امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
    یک نفر دلیلشو نمی دونه...........
    50000 یا 2 درصد حجم مبنا هر کدوم بیشتر باشه

نظر

• mahdavi1
      عضو عادی
      • May 2013
      • 119

دوستان معاملات بورس کالا رو انلاین میشه انجام داد؟ یا اینکه باید حضوری تو کارگزاری انجام بدیم؟ بعد اینکه با همین کد بورسی اوراق کالا هم میشه معامله کرده یا اینکه کد بورس کالا متفاوته؟

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

در ماههای پیش رو بازار رو فقط تکنیکالی تعقیب کنید نه بنیادی .
        اگر در روندهای اصلاحی و نزولی بخواهید تریدهایی بر اساس بنیادی انجام بدید قطع بیقین شما باید بطور مداوم میانگین خرید رو کم کنید و این وضع شما رو خسته از وضعیت آسانسوری بازار خواهد کرد اما وقتی در روند اصلاحی بر اساس تکنیکال خرید و فروش کنید این امکان وجود داره که با درصد کمتری از سرمایه خود وارد بازار بشید و بتوانید از موج های صعودی کوتاه بازار بهره ببرید و نیازی به نگرانی از بابت آب شدن سرمایه نخواهید داشت.
        بگذارید بشما نوسانگیر بگند اهمیت ندید،اون چیزی که مهمه سرمایه و اعصاب شماست ،که در اینده به اونها نیاز خواهید داشت.
        بهیچ وجه در بازار نزولی با پی بر ایی خرید و فروش نکنید زیرا این موضوع باعث خستگی شما از روند قیمتی سهم خواهد شد و مدام به بالا پایین شدن قیمت سهم نگاه خواهید کرد و زمان باار
        زش خودتون رو با استرس و نگرانی سپری خواهید کرد.
        لازم بذکر هست که در تمامی بازارها تکنیکال کارایی بالایی داره ولی در بازارهای اصلاحی فقط تکنیکال کارایی داره نه بنیادی.
        پرونده بنیادی در روند های اصلاحی بسته میشه و زوم تر از گذشته به روی نمودارها نگاه میکنید.
        پاینده باشید
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hamid888
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 1207

در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Post
          دوستان معاملات بورس کالا رو انلاین میشه انجام داد؟ یا اینکه باید حضوری تو کارگزاری انجام بدیم؟ بعد اینکه با همین کد بورسی اوراق کالا هم میشه معامله کرده یا اینکه کد بورس کالا متفاوته؟
          دوست عزیز تا آنجایی که من می دونم کد آنلاین نداره و فکر کنم باید حقوقی باشی نه حقیقی
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• (حیدری)
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 1030

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            اگر در روندهای اصلاحی و نزولی بخواهید تریدهایی بر اساس بنیادی انجام بدید قطع بیقین شما باید بطور مداوم میانگین خرید رو کم کنید و این وضع شما رو خسته از وضعیت آسانسوری بازار خواهد کرد اما وقتی در روند اصلاحی بر اساس تکنیکال خرید و فروش کنید این امکان وجود داره که با درصد کمتری از سرمایه خود وارد بازار بشید و بتوانید از موج های صعودی کوتاه بازار بهره ببرید و نیازی به نگرانی از بابت آب شدن سرمایه نخواهید داشت.
            بگذارید بشما نوسانگیر بگند اهمیت ندید،اون چیزی که مهمه سرمایه و اعصاب شماست ،که در اینده به اونها نیاز خواهید داشت.
            بهیچ وجه در بازار نزولی با پی بر ایی خرید و فروش نکنید زیرا این موضوع باعث خستگی شما از روند قیمتی سهم خواهد شد و مدام به بالا پایین شدن قیمت سهم نگاه خواهید کرد و زمان باار
            لازم بذکر هست که در تمامی بازارها تکنیکال کارایی بالایی داره ولی در بازارهای اصلاحی فقط تکنیکال کارایی داره نه بنیادی.
            پرونده بنیادی در روند های اصلاحی بسته میشه و زوم تر از گذشته به روی نمودارها نگاه میکنید.
            پاینده باشید
            من هم کاملا باگفته های شما موافقم.ودر مورد نوسانگیری هم اینو بگم که اگه همه سهامداران یه سهی را بخرند وبرای میان مدت وبلند مدت نگه دارند دیگه خرید فر وشی نمیشه ومفهوم ومعنی بازار بورس بی معنی میشه ونوسانگیری هم جزو ذات بازار سرمایه است چه یک روزه باشه چه چند روزه
            در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• mass0ood
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 429

در اصل توسط (حیدری) پست شده است View Post
              من هم کاملا باگفته های شما موافقم.ودر مورد نوسانگیری هم اینو بگم که اگه همه سهامداران یه سهی را بخرند وبرای میان مدت وبلند مدت نگه دارند دیگه خرید فر وشی نمیشه ومفهوم ومعنی بازار بورس بی معنی میشه ونوسانگیری هم جزو ذات بازار سرمایه است چه یک روزه باشه چه چند روزه
              کاملاً با شما موافقم. اما متاسفانه تعداد معاملات خیلی کمه و تحلیل ها دقیق از آب در نمیاد!

نظر

• تکنیکالیست
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1101

بازار امروز داشت متعادل معامله میشد با توجه به بازگشایی پارسان و خبر عرضه اولیه که فردا انجام میشود کمی روند بازار را منفی کرد

امروز مجددا پارسان بست برای مجمع . با توجه به اینکه عرضه اولیه سهمه کوچکی است و به آنلاینها تعداد کمی واگذار میشود فردا از میانه های بازار اردرهای خرید بیشتری مشاهده میشود و شاهد رنج مثبت در خیلی از سهمها خواهیم بود. هفته پیش رو صعودی و سبز بدانید

ثشرق را دریابید . واقعا تک ستاره بازار کنونی همین ثشرق است
                ......

نظر

• mass0ood
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 429

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                  بازار امروز داشت متعادل معامله میشد با توجه به بازگشایی پارسان و خبر عرضه اولیه که فردا انجام میشود کمی روند بازار را منفی کرد

امروز مجددا پارسان بست برای مجمع . با توجه به اینکه عرضه اولیه سهمه کوچکی است و به آنلاینها تعداد کمی واگذار میشود فردا از میانه های بازار اردرهای خرید بیشتری مشاهده میشود و شاهد رنج مثبت در خیلی از سهمها خواهیم بود. هفته پیش رو صعودی و سبز بدانید

ثشرق را دریابید . واقعا تک ستاره بازار کنونی همین ثشرق است
                  هدف ثشرق چنده؟ اونجوری که من تحلیل کردم، تو این موج تا 323 تومان می رسه. درسته؟

نظر

• فرزان
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 218

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
                    سلام دوستان
                    به نظرتون از بین سهام اخابر تیپیکو ذوب کدوم برای خرید مناسب تره و برای میان مدت میشه گین بیشتری گرفت ؟ ممکنه راهنمائیم کنید ؟ متشکرم.
                    دوستان ممکنه کمکم کنید؟

نظر

• masoud ramezani
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 587

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
                      دوستان ممکنه کمکم کنید؟
                      هر سه سهم جذابند
                      ولی به نظر من بترتیب تیپیکو اخابر ذوب
                      در منفی کامل خرید شود
                      شاخص در فاز اصلاحی می باشد با حوصله ترید کنید

نظر

• Spring2020
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 450

من خودم تازه کارم. اما میخوام دو تا پست از یه نفر در یه سایت رو اینجا بذارم ببینید کیا اومدن تو بورس. در پست اول از روند یه سهم با اطمینان صحبت می کنه و در یه پست دیگه هنوز نمیدونه سود شرکت ها چطور پرداخت میشن. شاید من بی سوادم ربطشو نمیدونم!!!!!!!

پست اول: دکیمی: به هیچ عنوان نگران نباشید.بعضی سهم ها همیشه حالت شارپ دارن به گذشته این سهم نگاه کنید همیشه همینطور بوده .خیلی نوسان نداره.یا همیشه در حال صعود بوده و یا نزول.الانم دوره نزولش رو پشت سر گذشته

پست دوم: آموزش:
                        دوستان میشه کسی درباره سود سالیانه بیشتر توضیح بده.این که آیا قطعی پرداخت میشه.و به چه شکل

ببخشید نمیدونستم کجا بنویسم. پست دوم در بخش آموزش زده شده یعنی طرف کلی پرسیده و اطلاعاتش ضعیفه.
                        آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• meisam_em
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 2124

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                          من خودم تازه کارم. اما میخوام دو تا پست از یه نفر در یه سایت رو اینجا بذارم ببینید کیا اومدن تو بورس. در پست اول از روند یه سهم با اطمینان صحبت می کنه و در یه پست دیگه هنوز نمیدونه سود شرکت ها چطور پرداخت میشن. شاید من بی سوادم ربطشو نمیدونم!!!!!!!

پست اول: دکیمی: به هیچ عنوان نگران نباشید.بعضی سهم ها همیشه حالت شارپ دارن به گذشته این سهم نگاه کنید همیشه همینطور بوده .خیلی نوسان نداره.یا همیشه در حال صعود بوده و یا نزول.الانم دوره نزولش رو پشت سر گذشته

پست دوم: آموزش:
                          دوستان میشه کسی درباره سود سالیانه بیشتر توضیح بده.این که آیا قطعی پرداخت میشه.و به چه شکل

ببخشید نمیدونستم کجا بنویسم. پست دوم در بخش آموزش زده شده یعنی طرف کلی پرسیده و اطلاعاتش ضعیفه.

سلام و دورد خب حالا الان چیکار کنیم؟!واقعا هر دو تا سوال رو یک نفر پرسیده!؟!؟!؟!؟!
                          آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2014/02/26, 01:20.
                          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• farshidn
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 142

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            پاینده باشید
                            سلام سجاد عزیز
                            از راهنمایی های شما بسیار سپاسگذارم. من خودم تا الان بیش از 85 درصد خرید هام با تحلیل بنیادی بوده و هست. درحال حاضر هم با توجه به شرایط بازار و روند اصلاحی موجود هم قصد خالی سهمائیکه با دید میان مدت و بلند مدت خرید کردم رو ندارم چون به قول شما یه مدتی که دارم تا حد امکان میانگین کم میکنم. فعلاً هم حدود 10 در صد سرمایه ام نقد اما تخصصی روی تحلیل تکنیکال ندارم . لذا از شما تقاضا دارم در صورتیکه سهم مناسبی جهت نوسانگیری وجود داشت، بیشتر ما رو که تجربه ای نداریم با قبول مسئولیت خودمون راهنمایی بفرمایید.
                            ممنون

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

یواش یواش مثل شهر ارواح داره میشه اینجا!
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                                یواش یواش مثل شهر ارواح داره میشه اینجا!

یه کاری کردند که خیلی ها حالاحالاها دیگه سمت بورس پیداشون نشه
                                واقعا یه خسته نباشید باید بهشون گفت
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X