي رفت تو بازار سکه و طلا حالا سازمان بورس و .....ميترسند که پولهاي فرار کرده از بورس بره تو بازار دلار.
هميشه بعد از رشد سکه و طلا دلار رشد ميکرد.
ولي ايندفعه شايد اين اتفاق نيفته چون دارند دوباره بازار سهام را رشد ميدند.
کافيه اين قانون چماق و هويج را يکماه بزارند باشه.همه دوباره مياند تو بورس.
در قانون جديد قيمت سهام فقط ميتونه بره بالا چون ساعت 12 که ميشه کسي نميتونه زير قيمت بسته شدن سهم بفروشه.
فقط بخريد جا نمونيد.
چيش با خودتون.
بزودي دوباره ملت مياند تو بورس.
بازار يطرفه شد فقط ميره بالا.
مثل جاده چالوس شبهاي جمعه
نظر