کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یادتونه بازار سری قبل که هیجانی شده بود در فروش و چهارشنبه اش حقوقی مفت مفت میخرید و هفته بعد مثبت شدش؟...به قافله p/e بالاها بگید p/e پایینا دیگه پایین نمیرن شما بیاید پایین...
تبریک میگم به دولت تدبیر و امید که با این تدبیرهای خودش داره را بی تدبیری های قبل را ادامه میده
اگر همین روند بخواد ادامه دار باشه و بازارهای موازی دوباره راه بیفته منتظر طوفان تورم در سال 93 باشید
عطا جان خرید شد ولی متاسفانه با قانون جدید باید 8418 ثبت ی کردم که همین امروز 4% رفتم توی ضرر...
بازم ده باز ای پی اس رو یدم که نکنه افزایش سرمایه داده که کسی با سود سال اتی 150 و افت 50% نمی خره چیزی ندیدم....
خخخخ
ممنون
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
از من میشنوید تو این بازار فقط نقد بمونید نوسانات هم شاید یه 5درصد یا هفت ،هشت درصدی باشه ولی نقد بودن میتونه براتون خیلی کمک کنه تا خریدهای در سهم هایی داشته باشید که قیمتشون باورتون نشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر