امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حیدری)
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 1030

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

با این بازاری که من می بینم.فردا هم اکثر نمادها قرمز پوش خواهند بود مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد.
    در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      لیدر ؟! چه لیدریه فقط خودش مثبته بقیه بازار منهدم ؟!

یعنی هنوز متوجه اهرم شاخص سازی آقایان نشدید ؟! اخابر فقط افت بازار را پنهان میکند ولی در دل بازار ، دولت فریب در حال آتیش بازی با سرمایه های مردم است.
      دوست دارم مطالب من در زمان انتخابات بالا بیاید و جمله ای که خیلی روش تاکید می کردم و ان اینکه "بیخودی غش نکنید"
      من طرفدار طیفی نیستم و اصلا قابل ارزش نمی دانم اینها را تا طرفدارشون باشم
      یک خط داریم و ان هم خدمت به مردم
      دم از شیعه می زنیم این در حالی است که هیچ مدیری در این مملکت حقوقش در حد متوسط نیست
      کورن یا کرن یا خوابن که ببینند و بخوانند که امامش نان جو خود را با زانو می شکستن!

یک بار خوبه اعلام کنند هر کی برای هر پستی (مخصوصا مجلس) می رود بدون حقوق است و در راه رضای خداست. ببینیم چقدر عاشق خدمتن !؟ (البته الانم خیلی ها بی حقوقن چون این حقوق رسمی براشون حکم بی حقوقی دارد! )
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
        دوست دارم مطالب من در زمان انتخابات بالا بیاید و جمله ای که خیلی روش تاکید می کردم و ان اینکه "بیخودی غش نکنید"
        من طرفدار طیفی نیستم و اصلا قابل ارزش نمی دانم اینها را تا طرفدارشون باشم
        یک خط داریم و ان هم خدمت به مردم
        دم از شیعه می زنیم این در حالی است که هیچ مدیری در این مملکت حقوقش در حد متوسط نیست
        کورن یا کرن یا خوابن که ببینند و بخوانند که امامش نان جو خود را با زانو می شکستن!

یک بار خوبه اعلام کنند هر کی برای هر پستی (مخصوصا مجلس) می رود بدون حقوق است و در راه رضای خداست. ببینیم چقدر عاشق خدمتن !؟ (البته الانم خیلی ها بی حقوقن چون این حقوق رسمی براشون حکم بی حقوقی دارد! )
        والا ما فکر کردیم داریم برای سعادت خودمون قدم بر میداریم وگرنه 2 ریال هم به یدک کشان دین اعتقاد و اعتمادی نداشته و ندارم ، چه کنیم که هنوز قلبی صاف داریم که زیر چکمه های قدرت بی نظارت و غیر پاسخگو در حال لگدمال شدن است...
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
          همینطوری پیش بره این دولت با سوزوندن سرمایه مردم در بازارهای موازی و مخصوصا در بورس تورم به زیر 10 درصد میرسه
          کربن و شدوص رو با چه قیمتهایی دارن باز میکنند
          طرف امده سه واحدی ساخته التماس می کند بیا بهت بفروشم . . . میگوید شرایطت را بگو !!!
          درست است اینها در یک سطح بالایی از معیشت هستند ولی نوع رفتار اینها با تورم و... خیلی بده
          دوستان بنشینند به این قضیه فکر کنن و نقشه راه بچینند. . . خیلی حرف در کنترول این تورم وجود دارد و برنده کسی است که نقشیه جدید ترسیم کند
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• warrior
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 138

خدا به خیر کنه با اومدن پتروهای گازی...فعلا که خوراک گاز و مایع تعدیل منفی 20 درصدی دادن خیلی شیک و هماهنگ/:.yead.:/..از این فارس هم که بخاری بلند نمیشه با این p/e به درد نخورش...اصلا چه معنی داره وقتی دکتر سیف زحمت انتشار اوراق 23 درصدی کشیدن ملت پولو بیارن تو بورس خوب سود کنن..؟/:.nono.:/ الانم که همه بانکها سپرده 23 درصدی میگیرن و کلا قراره پولا جمع شه خیلیا هم به همون راضین تا اعصاب خوردی بورس و آب شدن سرمایه...با این وضعیت حالا حالاها فرصتهای ناب خرید خواهیم داشت..
            [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• mamadzar
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 396

الان چرا تیپیکو داره زیر قیمت پایانی بعد از 12 معامله میشه ؟!
              وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• tvihn
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 312

ثتران اضافه شد :D

نظر

• mamadzar
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 396

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                  الان چرا تیپیکو داره زیر قیمت پایانی بعد از 12 معامله میشه ؟!
                  خکمک هم همین طور !
                  وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

در این پایان سال به اسم مشاجرات اقتصادی و سیاسی و من دراوردی هی قیمتهارو میبرن بالا
                    سال که تمام شد همین دولت که پایه ریز بالارفتن قیمتها در خفا است سال بعد میگوید قانونه تصویب کردن و من مجبورم اجرا کنم
                    و بی سرو صدا همه رو از مردم میگیرن

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35710

در این پایان سال به اسم مشاجرات اقتصادی و سیاسی و من دراوردی هی قیمتهارو میبرن بالا
                      سال که تمام شد همین دولت که پایه ریز بالارفتن قیمتها در خفا است سال بعد میگوید قانونه تصویب کردن و من مجبورم اجرا کنم
                      و بی سرو صدا همه رو از مردم میگیرن
                      بزرگترین اشتباه فعالان اقتصادی و بورسی اعتماد به دولت تدبیر و امیده !!! اینا نیومدن که دردی دوا کنن .... !!! کنترل و کاهش تورم هم فقط فریب هست !!! تمام طرح های کشور رو خوابوندن ! نمونه اون همین بنزین سازی پالایشی ها !!! ظرح های مسکن ! و .... بعد میگن تورم کنترل شد ! !!

سال 92 که این آقایون میگن اقتصاد داغون بوده و تحریم پدر کشورو در آورده و نوسانات ارزی آسیب زده سودهای شرکتها به مراتب بهتر از اون چیزی هست که برای 93 داره اعلام میشه تازه نه نوسان ارزی هست ! نه ارز آنچنان افزایشی بوده مثل 91 و 92 ! نه تحریم هست به قول خودشون ! ....

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

تو کانالهای ماهواره نگاه کنین ببینید چقدر تبلیغ ترکیه و اروپا برای مسافرتهای دم عید میکنند
                        از اون طرف قیمت تمام ارزهارو دارن میبرن بالا
                        طلا هم که برای عروس و دومادها روز به روز بالا میره
                        بعد که حسابی از جیب مردم بردن شروع میکنند به کنترل کردن قیمتها و سوزوندن مال مردم

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                          تاریخ مجمعش دقیقا کی هست؟
                          شرمنده برق رفت نشد جوابتو بدم پس فردا مجمع وسپه

نظر

• tvihn
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 312

تو کانالهای ماهواره نگاه کنین ببینید چقدر تبلیغ ترکیه و اروپا برای مسافرتهای دم عید میکنند
                            از اون طرف قیمت تمام ارزهارو دارن میبرن بالا
                            طلا هم که برای عروس و دومادها روز به روز بالا میره
                            بعد که حسابی از جیب مردم بردن شروع میکنند به کنترل کردن قیمتها و سوزوندن مال مردم
                            کانالهای ماهواره چیه عزیر؟ چرا داری غربزدگی رو ترویج میدی ،کانالهای وطنی که خیلی بهترن کل دنیا جنگ و گرسنگیه ، همه جا بیکاری بیداد میکنه همه جا دولتها بی ارزن و مردم دارن شورش میکنن . ببین تنها جایی که همه چی ارومه اینجاست ، :what:

نظر

• مهرداد
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 178

عهد کرده بود م تو این بازار لعنتی سهم نخرم اما دیروز شبندر خریدم اما امروز خارج شدم /:.sadsmiley.:/
                              خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

عزیزان یک آیه از قرآن هست که میگه خداوند ظالمان و ستمگران ر هدایت نمی کنه در کشوری که هر کدام از قوه های اون توسط یک فرد انتخاب میشه و هر لحظه یک اقتصادی در پیتی با نام های مختلف توسط اون نفر معرفی میشه شما چه انتظاری دارید؟ باید مثل خودشون گرگ باشید و مثل عاقلان هوشیار همتون میدونید شرکت ها میخواستن گزارشات محطاطانه بدن چرا به نظرتون من تو وسپه هستم؟ بخاطر اینکه اصلا پیش بینی نداره...چرا پکویر دارم؟چون پیش بینی سال بعدشم داده بود مواظب باشید در سهام دیگه بلایی سرتون نیاد

نظر

در حال کار...
                                X