کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
درود
نظری در مورد کلیت بازار ندارین؟
فعلا که داریم به ذوب شدن هر چه بیشتر سرمایمون نگاه می کنیم.
از روزی که آن شخص دهان باز کرد و گفت به مذاکرات خوشبین نیست فاتحه همه کشور را باید خواند.اگر خوشبین نیست چرا باید هزینه اش را ملت فلاکت زده بپردازند؟ چرا این همه وقت و انرژی و هزینه براش گذاشتند ؟ چرا ادامه می دهند ؟ و .......
خدا بداد این ملت برسد با این حاکمانش
اون روز در مورد ثتران ،من سیگنال فروش دادم ولی بنظرم اشتباه بود،حداقل دوباره میشه ازش نوسان گرفت
همون تحلیل قبلی درست بود.
آدم این سایتها رو میخونه هیجانی میشه.طرف بیخودی نشسته اونجا ،هیجان خرید میده ،نمیذاره ما خودمون با تحلیل های منطقیمون جلو بریم
بخدا روی یه سهمی ساعتها وقت میذاری تحلیل میکنی بعد تحت تاثیر این و اون (آقا بخر تموم شد)،هیجانی میشی خرید و فروش میکنی.
اصلا نباید تو این بازار آنلاین رو روشن کرد.
این اعتیاد فروم خوانی و فروم نویسی رو بذارم کنار میتونم خودم سود های خوبی بکنم.تو سایت ها فقط تبلیغ دروغ میشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
آدم این سایتها رو میخونه هیجانی میشه.طرف بیخودی نشسته اونجا ،هیجان خرید میده ،نمیذاره ما خودمون با تحلیل های منطقیمون جلو بریم
بخدا روی یه سهمی ساعتها وقت میذاری تحلیل میکنی بعد تحت تاثیر این و اون (آقا بخر تموم شد)،هیجانی میشی خرید و فروش میکنی.
این اعتیاد فروم خوانی و فروم نویسی رو بذارم کنار میتونم خودم سود های خوبی بکنم.تو سایت ها فقط تبلیغ دروغ میشه
جناب آروم بورس ثشرق ، ثتران بالاترین پتانسیل در گروه ساختمانی دارد در بازار به این منفی حمایت منطقی میشه همچنین مفاخر /:.winksmiley02.:/
واقعا باید حجم مبنا و آستانه قیمت رو حذف کنن تا بازار سریع جهت خودش رو پیدا کنه
و به خاطر یک اصلاح دو سه روزه، 2 ماه بازار گیج و سردرگم نباشه!!
اگه این محدودیت برداشته بشه، هرکسی هم جرات نمی کنه بیاد تو بورس و بیشتر حرفه ای ها وارد بازار می شن!
متاسفانه اطلاع رسانی و آموزش بورس هم خیلی محدوده تو ایران. وگرنه ملت نمی رفتن پولشونو تو بانک بخوابونن!!!
دقیقا !!
سجاد مدیونی اگه از فروم رفتی و سایت زدی یه اکانت پریمیوم برای من نذاری کنار :D;)
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
جناب آروم بورس ثشرق ، ثتران بالاترین پتانسیل در گروه ساختمانی دارد در بازار به این منفی حمایت منطقی میشه همچنین مفاخر /:.winksmiley02.:/
پایین زیادی ندارد ...
اورم عزیز من ،اورم بمعنی اورمیه هست.درست بنویسید.
.
.
یکی از برنامه های کاریم باید این باشه که حین معاملات هیچ سایتی رو نخونم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر