امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صولت الدوله قشقایی
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 839

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

سلام و درود بر یاسر عزیز

یاسر یکی از تحلیل گران خوب سایت است
    تحلیل هاش همیشه خوب بوده و محتاطانه
    من ازش تشکر میکنم

بعضیا یا واقعا نمیفهمن یا خودشونو میزنن نفهمی

آخه تو این روزا کدوم سهم از افت در امان بوده؟؟؟ به جز سهمامی مث تاپیکو که برای از ما بهترونا بوده بسته بود

در حق خکاوه یه خورده ظلم هم شد........وقتی 95 تومان بود سهم بسته شد و بازار 4 روز مثبت بود و روز بعد که منفی شد این سهم باوجود گزارش خوبش بد باز شد
    قیمت سهم الان باید 100 تومن بود
    یاسر هم در قیمت 130 پیشنهاد خرید میدادند
    این میشه 30 درصد افت

خب صدتا نمونه میارم که بیش از 30درصد افت کرد
    بعدشم یاسر نگفت بخرید به دید اسفند.............دید بلندمدت یعنی حداقل 6 ماه
    اگه 4 ماه دیگه خکاوه همین 100 تومن بود شاکی باشید

انصاف داشته باشید
    از هرجا ضرر کردین به تحلیل گران حمله نکنید

همه اشتباه میکنن

کسی که صرفا با پیشنهاد تحلیل گران سایت خرید میکنه قطعا با اندیشه خالی خودش خرید میکرد بیشتر ضرر میکرد

یاسرجان ما از تحلیل هاتون استفاده میکنیم..........در تاپیک خودتون حتما تحلیل هاتونو قرار بدین

موفق و شاد باشید

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

من ابتدا ميخواستم تو تاپيك خودتون پيغام بذارم كه ديدم بسته بود چرا؟. بعدش منت معرفي سهمو واسه ديگران نذاريد شما اول امسال هر سهمي خريده بوديد تا اول دي چند برابر شده بود شما واسه سود خودت سهم معرفي ميكني نه ديگران اينو بدون.بعدشم شما اون پيغامارو واسه خكاوه تو قيمت 150 تومن داديد شك داريد ميتونيد بريد نگاه كنيد. بعدشم من هيچ مشكلي با شخص شما ندارم من هدفم اينه افراد آماتوري مثل من كه مياد اين سايت اسير سفته بازهاي نشن همين كار بديه؟اگه بده بگين
      فقط خكاوه هم نبود يه نگاه به شلعاب بنداز اونم خيلي روش حساب ميكردي. يه بنده خدايي هم بود كه اسم نميارم و ظاهرا از دوستان شما بود خيلي رو غچين تبليغ ميكرد كه ........
      آقاي شريعت ورود لقمه حروم به زندگي آدم خيلي راحته مواظب باش آقاي شريعت خواهشا به بوقچي هاتونم بگين منطقي حرفي دارن بزنن-مديران سايت هم لطفا همه پيغامارو تاييد كنن و گرنه روز به روز سايت خراب تر ميشه مرسي
      [/QUOTE]

بنده هیچ وقت منتی بر دیگران نداشته و ندارم. هر کسی هر سودی کرده متعلق به خودشه. مطمئنی من فقط برای سود خودم سهم تحلیل می کنم؟ وقتی از کسی شناخت کامل نداری راجع بهش قضاوت نکن.
      همچنان محترمانه جوابتون رو میدم و همچنان شما تهمت می زنید متاسفانه... مطمئن باشید حق الناس این اتهام ها خیلی بیشتر از ضررو زیانیه که کسی ناخواسته و با تحلیل اشتباه به کسی وارد کرده باشه. شلعاب هم همچنان هر روز اضافه می کنم و بهش اعتقاد دارم. کسی اگه 10 تا پست بنده رو خونده باشه می دونه حداقل بازه زمانی من 6 ماهه برای سرمایه گذاری. پس عجله نکن. مورد بعدی چیه که بخوای مچ بگیری؟ بفرمایید تا جواب بدم!

راستی حتی در مورد خکاوه هم عجله نکن. زین پس هم هیچ بحثی دیگه ندارم روی هیچ سهمی. چون همیشه همینه. 100 تا سهم معرفی کنی وظیفت بوده 2 تا که اشتباه دربیاد 100 نفر دقیقا روی پیک قیمتی همه سبدشون رو به همون سهم اختصاص داند و مدعی میشن! تهمت سو نیت هم بهت زده میشه. من خودم می دونم و خدای خودم. اگه هر کاری انجام میدم برای رضای اونه. قضاوت دیگران برام هیچ اهمیتی نداره.

راجع به پول حروم هم از تهمتت می گذرم اما لطفا دیگه تکرار نکن
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• rezasedghi
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 80

جناب شریعت عزیز
        درود . بعضی ها نمیدونند که ماهیت بورس ریسکه.... و نمیدونند که تصمیم گیرنده اخر خودشونند....و نمیدونند که قرار نیست که همه سبدشون سود محض باشه... و... جناب
        [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Post
          جناب شریعت عزیز
          درود . بعضی ها نمیدونند که ماهیت بورس ریسکه.... و نمیدونند که تصمیم گیرنده اخر خودشونند....و نمیدونند که قرار نیست که همه سبدشون سود محض باشه... و... جناب
          درود بر جناب صدقی عزیز؛

ممنونم بابت لطفتون. پیامتون چندبار پست شده تو سایت. دورادور همچنان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم براتون

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

از ناظرهای عزیز سایت هم خواهش می کنم اجازه بدند چند ساعتی پست ها بمونه هر کسی خواست قضاوت کنه آتو هم دست برخی ندیم که نگذاشتند حرفمون رو بزنیم! بعد اون اگر لازم بود این پست های غیر علمی رو برای اینکه وقت خوانندگان تلف نشه پاک کنید. @};-@};-@};-

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

درود سید جان
              این آقا رضا که خودش داره میگه آماتوره(البت در بین آماتورها هم به نظر آماتوره)-(تو اخلاق هم که نشون داد باز هم آماتوره و باید آموزش ببینه) که در این صورت این حرفایی که داره میزنه طبیعیه و انتظار بیشتری نمیشه ازش داشت و پستاش جواب نداره
              حتی به خودش زحمت نمیده بره ببینه کل بازار ریخته بیستا سهمم تو سبدش داشت حداقل بیست درصد افت میکرد.

البته یه احتمال دیگم هست
              یه سری سایتای پولی آدم اجیر میکنن واسه این کارا
              پس بیخیال این قبیل آدما
              شاد باشی

نظر

• هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

در اصل توسط reza13642125 پست شده است
                بنده هیچ وقت منتی بر دیگران نداشته و ندارم. هر کسی هر سودی کرده متعلق به خودشه. مطمئنی من فقط برای سود خودم سهم تحلیل می کنم؟ وقتی از کسی شناخت کامل نداری راجع بهش قضاوت نکن.
                همچنان محترمانه جوابتون رو میدم و همچنان شما تهمت می زنید متاسفانه... مطمئن باشید حق الناس این اتهام ها خیلی بیشتر از ضررو زیانیه که کسی ناخواسته و با تحلیل اشتباه به کسی وارد کرده باشه. شلعاب هم همچنان هر روز اضافه می کنم و بهش اعتقاد دارم. کسی اگه 10 تا پست بنده رو خونده باشه می دونه حداقل بازه زمانی من 6 ماهه برای سرمایه گذاری. پس عجله نکن. مورد بعدی چیه که بخوای مچ بگیری؟ بفرمایید تا جواب بدم!

راستی حتی در مورد خکاوه هم عجله نکن. زین پس هم هیچ بحثی دیگه ندارم روی هیچ سهمی. چون همیشه همینه. 100 تا سهم معرفی کنی وظیفت بوده 2 تا که اشتباه دربیاد 100 تا ننه بابا پیدا می کنه تهمت سو نیت هم بهت زده میشه. من خودم می دونم و خدای خودم. اگه هر کاری انجام میدم برای رضای اونه. قضاوت دیگران برام هیچ اهمیتی نداره.

راجع به پول حروم هم از تهمتت می گذرم اما لطفا دیگه تکرار نکن
                همتون مثل هميد چهار تا كلمه حرف حساب ميشنويد قهر ميكنيد محاله افرادي مثل شما اين سايتارو ول كنيد محاله-هرچيم اشتباه ميشه ميگيد ما گفتيم شما چرا خريديد؟ عجب مرجع تقليدم هم هستيد ظاهرا فتوي ميديد-من هيچ دشمني با شما ندارم هيچ كدوم از سهم هايي رو هم كه شما معرفي كرديد نخرديم فقط از روي چيزايي كه اينجا ديدم و خوندم در مورد افراد قضاوت ميكنم مگه راه ديگه اي هم هست؟ اگه هست بگيد

اره قضاوت میکنید و راهه دیگه ای هم نیست! حیف که فقط این قضاوت خیلی زوده! از بچه های قدیمی سایت اگه کسیو بیدا کردی همچین نظری در مورد سید داشته باشه تف کن تو صورت من! شما اومدی مبنا رو گذاشتی پیشنهادای همین یکی دوماه اخیر که تمام سهمای بازار 30-40 درصد ریختن! خب دوست عزیزه من یکم برو قبلتر و یه نگاهی به اونا هم بنداز، نه که این پیشنهادا بد باشه ها نه، سید عزیز و مصطفی گل جز معدود تحلیلگرای بنیادی هستند که تو مدتی که میشناسم خیلی کم پیش اومده نظراتشون اشتباه دربیاد طوری که الان چیزی تو ذهنم نیست، خب سید و کلا بنیادی کارا کارشون بلند مدتیه نمیشه که شما بعده یه ماه به قاضی بری! 5-6 ماه دیگه شما بیا اون موقه تازه میتونی قضاوت کنی که ایا فلان پیشنهاد اشتباه بوده یا خیر، در ضمن سیدم که نگفته من پیغبرم مطمئنن اشتباهی باشه قطعا میپذیره، عزیزانی هم که با پیشنهادای سید و باقی دوستان ترید میکنن قطعا باید نگاهشون به همون شکل باشه و مطمئنن به غیر از اون نمیشه ...
                و در مورد دعوا و قهر کردن اخه دوست عزیز ببین شما فرضا میری بره یه نفر یه چیزی میخری بعد طرف جا تشکر میخابونه زیره گوشِت چرا بهترشو نخریدی نه انصافا خودت باشی رمقی میمونه واست سری بعد هم براش کادو بخری !؟
                در آخر خواهشم اینه تورو به خدا انقد زود در مورد ادم ها قضاوت نکنید و این مورد یه بحث کلی هست ...
                آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2014/02/27, 21:55.
                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                  درود سید جان
                  این آقا رضا که خودش داره میگه آماتوره(البت در بین آماتورها هم به نظر آماتوره)-(تو اخلاق هم که نشون داد باز هم آماتوره و باید آموزش ببینه) که در این صورت این حرفایی که داره میزنه طبیعیه و انتظار بیشتری نمیشه ازش داشت و پستاش جواب نداره
                  حتی به خودش زحمت نمیده بره ببینه کل بازار ریخته بیستا سهمم تو سبدش داشت حداقل بیست درصد افت میکرد.

البته یه احتمال دیگم هست
                  یه سری سایتای پولی آدم اجیر میکنن واسه این کارا
                  پس بیخیال این قبیل آدما
                  شاد باشی
                  درود بر محاد عزیز؛

بخدا اگه این فروم نویسی برای من نون داشته باشه. آخه اونهایی که بنده رو می شناسند می دونند چقدر مشغله کاری دارم. خدا شاهده نیت اصلیم از فروم نویسی همیشه این بوده که همین آماتور ها رو از ضرر و زیان دور کنم. یه عمر تلاش کردیم همه رو از سفته بازی دور کنیم حالا یکی از راه میرسه میگه خودت سفته بازی! آخه من که با اسم خودم می نویسم! از خرید فروش هام عکس میگیرم! خیلیا کد من رو رصد می کنند. اون وقت میگه تو شرکت 2 میلیارد سهمی سفته بازی می کنی!
                  باور کن اصلا نمی خواستم دیگه مطلب بزنم اما دیدم داره جری تر میشه و فکر می کنه جوابی براش ندارم یا فرار کردم!

خیلی ارادت داریم دوست من :)

نظر

• majid190cm
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 202

لعنت بر این صدا و سیما که باعث شد خیلی از بچه های زیر 13 سال کد بورسی بگیرن بیان تو بورس و گند بزنن بهش .کیلویی برن تو صف خرید و فروش آخرش هم طلبکار باشند و یقه قدیمی ها رو بگیرن و همش دنبال مقصر واسه ضرراشون تو این فروم ها بگردند . خداییش 6 ماه اول سال واسه بورس خیلی خوب بود اگه ادامه پیدا می کرد....
                    شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• مدیر نظارت
                      ناظر کل سایت
                      • Feb 2011
                      • 159

درود

کاربران گرامی

ادب و ادبیات مناسب در پیامها و نیز رعایت حرمت کاربران اصلیترین هدف سایت بورسی میباشد و بی شك محيط فروم فضایی است براي تبادل نظر، بحث و انتقاد اما بشرطی كه مباحث در فضایی دوستانه و با حفظ حرمت افراد مطرح شود،

لذا

تقاضا میشود در هنگام درج مطلب یا پاسخگوئی به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث ناراحتی یا دلسردی کاربر یا کاربران می شود خودداری نموده و در صورت مشاهده پستهای توهین آمیز ضمن حفظ آرامش، مطلب مورد نظر را از طریق امکان "گزارش ارسال خلاف" که در پائین هر پست وجود دارد جهت رسیدگی به مدیران انجمن ارجاع نمایید و چنانچه تشخيص داده شود فعاليتهای يك كاربر بر خلاف قوانين يا مصالح انجمن بوده و اهداف تخريبی خاصی را دنبال ميكند، بدون تعارف دسترسی وی برای هميشه قطع خواهد شد.

از توجه و همکاری تان سپاسگزارم
                      با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• lilium
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 115

فروش آ.س.پ.
                        از معامله م راضي ام /.:biggrinsmiley.:/

در اصل توسط lilium پست شده است View Post
                        آ.س.پ. به قيمت 4302 و بمپنا خريد شد.

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

درود
                          صبح دوستان بخیرو شادی
                          خرید کمی لابسا از صف فروش

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

برای خرید فولاد 390 تومنی منتظرم...

پکویر مفت

تاپیکو هم فعلا درجا

نظر

• Mesbah68
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 346

خرید 5 دونه سهم شتران 85000 تومنی...............حقوقی تا الان داره حمایت میکنه

نظر

• (حیدری)
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 1030

دوستان فملی را با این قیمت واسه میان مدت چه جوری میبینید.
                                در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

در حال کار...
                                X