کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا چقدر بیسواد داریم
قبلا می گفتیم چون در بعضی سهم ها حقوقی نمی تواند بفروشد و قفل است بقیه بازار می ریزید (مثلا صندوق ها) . . . الان که حقوقی نمی تواند بفروشد نشان دادیم حقیقی های با حالی هستیم!!!
وقتی جمعیت غالب بیسواد در کشور آنهم در میان قشر سرمایه گذار به این میزان زیاد است طبیعی است نمایندگان منتخب ملت هم از همان قشر غالب بیسواد بر کرسی و جایگاه تخصص و علم بنشینند.
من همه مشکلاتمون را از خودمون ، از ما مردم میبینم.
همان مردمی که فقط صف ببیند هموطن خود را میکشد که وارد صف شود ! حالا میخواهد صف بن و کالای گدایی باشد و میرود که تحقیر شود در چنین کشور ثروتمندی! یا صف خرید و فروش سهام باشد!
حالم داره از کشوری که توش به دنیا اومدم بهم میخوره.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
واقعا چقدر بیسواد داریم
قبلا می گفتیم چون در بعضی سهم ها حقوقی نمی تواند بفروشد و قفل است بقیه بازار می ریزید (مثلا صندوق ها) . . . الان که حقوقی نمی تواند بفروشد نشان دادیم حقیقی های با حالی هستیم!!!
بد نشد یه چند تا سهم داشتیم حجم مبنا نمی خورد !!!
سالهاست دارم به این موضوع فکر می کنم چرا در مملکت ما این همه دزدی است ؟!!! . . . تنها جوابی که پیدا کرده بودم 1. وجود ثروت 2. وجود جاهل: تا زمانی که جهل باشد، ادمهای کم جاهلتر! چاره ای جز کلاه گذاشتن سر جاهل تر ها ندارن! . یعنی ادم چیزایی از ملت می بینند که خیلی باید محکم باشی تا نلرزی!
یه سوال البته هنوز مونده تو ذهنم: کی باید به خودمون رحم کند؟! واقعا ؟!
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر