امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    هکتورجان این منفیا در اصل صف فروشای یه هفته پیش هستن. وقتی تو همین قیمتا بازم فروشنده هست و خریدار خوب حمایت نمیکنه.....
    خریدار حمایت نمیکنه نه بخاطر این که قیمت ها جذاب نیست به خاطر جو کلی بازار
    من دیروز با شنیدن خبر بیشتر سهم هامو نقد کردم بجز شلعاب که برای میان مدت خرید کردم و هنوز حد ضرر رو نشکونده
    من با صحبت های کیوان عزیز موافقم ما وسط بازی مجلس اصول گرا و دولت گیر کردیم
    هر دو میخواهند طرف مقابل رو تضعیف کنند،شما اگر بحث های مجلس رو دنبال میکردید متوجه میشدید بازار سرمایه شده عنصری برای فشار دو قوه به هم
    اما به نظرم دولت از دنده لج میاد پایین چون خود دولت هم در این بازی آسیب می بیند

نظر

• mamadzar
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 396

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود
      الان نه ،ولی احساس کنم خریدار قوی برای بازار بیاد ،میگم.
      اتفاقا از پیشنهاد کپشیر خودم راضی نبودم.
      درود و صبح بخیر

تقصیر شما نیست آقا سجاد من خیلی وقته با کپشیر هستم ، مشکل از سهامدارای جوگیرشه !!
      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        تمام این بازیهای کثیف در بورس مربوط به انتخابات آتی مجلسه.

مردم و سرمایه هاشون بازیچه و ملعبه سیاستمداران هستند.
        اگه واسه انتخابات باشه مجلس گور خودش رو کنده چون اسپانسر ها چه کسانی هستن ؟ آیا سرمایه داران نیستن؟ آیا صاحبان ثروت نیستن؟ راستی چه کسی آدولف هیتلر را به قدرت رساند؟ هنری فورد سرمایه دار آمریکایی!
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

ساختمانیها هیچ دلیلی برای منفی شده ندارن اکثرا هم اصلاح 30 الی 40 یا 50 درصدی داشتن شاخص انبوه سازی در کف فعلی خودش هست تنها جو بازاره که تاثییر گذاشته ثباغ ، ثشرق ، ثتران ، ثاخت و ... ارزششون بسیار بالاتر از قیمتهای فعلیست
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• parhamjoon
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 297

انشالله نیمه دوم بازار بر میگرده.فروشنده ها قدرتی ندارن امروز.حسابی بی رمق هستن

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

در اصل توسط مازیار پست شده است View Post
              فروش شتولی
              منم خارج شدم ولی دوباره صف خرید شد.انشالله اونی که از ما خریده زیادتر از ما سود کنه. میانگین ما 259تومن بود
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10182

دوستان سعی کنید امروز زیاد پرحجم نخرید مگر سهم هایی که پی برایی خیلی نازلی دارند.البته این نظرمنه ممکنه اشتباه هم باشه.
                الگوی شمعی دیروز و امروز تا این لحظه بازار رو نپسندیدم
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• parhamjoon
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 297

خرید 100 تا ولیز ح واسه نوسان گیری.امید به خدا

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

دوستان سعی کنید امروز زیاد پرحجم نخرید مگر سهم هایی که پی برایی خیلی نازلی دارند.البته این نظرمنه ممکنه اشتباه هم باشه.
                    الگوی شمعی دیروز و امروز تا این لحظه بازار رو نپسندیدم
                    فعلا چیزی نخریدیم
                    نظرتون راجب ساختمانی ها چیه؟
                    کدوم رو بیشتر میپسندید؟

نظر

• novin
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 124

دوستان عزیز سهامدار
                      با توجه به انسجام پیش آمده در چند روز اخیر بین سهامداران بورس لازم دیدم جهت استمرار این اتفاق میمون نکاتی را خدمت شما عزیزان عرض کنم . امیدوارم بتوانیم صدای خود را به مسئولین برسانیم.
                      دوستانی که سهامدار هستید بدانید اگر به جای سهامتان مغازه داشتید آیا اجازه می دادید هر کس و ناکسی بیاد جلوی مغازه شما بساط کند ؟ و جلوی کاسبی شما را بگیرد ؟ متاسفانه شاهدیم خیلی از مسئولین و افراد برجسته ولی بدون دانش و کم سواد با شما چنین رفتاری را می کنند .....
                      دیدگاه ما به مالکیت سهام : فرهنگ سهامداری
                      تا دیدگاه ما به دارائی سهاممان عوض نشود مسلما نمی توانیم خوب از آن دفاع کنیم ، مثال : دوست عزیزی (مالک یک باب مغازه پوشاک ) از من درخواست قرض مبلغی پول کرد، متاسفانه در اون لحظه نقدینگی موجود نداشتم به همین خاطر مجبور شدم جواب منفی به ایشان بدم، این دوست که از دارائی سهام من با خبر بود به شوخی گفت : یه ذره از سهمتو بفروش کار منم راه بیافته !!!! منم با شوخی گفتم : چشم ولی قول بده اگه منم پول لازم داشتم تو هم یک دونگ از مغازتو بفروش تا کار من راه بیافته، می کنی اینکارو ؟؟؟؟؟
                      بله دید ما به دارای سهام باید مانند یک باب مغازه باشه تنها وقتی فروخته می شه که جایگزین بهتری براش گیر بیاریم .....
                      دیشب 27/11/92 در برنامه پایش از سوی دو مجری این برنامه شاهد سخنانی غیر کارشناسانه پیرامون بازار بورس بودیم که بسیار جای تاسف داشت ! به همین خاطر بر آن شدم تا از این فرصت پیش آمده و بمدد شما دوستان بگویم، یکبار برای همیشه باید جلوی افراد کم اطلاع که به خود جرات اظهار نظر غیر کارشناسانه می دهند ایستاد و مانع ریسک بیشتر سرمایه گذاری در این بازار کارا شد . افرادی که تریبون دارند و حق تصمیم گیری دارند باید بدانند که هر صحبتی که می کنند و هر تصمیمی که اتخاذ می گردد بار مالی و حقوقی دارد و می تواند بر بازارهای اقتصادی تاثیر گذار باشد. خدا را شکر این برنامه ها ضبط می گردد و می توان از آن در محاکم استفاده کرد البته اگر بتوان به سیستم قضایی جهت احقاق حقوق حقه هم اعتماد کرد !؟
                      به چند نکته اشاره می کنم ( عنایت فرمایید دقیق بخوانید )
                      - در برنامه پایش دو مجری که خود را کارشناس هم می دانند پیرامون همه چیز نظرمی دهند. جالب اینجاست آقای حیدری از آقای صالح آبادی بابت دخالت در قیمتهای سهام خرده می گرفت و تاکید می کرد ناظر بازار نباید در بازار دخالت کند ولی کسی نبود که به او بگوید مجری برنامه هم نباید در هر برنامه ای نظرات آنچنانی دهد، ایشون درباره تخم مرغ، بهداشت، بورس، خودرو، مسکن و .... نظرات خود را مطرح می کند و به گونه ای صحبتهای نا تمام کارشناسان را با نظرات خود پایان می دهد.
                      - نماینده مجلس ( آقای توکلی ) در آخرین لحظات جهت رای گیری نرخ خوراک لفظ " کمتر از 15 سنت نباشد " را ابداع می کند . آیا با سرمایه مردم بازی کردن از این آسانتر می شود ؟ و یا اینکه سقف برای سود پتروشیمی ها می گذارند ؟؟؟ به قول رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، کجای دنیا برای سود حاصل از تولید سقف می گذارند ؟ دقیقا کاری می کنند که هر شخصی اندک سودی حاصل می کند به گونه ای سودش را پنهان کند !!! باور کنید مالیات وضع کنن بهتره! چرا که به هر میزان سود تولید بیشتر بشه مالیات هم بیشتر می شه پس منافع دولت و تولید کننده سر جای خود است.
                      - نکته بسیار مهم اینکه دعا نکنید صالح آبادی از بورس بره !!!! می دونید در ایران به نظر من هنوز کسی مثل ایشون نیست که تجربه خوب و زیاد در این زمینه داشته باشه .... باور کنید هر کسی بیاد سالها طول میکشه بازار و با این ظرافتش بشناسه. البته ایشون هم نباید در عرضه و تقاضاهای دستوری وارد شود . اصلاح صالح آبادی خیلی بهتر و کم هزینه تر از جایگزینی ایشون هست ، شک نکنید ....
                      - درخواست عاجزانه : الان که تالارهای بورس را نگاه می کنم غریب به 300 هزار نفر عضو این تالارها هستند و مشخص است که دسترسی به اینترنت دارند پس می توانیم از همین اینترنت هم به خواسته های خودمان برسیم همانطور که به عنوان پیشرفته ترین بازار در ایران از همین طریق کسب درآمد می کنیم .
                      به سایت مسئولان برویم و خواسته های خود را بگوییم ... فکر می کنم تاثیرش را در وضع قوانین جدید بورسی دیدیم . ادامه دارد ....

نظر

• هوای آفتابی
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 184

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                        فعلا چیزی نخریدیم
                        کدوم رو بیشتر میپسندید؟
                        پتانسیل ثاخت و آ س پ و بعد هم ثشرق از همه بیشتره ولی جو داخل گروه مثل گروه لاستیک خیلی هیجانیه ، پیشنهاد من خرید وسپه و کهدا برای موندن روی سهم خوبه و خرید دی و شاوان و توریل برای نوسان گیری.

البته نظر شخصیه منه و یا اودر پایین می زارم ویا منتظر فردا میشم. فراموش نشه که امروز هم روز آخر ماهه
                        [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• سیدامیر
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1668

منم خارج شدم ولی دوباره صف خرید شد.انشالله اونی که از ما خریده زیادتر از ما سود کنه. میانگین ما 259تومن بود
                          سلام..
                          مرسی جناب اروم ..
                          من امروز سنگین خریدم ..
                          امیدوارم شما و جناب مازیار هم موفق باشید...
                          @};-

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                            فعلا چیزی نخریدیم
                            کدوم رو بیشتر میپسندید؟
                            ثتران رو خوب دیدم ولی فعلا امروز تا این لحظه برنامه ای برای خریدش ندارم(الگوی شمعی امروز صعودی یا برگشتی نیست).میخوام ببینم میتونه کف قبلی 220تومن رو ببینه یا نه؟
                            یا اگه دید واکنشش چگونه خواهد بود؟

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

ثتران رو خوب دیدم ولی فعلا امروز تا این لحظه برنامه ای برای خریدش ندارم(الگوی شمعی امروز صعودی یا برگشتی نیست).میخوام ببینم میتونه کف قبلی 220تومن رو ببینه یا نه؟
                              یا اگه دید واکنشش چگونه خواهد بود؟
                              اگر منفی فردا بدند که خوشحال میشیم ;)
                              خبهمن حقوقی داره حمایت میکنه،البته فقط جهت اطلاع گفتم نه دارم نه قصد خریدشو دارم

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

دوستان حقيقي به چه علت اينهمه دست به فروش زده ايد مثلا دي را براي چي ميفروشيد بعد از عيد 400درصد افزايش سرمايه داره مي خواهيد اونموقع با قيمت 300تومان بخريد يا مثلا ثتران را باقيمت 240تومان ميفروشيد در صورتي كه 50تومان تقسيم سود و تعديل خفن مثبت داره يا وساپا اصلا فروشي نيست قيمت وساپا الان بايد 400تومان مي بود . واقعا باور كنيد الان دوستان خارجي من دارند به حقيقي هاي ايران مي خندند جوزف داره به من ميگه اينه ميگي ايرانيها باهوشند منم براي اينكه كم نيارم ميگم چون باهوشند دارند مي فروشند. فروش سهام در اين قيمتها باور كنيد خنده داره.
                                اگر مي خواهيد نخريد و فروش هم نكنيد.
                                بزودي خودروي 14000توماني و مپناي 2000توماني همه را متحير خواهد كرد اونوقت بايد به اين روزها افسوس بخوريد من به اندازه خيلي زياد سهم دارم ولي هيچكدام را نفروختم .
                                مثلا ختراك در دوران اوج خودش 3500معامله ميشده حالا با قيمت 240 تومان گذاشتند براي فروش واقعا دارم هنگ ميكنم مگر تهران جنگ شده يا قحتي اومده چي شده ؟
                                نتيجه مذاكرات هم مثبت مثبته و هيچگونه نگراني نداره گول اين هارتوپورتها را نخوريد اينها پارسال توافق كردند و مراحل سايش را طي ميكنند .
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X