امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mass0ood
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 429

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط parhamjoon پست شده است View Post
    نوشته اصلی توسط parhamjoon
    آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه.همونجور که تحریمهاش رو ایران اثر نکرد...

دوستان عزیز عرض بنده جنبه کنایه داشت. اثر کرد خوبم اثر کرد

من بد متوجه شدم، شرمنده
    /:.tonguesmiley:./

نظر

• hamid888
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 1207

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
      آفرین ؛باری کلا ؛دفعه دیگه اسم شمارو می زاریم تو صفحه بالای بورسی تا دوستان از تجربیات شما نهایت استفاده رو ببرند .دوست عزیز تو این بازار خراب کسی حوصله نصیحت شنیدن رو نداره شما هم لطفا" رعایت حال دیگر دوستان رو بکنید .تو این بازار همه اساتید کم آوردن .....ماشالله شما هنوز کم نیاوردید ودم از استادی می زنی
      استاد کیه؟
      شمایی؟
      چرا ما همیشه از حقیقت فرار می کنیم؟
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

از شاخص 30000 تا 90000 هر روز صحبت از رکورد شاخص و تبلیغ در تلویزیون و رادیو و ... بود که باعث شد مجددا همانند سالیان گذشته مردم زیادی فکر کنند که بورس دستگاه تولید اسکناسه و ... جالبه اکثر ورودی جدیدی هم با صف خرید فروش تصمیم میگرفتن یا با راهنمایی دیگران، گروهی تشکیل داده و سهمی را تصنعی بالا میبردن و ...
        بگذریم ...

چند وقته پیش آقازاده ها فرمودن اصلاح بازار طبیعی و جزء ذات بازاره ! اکثر سهام بازار حباب بوده هم رشدشون پیشخور شده و ریزش بازار کار ما بوده به همین راحتی !!
        شمایی که از همه چی خبر دارین چرا ملت تشویق کردید تو اوج قیمت وارد بورس شن! مشخصه که خیلی تابلو در اوج فروختن بلخره اون حجم بالا بایستی به یک طریقی فروش بره و ...

با عرض بوزش دوستان بورس ایران همیشه داستان پینوکیو ، گربه نره و روباه مکار بوده و هست ...
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• KAMRAN BOURSI
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 31

نوشته اصلی توسط afshar
          خب اگه همه بخوان بفروشن و پایین تر بخرن بنظرتون تا کجا میره پایین سهما؟
          اونطوری باشه همه دوس دارن شاوان و 100 تومن بخرن!!
          یکی از دوستان مطلب جالبی نوشته بود : اگه صبر و مدت زمانی که معامله گران ملک روی اون صرف میکنن سهامداران تو بورس
          1 سومش و صرف میکردن سود خوبی نصیبشون میشد!

مثالتون مع الفارغه چون یکی از مسایل متمایز دهنده بورس و ملک قابلیت نقدشوندگی و قابلیت نوسانگیری از سهمه!

نوشته اصلی توسط salmasi
          طرز فكر 4 نفر مثل شما بازارو به اينجا كشونده
          امثال شما به اميد 5 درصد پايينتر خريد كردن بازارو خراب ميكنن اما خبر ندارن با اين كارشون اينده بازار خراب ميشه
          خوبه ادم فقط جلو پاشو نگاه نكنه و دو قدم اونورترو ببينه

متاسفانه اشتباه شما دوست عزیز اینه که فکر میکنید 4تا مثل منن که دارن بازر را خراب میکنن در حالی که حقوقی ها امسال بجای کنترل سهام خودشون دست به نوسانگیری عمده زدن و همچنین سیاستهای کلان سازمان بورس بود که بازار را خراب کرد و ادامه داره! پس 4 نفر مثل من و شما با سرمایه محدودمون نمیتونیم همچین اثری بذاریم و اگه الان خارج نشیم خیلی پایینتر باید خارج بشیم

نوشته اصلی توسط buodan
          مطمئنی که اگر بفروشی پایین تر میشه خرید ؟

اگر همین امروز -4 تبدیل به +4 شد چی ؟ آنوقت 8 درصد ضرر کردی بعلاوه کارمزد . روزهای زیادی را دیدم که صفهای فروش تبدیل به صفهای خرید شدند .

بله 100% مطمئنم که خیلی بیشتر از اینها میتونم پایینتر بخرم.مثل کترام که 260 خارج شدم والان 202 هست یا کفپارس که 545 خارج شدم والان زیر 500 و صف فروش!
          این حالتی که شما فرمودید تو بازار نرماله نه چنین بازرای که سهم یهو از -4 امروز بره تا +4! تو جو حال حاضر بورس تقریبا محاله چنین چیزی! حقوق ها چون نمیتونن بفروشن طبیعتا تمایلی به خرید نشون نمیدن و برای همینم بازار رشدی (اونم اینقدر ایده آل گرایانه) نمیتونه ببینه! سعی کنین واقع بینی را پیشه کنین نه حالتهای ارمانی را!

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
            آفرین ؛باری کلا ؛دفعه دیگه اسم شمارو می زاریم تو صفحه بالای بورسی تا دوستان از تجربیات شما نهایت استفاده رو ببرند .دوست عزیز تو این بازار خراب کسی حوصله نصیحت شنیدن رو نداره شما هم لطفا" رعایت حال دیگر دوستان رو بکنید .تو این بازار همه اساتید کم آوردن .....ماشالله شما هنوز کم نیاوردید ودم از استادی می زنی
            به خدا بازار و نیرنگ و فریب پشت اون یکطرف ، اظهارات بعضی کاربران و آینده بینی هاشون یکطرف دیگه رو اعصابه ، هرکی اومد تحلیلگر شد ، تحلیلها هم دقیقه ای آپ تو دیت و عوض میشه ! تا دیروز بازار مسکن رکود بود الان سال 93 شد سال مسکن!!
            اینکه بخواهید از روی مشاهداتی که رو و علنی هست نتیجه گیری و پیش بینی آینده ای رو بکنی هنر نیست ، چون اطلاعاتی که الان و رو شده هست بر اساس نیاتی طراحی شده است و هدف از طرح در زیر پوست پنهانه ، جایی که دروغ نهادینه و قانونی شده هیچ واقعیتی در آشکار رخ نمیده.
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Sushiant
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 1391

به کف بازار نزدیک میشویم ...............!!

اگه نشکنه !!!!

دیروز اولین کندل شاخص کل زیر میانگین متحرک 100 روزه زده شد!!!
              میانگین 200 روزه در محدوده 70 هزار واحد قرار دارد!!!!

امروز اندکی به دلر و اندکی به تیپیکو افزودیم !!!!!!!!!!

یا رب نظر تو بر نگردد...................................
              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

بانک ملتو تو منفی امروز مفت باز کردند و قورت دادند. حیف که نمی تونم سهمی رو تبدیل کنم ، مقدار کمی وبملت دارم که دلم میخواست تو قیمت امروز زیادش میکردم
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

یادی میکنم از محسن مختاری عزیز مدیریت محترم بورسی که این پستش مثل پتک تو سرم میکوبه !!!!

ارزش دلاری بورس

نوشته اصلی توسط محسن مختاری
                  راستش دلیل انتخاب امضاء (snafu) به خاطر آینده اییه که با شمارش "شاخص بر اساس دلار" متصورم
                  آینده ای که درش احتمالا هر چند قیمت سهمها رشد میکنه اما دلار با سرعت بالاتری پیش میتازه
                  که البته چشمه هاییش رو توو این دو ماه دیدیم ، اما قسمت اصلی ماجرا به نظرم از حدود 7 -8 ماه دیگه شروع میشه(تا اون موقع کاملا بورس به دلار مرجّحه)
                  ====
                  SNAFU اختصاریه برا
                  situation normal all fooled up
                  یه جور مرگ دسته جمعی که برنده ی بازی کسیه که بتونه داراییش رو از معرض نابودی نجات بده (رشد پیشکش)(البته منظور از دارایی ارزش ریالی دارایی نیست بلکه قدرت خریدشه)
                  توی این وضعیت SNAFU اقلا تا 7-8 ماه دیگه باید سهام داری کرد، حالا بعدشو فعلا نمیدونم
                  شاید با دلاری کردن نمودار سهما بشه چند تاشونو جدا کرد که چارت دلاریشونم صعودی باشه
                  اما اون موقع کم ریسک ترین کار تبدیل دارایی به دلاره(تکرار میکنم : اون موقع! )

پ.ن. پست نقل قول شده مربوط به یک سال پیش (مهر91) بوده

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همواره سخت ترین کار از دست ندادن منطق در مواجهه با نظر غالب جمع هست
                  یک سال پیش وقتی دلار میتاخت و تحلیلگران و نظریه پردازان از دلار 5-6-7-8 تومنی صحبت میکردن ، صحبت از ترجیح بورس به دلار حرفی عجیب به نظر میرسید
                  و الان با اوضاع و احوال به ظاهر مساعد سیاست خارجی (و نیز داخلی) صحبت از ترجیح دلار به بورس عجیب به نظر خواهد رسید

به نظرم طی یک سال آتی ارزش دلاری سرمایه های بورس بازان مجددا دچار افت خواهد شد ، افتی که انتظار دارم مثل افت سال 91 و نیمه ی اول 92 عمیق باشه

همای گو مفکن سایه ی شرف هرگز.....در آن دیار که طوطی کم از زَغَن باشد

نوشته شده در تاریخ :
                  ۱۳۹۲/۰۷/۲۲

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

من موندم
                    یعنی واقعا قیمتها باز هم میخواد پایین تر بیاند
                    اینا که یگه بعضی هاشون کف را سوراخ کردند
                    جالبه سهمهایی هم که تعدیل خوبی داشتند صف فروشند
                    واقعا که ..............
                    کسی نیست انگار به داد بازار برسه
                    آقایان مردند
                    سلام

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      بانک ملتو تو منفی امروز مفت باز کردند و قورت دادند. حیف که نمی تونم سهمی رو تبدیل کنم ، مقدار کمی وبملت دارم که دلم میخواست تو قیمت امروز زیادش میکردم
                      در صورت برگشت بازار بنظرم وبملت جزو اولین سهم هاییه که مثبت میشه
                      کسی که 200تومان میخره با سود نقدی مجمع که همون روز هم پرداخت میشه میافته براش حدود 170 180 تومان با سود حداقل 50 تومانی سال بعد یعنی پی بر ای حدود 3

ته مانده نقدینگیمو که البته زیاد هم نبود وبملت 208تومانی خریدم
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        مفت باز شد حقوقی داره اینجوری خالی میکنه،بالا باز میشد چی میشد :D

نظر

• صرافی
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 132

من ترسم اینه انقدر منفی میخوریم بعدن یه پول دستیم ببازار بذهکار نشیم

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

با سلام وغدیر با صف 15 میلیونی باز شد
                            رفتیم برای اونور سال:D

بورس ژاپن نیز بالای 1درصد منفی خورد

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                              من موندم
                              یعنی واقعا قیمتها باز هم میخواد پایین تر بیاند
                              اینا که یگه بعضی هاشون کف را سوراخ کردند
                              جالبه سهمهایی هم که تعدیل خوبی داشتند صف فروشند
                              واقعا که ..............
                              کسی نیست انگار به داد بازار برسه
                              آقایان مردند
                              شما فقط از اینور بهش نگاه میکنی !!!!!

از اونور این بازار بهترین و شیرینترین بازار برای یه آدم نقده !!!!!!!

اگر سهمی زیر ارزش واقعیش معامله میشه یا اصطلاحا در کف قیمتی !!! بلا شک ارزش سرمایه گذاری داره و قطعا در دراز مدت سودده خواهد بود!!!!

یادمه همین چند ماه پیش کسی ازم راهنمایی خواست تو خرید سهام و من بهش گفتم فلان سهم شاید تو دو سه ماه آینده یه 20 درصد بده !!! بهم خندید گفت فلانی فلان سهمو خریده 100 در صد رو سوده حالا تو به ما پیشنهاد سود 20 درصدی رو میدی !!!!!!!!!!!!

نظر

• payman
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 144

کارگزاران محترم اطلاع داشته باشند که در صورت عبور شاخص از عدد 77500 واحد ، محدودیت ارسال سفارشات فاتحه نیز برداشته خواهد شد.
                                [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
                                [/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X