امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

یه حسی به من میگه که شنبه روز نوسان ها خواهد بود....
    خرید در منفی 4 شنبه در بسیاری از سهم ها احتمالا بازدهی 8% و یا 16% رو ر پی خواهد داشت....
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
      دوستان خسته نباشید بریم باز تا شنبه 1 کم شارج شیم بیایم
      چطوری شارج شین به ما هم بگین !
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• soldier
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 111

خرید اخابر و بیمه دانا در -4
        از شانس خوبم با 2 کد بورسی حتا یه بمپنا هم گیرم نیومد دقیقا همون لحظه عرضه نت قطع شد وقتی وصل شد 400000 تا مونده بود تا بیام وارد حسابم بشم اردر بگذارم تمام شد

نظر

• heaven_smile77
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 257

در اصل توسط lilium پست شده است View Post
          آ.س.پ. به قيمت 4302 و بمپنا خريد شد.
          مبارک باشه. البته آ س پ رو که احتمال 5302 خریدید دیگه

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

وسپه 45 تومن سود نقدی داد...قیمت تمام شده 170

نظر

• reza13642125
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 233

خريد سبحان و خودرو و بمپنا

نظر

• (حیدری)
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 1030

بردباارزش تراکتوررابه دوستان تبریک عرض می کنم واقعا ابروداری کرد

یاشاسین تراکتور

در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• mass0ood
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 429

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  یه حسی به من میگه که شنبه روز نوسان ها خواهد بود....
                  خرید در منفی 4 شنبه در بسیاری از سهم ها احتمالا بازدهی 8% و یا 16% رو ر پی خواهد داشت....
                  جناب دکتر، مطمئنی؟ آقا من یه چنتا نوسان گرفتم بدجور ضرر کردم! شنبه یه چنتا سهام بگو بی زحمت ما هم نوسان بگیریم!

من به نوسان ثشرق نرسیدم، خوب نوسان داد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

خب دوستانی که اعتقاد داشتند بهره مالکانه روی سود معدنیها تاثیری نداره ،به تعدیل منفی 26درصدی کگل برای سال اینده نگاه کنند شاید معنی تاثیر رو فهمیدند.
                    راستی این دوستان بنیادی کار از چند ماه پیش در مورد پالایشی ها چنان میگفتند سود سال اینده زیاد کاهش پیدا میکنه که آدم فکر میکرد حداقل یه 30درصدی تعدیل منفی میدند،پس چی شد؟اینا که بعضی هاشون حتی تعدیل مثبت هم دادند!فقط پیش بینی سود شراز و شپنا مونده.
                    این فولادیها هم بی سر و صدا تعدیل منفی های خفنی میدهند.پیش بینی سود فولاژ برای سال آینده با تعدیل منفی 38درصدی اومد.
                    خودرویها هم کم کم از زیان دهی خارج میشند و برای سال اینده پیش بینی سود اعلام کرده اند ولی تا یکی دو سال بدلیل زیان انباشته خبری از تقسیم سود نخواهد بود.باید زوم شد رو خودریها تا نقطه دقیق اتمام اصلاح رو پیدا کرد.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• reza13642125
                      عضو عادی
                      • Jan 2014
                      • 233

متاسفانه سايت شده پره سفته باز كامنت هم دربارشون ميدي تاييد نميشه
                      آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2014/02/28, 00:15.

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

شاوان
                        سود 302.3تومانی را به 316.2تومان رساند
                        هنوز تارگت های فضایی 6-8هزار تومان در ذهنم باقی مانده است

اینجا هم اولین هشدار را دادم وقتی قیمتش بالای 4هزار تومان بود
                        http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1881&page=93

دوستان مواظب باشید این تارگت دادن ها همیشه وجود دارد و الان هم وجود دارد و اینطور میشود که یک عده بدبخت میگردند /:.sadsmiley.:/
                        فرد سفته باز نیز بعد از مدتی که حرف ها و صحبت هایش به فراموشی سپرده شد ، همان طور که شاوان 8هزار تومانی در حال حاضر فراموش شده است ،میرود سراغ سهمی دیگر و البته نمیشود به همه گفت سفته باز ،چون خطا و اشتباه همیشه وجود دارد و کسی نمیتواند ادعا کند که بی عیب و خطاست
                        ممکن است دچار خطا شده باشد

بسیاری از مردمان بسیار فراموشکارند
                        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/02/27, 19:40.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          خب دوستانی که اعتقاد داشتند بهره مالکانه روی سود معدنیها تاثیری نداره ،به تعدیل منفی 26درصدی کگل برای سال اینده نگاه کنند شاید معنی تاثیر رو فهمیدند.
                          راستی این دوستان بنیادی کار از چند ماه پیش در مورد پالایشی ها چنان میگفتند سود سال اینده زیاد کاهش پیدا میکنه که آدم فکر میکرد حداقل یه 30درصدی تعدیل منفی میدند،پس چی شد؟اینا که بعضی هاشون حتی تعدیل مثبت هم دادند!فقط پیش بینی سود شراز و شپنا مونده.
                          این فولادیها هم بی سر و صدا تعدیل منفی های خفنی میدهند.پیش بینی سود فولاژ برای سال آینده با تعدیل منفی 38درصدی اومد.
                          خودرویها هم کم کم از زیان دهی خارج میشند و برای سال اینده پیش بینی سود اعلام کرده اند ولی تا یکی دو سال بدلیل زیان انباشته خبری از تقسیم سود نخواهد بود.باید زوم شد رو خودریها تا نقطه دقیق اتمام اصلاح رو پیدا کرد.
                          درودبر سجاد عزیز؛
                          راجع به گل گهر زود قضاوت نکن. مطمئن باش سود سال آیندش از امسال بیشتر خواهد بود. این شرکت یکی از محکم ترین سهم های بازاره. سال گذشته اولین پیش بینی سودش 98 تومان بود که تا بیش از 140 هم رفت. امسال هم گزارشش رو فوق العاده محافظه کارانه دیده. مقایسه داشته باش با گزارش کچاد که گزارش واقع بینانست. ببینید یه قسمتی از کاهش سودش مال بهره مالکانست بقیش رو هم توجه کنید مثلا متوسط نرخ فروش رو کاهش داده! از اون طرف همه هزینه ها رو بیش از 30 درصد افزایش داده خوب معلومه بدون بهره مالکانه هم این نوع گزارش نویسی تعدیل منفی خواهد داشت. در نهایت گل همیشه سهم سهامداری وبلندمدتی بوده و هیچ وقت هم به سهامداراش ضربه نزده. :)

اما در مورد پالایشی ها یقیناً منظورت من نبودم چون خودم خیلی وقته سهامدار شپنا بوده و هستم و بعنوان یک گروه محکم و کم ریسک بهشون نگاه می کنم.
                          درنهایت خیلی مخلصیم ;)

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
                          متاسفانه سايت شده پره سفته باز كامنت هم دربارشون ميدي تاييد نميشه
                          و اما شما دوست عزیز؛
                          نمی دونم با چه نیتی مطلب می زنید. اصلا هم نمی شناسمتون. تو چندتا تاپیک دیدم به بنده گیر دادی بعنوان سفته باز!! خداوکیلی هرچی باشیم تو زندگی این یه قلم اصلا بهم نمی چسبه.
                          این که بیای بی سلام و علیک چند تا اتهام وارد کنی و بری اصلا درست نیست. واقعا نیت داشتم هیچ وقت مطلب نزنم تو سایت اما دیدم حمله کردید و فکر کردید من جواب ندارم یا مثلا فرار کردم!
                          کلا چون قطعا با غرض مطلب می زنید هرگز قانع نخواهید شد اما گفتم که بدونید آدمی نیستم که کاری بکنم که بعدا ازش پشیمون بشم.

دیدم تو خکاوه زدی سفته باز دررفت!
                          مرد حسابی چی داری میگی؟! مگه من کلا چندتا پست در مورد خکاوه زدم؟ تو چه قیمتی صحبتش رو کردم؟! با چه بازه ای؟ بعدم شرکت 2 میلیارد سهمی رو مگه میشه سفته بازی کرد؟!!
                          هنوز هم معتقدم این سهم یک سهم پر ریسک و پر بازده خواهد بود همچنان با همون افق بلند مدت. من که هیچ، امیدوارم از این به بعد قبل اینکه اتهامی به کسی وارد کنی بیشتر تامل کنی

واما بعد...
                          خاصیت ما ایرانیا همینه، کلا بی معرفتیم...
                          پارسال شهریور تو اوج ناامیدی چقدر پست تحلیلی زدم تو سایت؟ چند تا سهم دل و رودشون رو ریختم بیرون؟ چقدر بازده داشتند تا حالا؟ چقدر سعی کردم تو روزهای سرشار از ناامیدی به دوستان تازه وارد امید بدم؟ چقدر سعی کردم فرهنگ سهامداری و دید بلندمدتی ایجاد کنم؟ حالا متهم شدم به سفته بازی؟! کسی که هدف اصلیش مبارزه با همین حرکات گروهی و سفته بازی و دید لحظه ای بوده؟! واقعا ناامید شدم از بعضی دوستان. هیچ وقت به احدی بی احترامی نکردم اما این شده مزد دستمون.
                          بگذریم...

این روزها، دل خوش سیری چند؟!

.....
                          آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/02/27, 19:52.
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی 64
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 265

و اما شما دوست عزیز؛
                            نمی دونم با چه نیتی مطلب می زنید. اصلا هم نمی شناسمتون. تو چندتا تاپیک دیدم به بنده گیر دادی بعنوان سفته باز!! خداوکیلی هرچی باشیم تو زندگی این یه قلم اصلا بهم نمی چسبه. این که بیای بی سلام و علیک چند تا اتهام وارد کنی و بری اصلا درست نیست. واقعا نیت داشتم هیچ وقت مطلب نزنم تو سایت اما دیدم حمله کردید و فکر کردید من جواب ندارم یا مثلا فرار کردم!
                            کلا چون قطعا با غرض مطلب می زنید هرگز قانع نخواهید شد اما گفتم که بدونید آدمی نیستم که کاری بکنم که بعدا ازش پشیمون بشم.

دیدم تو خکاوه زدی سفته باز دررفت!
                            مرد حسابی چی داری میگی؟! مگه من کلا چندتا پست در مورد خکاوه زدم؟ تو چه قیمتی صحبتش رو کردم؟! با چه بازه ای؟ هنوز هم معتقدم این سهم یک سهم پر ریسک و پر بازده خواهد بود همچنان با همون افق بلند مدت. من که هیچ، امیدوارم از این به بعد قبل اینکه اتهامی به کسی وارد کنی بیشتر تامل کنی

واما بعد...
                            خاصیت ما ایرانیا همینه، کلا بی معرفتیم...
                            پارسال شهریور تو اوج ناامیدی چقدر پست تحلیلی زدم تو سایت؟ چند تا سهم دل و رودشون رو ریختم بیرون؟ چقدر بازده داشتند تا حالا؟ چقدر سعی کردم تو روزهای سرشار از ناامیدی به دوستان تازه وارد امید بدم؟ چقدر سعی کردم فرهنگ سهامداری و دید بلندمدتی ایجاد کنم؟ حالا متهم شدم به سفته بازی؟! کسی که هدف اصلیش مبارزه با همین حرکات گروهی و سفته بازی و دید لحظه ای بوده؟! واقعا ناامید شدم از بعضی دوستان. هیچ وقت به احدی بی احترامی نکردم اما این شده مزد دستمون.
                            بگذریم...

این روزها، دل خوش سیری چند؟!

.....[/QUOTE]

جناب دکتر شریعت از دیدن مطالب شما خوشحال شدیم بازار بورس بازاری هست که شخص باید خودش در نهایت تصمیم بگیره من خودم از خکاوه ضرر کردم ولی بازم بهش اعتقاد دارم اینکه بعد از ضرر گناه رو به گردن کس دیگه بیاندزیم که نشد. (متاسفانه ما ایرانی ها به این کار عادت کردیم )شما خواهشا این حرفها رو جدی نگیر ودر صورت امکان بازم به نوشت مطالب خوبتون ادامه بدین ارادتمند شما- مصطفی
                            انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط reza13642125 پست شده است
                              [COLOR=#0000ff]
                              پس آقاي شريعت خودت نظرو تاييد نكردي اگه سفته باز نبودي تاييد ميكردي -نظراتت تو تاپيك خكاوه هست نمونش به زودي اسمه سايپا ديزل ميشه شريعت ديزل-الان 150 قيمتشه يه پولبك بزنه فرصت خريده يادت مياد اينارو؟ من خكاوه ندارم ولي بدون بدجوري به خيليا ضرر زدي خيلي گول اون عكستو خوردن بوقچي هم زياد داري[/QUOTE]

نه قربان دیشب دیدم پست زدید امروز دیدم حذف شده پستتون. من اولا دسترسی مدیریتی ندارم ثانیا کلا مخالف حذف پست هستم. هر کسی باید ماهیتش معلوم بشه
                              یعنی به خاطر اون کامنت طنز همه رفتند خکاوه خریدند؟! فکر کردن من دارم میرم هیات مدیره برای همین خریدند؟! بعدم قیمت روی 122 تومان بود از اون موقع تاحالا افتش میشه 25 درصد. بیش از 100 نفر در مورد خکاوه نظر دادند چرا گیر دادی به من حالا؟ چرا اون قسمت صحبتم رو نمیگی که دید بلندمدت مدت لازمه. سهم برای افردا ریسک پذیر خوبه.

بعد هم مگه نعوذ بالله ما پیغمبریم که همه حرف هامون درست در بیاد؟!
                              در ضمن اگر کسی اینقدر به بنده اعتقاد داره که با 3 تا پست بنده رفته خکاوه خریده پس باید این سهم ها رو هم خریده باشه:
                              کفرا 400 تومانی، پامچال 900 تومانی، کسعدی 190 تومانی، کپارس 102 تومانی، فباهنر 85 تومانی، کربن 67 تومانی، شاملا 700 تومانی قبل افزایش سرمایه و.... تو همه اینها حداقل رشد یک سال اخیر 250-300 درصد بوده. بنابراین قطعا زیانش از خکاوه خیلی کمتر بوده از سودی که برده. هر چند هر کسی مسئولیت خرید و فروش با خودشه اما باز هم هر کسی از من ضرر خورده ازش عذرخواهی می کنم. حلالیت می خوام ازش و ان اشالله به زودی تمام ضررش هم جبران خواهد شد.

اما شما همچنان معتقدم با نیت قبلی و مغرضانه مطلب میزنی. نمی دونم هدفت چیه اما دور از انصاف داری رفتار می کنی

در ضمن هر کسی تو بیان دیدگاهش آزاده. حق نداری به کسی توهین کنی. همچنان که منم حق ندارم به شما توهین کنمو پس شمایی که دم از حق می زنی امیدوارم مسئولیت همه اتهام هات رو هم بپذیری

راستی نگفتی چرا باید تو شرکت 2.1 میلیارد سهمی سفته بازی کنم؟! اونم با 100 میلیون سرمایه!
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• rezasedghi
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 80

جناب شریعت عزیز
                                درود . بعضی ها نمیدونند که ماهیت بورس ریسکه.... و نمیدونند که تصمیم گیرنده اخر خودشونند....و نمیدونند که قرار نیست که همه سبدشون سود محض باشه... و... جناب
                                [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X