در اصل توسط بابای دارا پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمهران جان من حق دیران را برای معاملات حق و روند اون گرفتم همین
یعنی نوسان چند روزه
آقا برام سوال که چطورد میشه فهمید کدوم حق خوبه؟
منظورم اینه که وقتی حق خوبه که سهمم خوبه دیگه ؟یعنی شما اگر خود دیران رو هم میخریدی خوب میبایست خوب بوده باشه دیگه ؟
اگر اینطوره چرا فقط از حق سهم صحبت میشه؟
آیا فقط میزان بازه تغییرات حق دلیل این کاره منظورم بین +5 و -5 بودن حق وتفاوتش با خود سهممن درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمهران جان من حق دیران را برای معاملات حق و روند اون گرفتم همین
یعنی نوسان چند روزه
آیا باید مدام دنبال اخبار بود یا مثلا سایت های مرتبط با بورس قسمتی دارن که به این قضیه ارتباط داشتهفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postباربد جان این سوال خیلی مهمی واسه من هم هست که چطور میشه از بازشدن یه حق تقدم در همون روز اطلاع پیدا کرد مثلا یه سهمی 2 الی 3 سال حق تقدمی نداره بعد در یه روز دوباره حق واسه فروش میزاره میخام بدونم منبع کسب اطلاع از این قضیه چطور هست ؟
آیا باید مدام دنبال اخبار بود یا مثلا سایت های مرتبط با بورس قسمتی دارن که به این قضیه ارتباط داشته
فرهاد عزیز ، مطابق قانون تمام شرکتهای بورسی باید اطلاعات خود را از طریق شبکه کدال به اطلاع عموم مردم برسانند و این کار از طریق سایت www.codal.ir انجام میشود و روزانه آخرین اطلاعات مهم شرکتها در این سایت قرار میگیرد و زمانی که قراره حق سهمی عرضه بشه ، قبل از عرضه تاریخ شروع و پایان عرضه (مهلت استفاده از حق تقدم) در سایت کدال قرار میگیرد.
پاینده باشید. امیر مهدی رو هم از طرف من ببوس:*[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا پاسا را نگاه میکردی امروز;)
فكر كنم يكشنبه عرض كردم خوشبحال اونايي كه چهارشنبه قبل خريده بودن. ;;)مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
نظر